Nema ovdje srece
Pipun on fire
Eo DPS posle 30 godina pricaju o MO i Kapu
Leb te jebo Dritane…
Kad bi neko sa strane danas slusao Pipuna i ZIvkovica po prvi put pomislio bi da je DPS partija od postenja a DF od principijelnosti.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja tebi dpsovče, ti meni dfovče.
Sad sam upalio parlamentalni kanal i prvi put u životu slušam Borisa Bogdanovića. Je li moguće da je ovoliko prosječan i bezličan?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evo ti ga Brajovic, on ima iskustva.
Srećan nam povratak dps-a, vraćaju se gvozdeny, mama biznis ivanovic, bokan, rastoder, kavcan i skaljar, vraća nam se šehy, ibro i ostala Bihor elita, đeljošaj koji ne razumije prijavu napisanu na crnogorski i svi ostali borci za "pravu građansku crnu goru", da ne zaboravim rastka i "nikad happy my dear" frustracija požarevačku sestričnu.
Britva nikad nije ni pošao tu je, bio je na kratko u Dubajiu gdje se i finalno dogovorio sa dobrim dritkom dok su gledali formulu.
Desanti dođoše i prođoše, a vrati nam se Britva i to sa 200km/h kroz cilj sa sve formulom 1.
Zivio milo, zivio dps.
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Brajović kao da plače dok sa mukom nekako uspijeva da pročita pripremljenu recitaciju. Ovo je negledljivo, aj zdravo.
Loši popeci, nikakvi...
Zdravko sazvao hitnu whatsapp sjednicu, mijenja se odluka o sticanju drzavljanstva.
Podgorica Podgoricanima!
DOK TRAJE RASPRAVA O POVJERENJU
Vlada mijenja Odluku o sticanju državljanstva
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-drzavljanstva
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakvo je smece ovo zdravko, oce haos da napravi po svaku cijenu.
Podgorica Podgoricanima!
Apostoli na 15%
Ako me iko od političara razočarao to je Kontar. Nije on gori od ostalih već sam očekivao od njega puno više. Nisam gledao ovo cjelodnevno baljezganje već čuh na vijestima. Kaže dobri Konatar vidjećete koliko poslanika podržava ovu vladu, možda 11 ili 12 od 81. I kako takva vlada može dalje. A ***** jedno do prije mjesec dana je podržavalo 15. Niko više. Smradu jedan. Misliš li da smo svi ludi pizdo mala. Pravo ime za njih tamo nije poslanici, već predstavnici naroda. Bolje i ne zaslužujemo. Pih!
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Na stranu zajebancija sa Zdravinjom, je li vama normalno da ove stvari radi čoek u 5 do 12? Ne zanimaju me odgovori dps je ovako ili onako radio, pošto Zdravinjo i apostoli nisu dps.
donosi se dokument koji će za mjesec bit povučenmoj brale, kako se gubi dostojanstvo i sve
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo Joković opet kuka kako SNP nije zapalo ono što je trebalo, bukvalno gledaju na državu ka' korito, još kaže mi se nećemo žalit na to, a nema dana da ne izjave kako su zakinuti.
Forever young, i want to be forever young
E pa ljudi, koliki su poltiicari guvna najvise se vidi kad SDP prica o partijskom zaposljavanju, BS o (ne)zaposljavanju manjina, DPS o postenju, DF o ugrozenosti, Demokrate o jasnom stavu, Zdravko o SPC i URA o tome da je vlada naprasno losa.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
ali zamisli tipa koji ne smije da glasa za nepovjerenje Vladi a oće fotelje i neku odgovornost. glasaj i kraj, kako ćeš sjutra neku bitnu odluku za građane donijet
ista priča svaki dan. sad će Momo da uleti Splendid i 21 milion. pa neko iz DPSa kako oni vole CG
A ne smiju da glasaju jer im je članstvo palilo šklempe kad su najavili da će glasat za.
Forever young, i want to be forever young
DF se distancirao od bilo kakve saradnje sa DPS-om, jasno poslao URI poruku…
Knezevic rece; dobicete lekciju koju cete zapamtiti citavog zivota.
Ura davno prelomila, sad slijedi ono pravo…
al kakav plot twist po fbu i IGu. aktivisti DFa i DPSa slave pad Vlade
Ja ne mogu da vjerujem da i najveci obozavatelji Krivokapica mogu da nadju rijeci opravdanja za njegove zadnje poteze. Covjek bukvalno od dana stupanja na funkciju razara institucije da bi se sve to u zadnja dva dana pretvorilo u pravu erupciju.
Obradovao se Niki i uz tudju zastavu...
Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks