Page 1191 of 1249 FirstFirst ... 19169110911141118111871188118911901191119211931194119512011241 ... LastLast
Results 29,751 to 29,775 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Prije svega u finansijama jer nas je Krivokapic uveo u sve moguce rizike. Osim sto je napravio institucionalni haos, uveo nas je more neizvjesnosti i ovo je iznudjeni cin posto nam je EU i MMF rekla dje smo i dje cemo zavrsiti ukoliko nastavimo tim putem a da od njih pomoci gledati necemo sa ovakvim radom parlamenta i sa postojecom infrastrukturom. Ovo je preslikani Domanovicev Vodja.
    Ah da, agitprop radi na procenat...

Thanks Thanks Given 
    2,235
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

Default Vlada Crne Gore, 42. saziv

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    …Ne slažem se sa načinom kako je to sprovedeno i još manje sa Dritanovim podilaženjem jednoj crkvi. Građanska partija u građanskoj državi da ide na noge jednom poglavaru? Topić….
    Zasto sa nacinom se ne slazes? Iznenada i brzo? Trebalo je Zdravinju to posteno najaviti 3 mjeseca unaprijed da ima vremena da budali ka u ovih poslednjih 10 dana?

Otići na noge Porfiriju je bilo neophodno jer se moraju relaksirati ljudi da crkva nece biti ugrozena i da taj argument o ugrozenosti crkve neiskoriste pojedini ka sto su htjeli. Nema vise litija i tacka. Crkva mirna jer su date garancije da ce biti potpisan temeljni ugovor, a to se moze jedino ostvariti bez DPSa i SDPa. Ne znam cemu se DPS raduje al znam da im je radost na baterije.

Al evo vidjecemo sta ce biti narednih dana. Jel URA izdala? Moze bit al mislim da ima i laksih nacina da se izda od ovog. Previse je komplikovano da bi bila izdaja.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Caesar; 04-02-22 at 22:32.
    γνῶθι σαὐτόν

3. The Following 3 Users Say Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Nije to baš cijela priča. Nijedan euro za kapitalne projekte nije potrošen.
    Odakle je ova info? Vidim da je kao mantru ponavljaju pojedini, a koliko sam uspio naći na netu, realizacija kapitalnog budžeta je bila preko 90%, i pored toga što smo pola godine imali privremeno finansiranja.

Sent using Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    А шта је нама било икада извјесно? Немаштина једино. Радије ћу направити експеримент, покушати нешто, него остати у мраку заувијек. Не знам какав си ти тип у животу и како водиш свој буџет али ја се слажем са Спајићем и његовим ставом. Неизвјесност имамо 30 год брате

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Kako? Razorio si institucije, parlament zaustavio krvotok drzave, zaustavili pregovore sa EU, doveli kadrove koji bukvalno ne znaju taj posao da rade, pa prvi bi Marko Milacic trebao da cuti, oglusuju se o zakone i propise, ono malo sto je preteklo poslije DPS oni su zakucali tako da sada nemamo nista, niko 42 Vladi nije htio da da nikakvo zaduzenje, uveo crkvu u institucije i dao joj elemente odlucivanja po pojedinim pitanjima, zaboravio sve price o pomirenju i napravio najvece podjele ikad, svojim djelovanjem masakriraju URAu koja je trebala da pokupi glasace DPS i da ih oslabi... Sanse nikakve nismo imali sa ovakvom Vladom.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Dan pun emocija ali drago mi je radi lucketa jer se sad moze sretan vratiti prvoj ljubavi.
    Da ga vratimo na pravi put, pošto je pao na propagandu

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    26,221
    Thanks Thanks Received 
    8,418
    Thanked in
    4,144 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ne, no ove po IGu i ulicama te su izašli da sviraju. isti oni te su nedeljom po ulicama barjačili

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Šalimo se malo

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Zasto sa nacinom se ne slazes? Iznenada i brzo? Trebalo je Zdravinju to posteno najaviti 3 mjeseca unaprijed da ima vremena da budali ka u ovih poslednjih 10 dana?

Otići na noge Porfiriju je bilo neophodno jer se moraju relaksirati ljudi da crkva nece biti ugrozena i da taj argument o ugrozenosti crkve neiskoriste pojedini ka sto su htjeli. Nema vise litija i tacka. Crkva mirna jer su date garancije da ce biti potpisan temeljni ugovor, a to se moze jedino ostvariti bez DPSa i SDPa. Ne znam cemu se DPS raduje al im je radost na baterije.

Al evo vidjecemo sta ce biti narednih dana.

Znam da je preko Porfirija pokušao klasični damage control, da se temeljni ugovor ne potpiše na štetu države a vjerovatno i da umiri df/demokrate.. Opet, gadno mi je formiranje politike uz amin crkve, građanska partija u građanskoj državi..
    Ne sviđa mi se način jer Dritan bez jasne vizije nastipa, stihijski i praktično grlom u jagode.. Imam vjere da ovo može da uspije ali sam isto tako rezervisan određen procenat upravo zbog nedostatka plana i pravca.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

9. The Following 3 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Kako? Razorio si institucije, parlament zaustavio krvotok drzave, zaustavili pregovore sa EU, doveli kadrove koji bukvalno ne znaju taj posao da rade, pa prvi bi Marko Milacic trebao da cuti, oglusuju se o zakone i propise, ono malo sto je preteklo poslije DPS oni su zakucali tako da sada nemamo nista, niko 42 Vladi nije htio da da nikakvo zaduzenje, uveo crkvu u institucije i dao joj elemente odlucivanja po pojedinim pitanjima, zaboravio sve price o pomirenju i napravio najvece podjele ikad, svojim djelovanjem masakriraju URAu koja je trebala da pokupi glasace DPS i da ih oslabi... Sanse nikakve nismo imali sa ovakvom Vladom.
    Razorio si veli institucije, zaustavio krvotok države... tako je, pale su 2 tone koje su dobro uzdrmale mentore tvog duhovnog trovanja

11. The Following 2 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Šalimo se malo

petak je, malo se i popilo biće nekad neka vlada valjda koja će uraditi da i nama bude bolje

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

13. The Following 3 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Odakle je ova info? Vidim da je kao mantru ponavljaju pojedini, a koliko sam uspio naći na netu, realizacija kapitalnog budžeta je bila preko 90%, i pored toga što smo pola godine imali privremeno finansiranja.

Sent using Tapatalk
    Đe si to našao? Planiran je u iznosu koliko ono bješe? Dvjesta i kusur miliona?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Otići na noge Porfiriju je bilo neophodno jer se moraju relaksirati ljudi da crkva nece biti ugrozena i da taj argument o ugrozenosti crkve neiskoriste pojedini ka sto su htjeli. Nema vise litija i tacka. Crkva mirna jer su date garancije da ce biti potpisan temeljni ugovor, a to se moze jedino ostvariti bez DPSa i SDPa. Ne znam cemu se DPS raduje al znam da im je radost na baterije.

Al evo vidjecemo sta ce biti narednih dana. Jel URA izdala? Moze bit al mislim da ima i laksih nacina da se izda od ovog. Previse je komplikovano da bi bila izdaja.

Čim su ih podržali dps i sateliti, onda je to avangardni manevar demokratije...ne žali Bokan vatromete noćas. Nesmetano sad da se banane uvoze...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Jesu li ovo sa Bemaxovog solitera vateomet ispalili...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26,221
    Thanks Thanks Received 
    8,418
    Thanked in
    4,144 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post

Da

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

To sto je drug Zdravko izigravao m*** prije par mjeseci sa pricom u parlamentu ako neko misli da ne zasluzujemo povjerenje nek pokrene inicijativu, pokrenuse inicijativu drug Zdravko u manite, brate ako ces vec da se bavis politikom a nemas pojma unajmi nekoga da te poducava ne da se ovako prosipas duze ces da trajes.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

19. The Following 3 Users Say Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Navedeni prvo treba da prođu kroz žestoko čistilište, dobro da okaju grijehove, jer je na prvom mjestu sve ovo bio njihov eksperiment. Do tada im je vrijednost samo upotrebna i nema govora o reformskom kapacitetu.

Sudeći po samopravedničkom stavu danas, introspekcija ostaje misaona imenica za ogromnu većinu političara u Crnoj Gori.
    Bitno je da su ovi u DPS/SD/SDP ispravni i da njima čistilište ne bi za spas pomenuo.

E kuku, šta sve ljudi pišu ovuda.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

21. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Fala mojoj eloksiranoj...ja evo treću noć gledam San Remo i ne čujem ni vatromete ni ništa drugo....a zanima me što slave? Stihiju novu? Kao što su prvi slavili 30. avgusta samo i isključivo da milo padne, nebitno kako će vladu formirat, sa kim, koliko će potrajati, oće li uspjeti da urade nešto obzirom na nepremostive razlike, i ovi noćas slave samo odlazak Zdravinja i Vesne, a mnogi i JBB...samo je to bitno! Što ćemo dalje koga briga, bitno je samo da ja ne gledam Bratićku i Zdravinja a neko da se Milaš ne vrne...neće ne bojte se...nije valjda lud
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

23. The Following User Says Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    A jes jes, ma vidi se to...
    brale, nemamo što komentarisat. drugačije gledamo na stvari. da ja tebe ubjeđujem sad da me boli ona rabota za DPS i da su to lopovi, nemam namjeru. ako je ko branio Vladu prvih mjeseci to sam bio ja, pa su me ođe napadali. onda kad sam vidio šta se radi, kritikova sam. pa ni to nije valjalo. śutra ću prvi da pišem loše za nove kad zasluže, jer to tako ide

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Bitno je da su ovi u DPS/SD/SDP ispravni i da njima čistilište ne bi za spas pomenuo.

E kuku, šta sve ljudi pišu ovuda.

I da, stvarno je zastidje kritikovati ove za nepotizam, potkupljivost, neprincipijelnost, bogaćenje od funkcija da ne kažem lopinjanje a istovremeno hvaliti bivšu vlast i očekivati da se vrati da "popravi" stvari....evo ne znam okle obraz

26. The Following User Says Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Abazović budući ambasador Crne Gore u SAD.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    brale, nemamo što komentarisat. drugačije gledamo na stvari. da ja tebe ubjeđujem sad da me boli ona rabota za DPS i da su to lopovi, nemam namjeru. ako je ko branio Vladu prvih mjeseci to sam bio ja, pa su me ođe napadali. onda kad sam vidio šta se radi, kritikova sam. pa ni to nije valjalo. śutra ću prvi da pišem loše za nove kad zasluže, jer to tako ide

imao si što da kritikuješ i neka su posli srećan im put bio ne vrtali se više! Ni jedni ni drugi!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post

Dje si bio prije četvrtog
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

30. The Following User Says Thank You to lepetanac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Ne znam... Baš su mi pomiješana osjećanja.

Prvo, vlada nije imala podršku skupštine. Za njen ostanak je glasalo cijelih 11 poslanika.

Jel vlada kriva za to, jeste dobrim dijelom, ali mnogo više su krive parlamentarne stranke.

Da su ovi iz DFa prihvatili da u vladu nakon 30.08 uđu ljudi koji nemaju veze sa njima, otprilike koliko Sregej što nema veze sa GP URA, niko riječ ne bi progovorio i imali bi stabilnost. Njima je tada zinulo da budu ministri (DFu) i opstruirali su takvu opciju pa dža ili bu. Zdravko ih je sve odradio i postavio realno likove đe je mogao iz svog okruženja. Ubo je što se Mikija i Jakova tiče, ali je kiksao sa plejadom likova od Bratićke iz njegove NVO, preko kumare Mitrovića. Ajde i to bi prošlo nekako, nego su još krenuli i stranku da prave.

Realno neodrživo stanje i fakat su svi grešni i svi politički kalkulišu, od stranaka do ministara, i svi prave faulove, greške u koracima i slabo ima fer pleja. Svi su u konstantnoj kampanji i to nas nagrdi.

Al to je crnogorska politika. Ona skupština danas nam je svojevesno ogledalo, pa viđite đe smo kao društvo.

Koliko je sve neozbiljno, pa i od starta, i đe smo u odnosu na razvijeni svijet, dovoljno govori poređenje onog memoranduma tri koalicije sa programom semafor koalicije u Njemačkoj koji sadrži 160 strana.

Zašto su mi pomiješana osjećanja.

Pa zato što gajim neku nadu da će naredna vlada biti bolja, a strah me da će biti gora.

Iskorijenjivanje stranačkog kadriranja niko i ne pominje. Užas.

Koliko imamo opcija na stolu? Četiri?

-Novi dogovor ove većine, plus manjine? Realno ako Demokrate pristanu da uđu u vladu. Hoće li pristati? Čisto sumnjam da su do danas htjeli, ali ih ebu pozicije po državnim firmama. A i sad je klima promijenjena. Sad svi priželjkuju bilo kalav dogovor, sem stranke u nastajanju Evropa sad.

-Tehnička/koncetraciona vlada.

-Manjinska uz podršku opozicije

-Izbori koje bi sprovela ova vlada.

Ako ništa, biće zanimljivo pratiti.

32. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ono sto vidim niko ne komentarise, da su se objedinili izbori u 17 opstina, pazi sad, na predlog DPS
    Koliko se ovdje pricalo da je to neustavno kad je DCG to pominjao, sad ni slova.
    Nego sa mreza saznajem

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,887
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    imao si što da kritikuješ i neka su posli srećan im put bio ne vrtali se više! Ni jedni ni drugi!
    Nikako da ukapiraju i to dosta chlanova foruma da bez jednih-dps ili drugih-df,ne mozesh neshto promijenit,eto nazalost ne mozesh,u manjini si...oni vecina,a isti su,ista ih je uostalom jedinstvena partija i izrodila,nekada,davno,relativno davno...i jednima i drugima bi itekako odgovaralo da dodje ono staro vrijeme,ali to se nikada vishe desit nece niti moze.

Koliko puta Dritan i Milosh treba da ponove da dps nece biti u Vladi?Ja im vjerujem,ne shto ih podrzavam,nego jednostavno tako mora biti i ako ovako ne bude,banujem se sam sa ovog dijela foruma zauvijek.

Df ce imati nekog,ne u bitnijim Ministarstvima,ali hoce...na Demokratama je da li ce u sledecih par dana ukapirati stvarno stanje stvari i pristati na saradnju,ili ce srljati josh vishe...a sumnjam da su glupi pa da nastave sa glupiranjem,e sad shto se meni lichno ne dopada dosta njihovih kadrova,preslikanih iz gorepomenute dvije vecinske partije,jbg,da se i to korigovati.

Manjinske partije ce takodje biti u Vladi,svidjalo se to nekome ili ne,ali hoce,ali naravno sa lichnostima koje ni na koji nachin nisu povezane sa bivshom vlashcu.

Eto,to je to,kome se ne dopada,vidjecemo shta i kako ce sastavit,pa ako ne valjaju,idemo dalje,i tako sve dok se ne nadje neki ko ce nam valjat,mada...nama je jako teshko ugodit,shto bi rekli stari-mu'anati smo previshe!
    ...

35. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Anketa. Kolika si splacina od septicka jama do sasa zekovic
    Грађани су свjесни и имаjу у виду и члан 265. Законика о кривичном поступку: “Лице затечено у извршењу кривичног дjела за коjе се гони по службеноj дужности може свако лишити слободе”, закључуjе Зековић.
    Ovaj bas misli neki haos da napravi. Ovo preporucuje da narod moze da hapsi Zdravka Krivokapica.
    Kakve budale ovdje zive i imaju prostora da nesto kazu, ovo smisla nema

37. The Following 5 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Page 1191 of 1249 FirstFirst ... 19169110911141118111871188118911901191119211931194119512011241 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)