Apsolutno netačno, ima više nego dovoljno Srba u URA, bar znam sigurno za PG odbor... Srba kojima je milija Crna Gora od Srbije i kojima je milije svetovno od duhovnog...
Apsolutno netačno, ima više nego dovoljno Srba u URA, bar znam sigurno za PG odbor... Srba kojima je milija Crna Gora od Srbije i kojima je milije svetovno od duhovnog...
Crna URA, nikako da ugodi nacionalistima i ovima što bi ili da se crkva pita za sve ili da se crkve zapale ili "makar" oduzme im imovina, ako kako mogu.
Meni su baš zbog toga kako treba, što ne pokušavaju da se dodvore ni jednima ni drugima, pa im vazda nalaze neke zamjerke, jer po tim "čistokrvnim" nisu dovoljno oštri prema nekoj pojavi koja te iste strašno poluđe.
Evo vidimo sad i novi momenat deklarativno prozapadnih forumaša, vele nećemo URA da glasamo jer su u prevelikom kontaktu sa zapadnim amabasadama.
Šta sve ljudi neće izmislit kao opravdanje da glasaju "prozapadni" DPS, a u suštini najveće grobare crnogorske privrede i državnih institucija.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Da se osvrnem na emisiju od sinoć, jer je to tema. Oba gosta neprimjerena sa upadanjem u riječ onom drugom, pričanje u isto vrijeme, nadvikivanje, voditelj se uklopio u "sivilo".
Baš loša praksa. Ako nam javne ličnosti nisu sposobne da se ponašaju prije svega kulturno, onda šta očekivati od nesretnih građana sem buku, larmu i navijanje.
Baš baš loše.
Nece se desiti. Pretpostavka da srbi idu dje i srbi je tacna ali ne i skroz istinita. Glasaci URA-e su sa njima zato sto im je nacionalnost najmanje bitna stvar u zivotu. Opet kazem iz moje porodice dvoje koji se vikaju srbi su od Demokrata presli u URA posle nekulturne retorike Demokrata. Mislim da se zanemaruje broj glasaca kojima nacionalnost nije bitna a imaju je jer ne mos pobjec od toga, a koji su imali samo dvije opcije, a to su bili URA i Demokrate. O kom broju govorimo ne znam al znam ih ima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Evo Radunović, Konatar i Krapović na Prvu kod Dražena Živkovića...
Jesu.
Nista.
So true.Mrdović: Biti funkcioner u Crnoj Gori je unosan biznis
Prica, prica, prica, prica, prica, prica, prica, emisije, emisije, emisije, emisije, emisije, kolumne, kolumne, kolumne, kolumne, gosti, gosti, gosti, gosti, gosti, gosti, intervju, intervju, intervju, intervju, mahanje papirima, mahanje papirima, mahanje papirima, mahanje papirima, pa opet prica, prica, prica, prica, prica, prica. Sati, dani, godine, ljudi. Prolaze...
Eto zato sam digao ruke od svega, gledam sve sa neke svoje distance i pogleda na svijet kakav bih volio da je, za mnoge po malo ekstremno, radikalno, prejezgrovito pa samim tim prestresno, prebrizno...Briga je najprezrenija i najizopstenija ljudska osobina u Crnoj Gori. Biti brizan, senzibilan. To je ravno ludilu.
Ako vec brines, za tebe je ogromna vecina zabrinuta da niste citavi u mozak. Ako pak ne brines o bilo cemu oko sebe i ako je nebriga i gaflet tvoja karakterna oblanda i nukleus, onda si postovan od ogromne vecine. To je sistem vrijednosti u CG. Zato je Crna Gora propala drzava i zato ce biti jos propalija od tog propalog.
Ali jos je dobro, razlicita podnevlja, kulturoloski obrasci, uslovi, nasljedja, obicaji, mentaliteti, oblikuju nacin zivljenja i pristupa na tom podrucju. Kod nas je jos dobro, mnogima i predobro, nekima je i lose, ali u prosjeku je, dobro. Pitanje je, a nije ni to, da li moralna konstrukcija, pristup i nacin zivota u danasnjem prosjecnom stanovniku CG koja ga cini zasluzuje vise kao takva, od ovoga.
Izvinjavam se na defetizmu. Mrze Crnogorci defetizam. Veseo je ovo narod. Pozitivan, optimistican, humoristican, sexy indiferentan, sarmantno flegmatican...
Dobro je to... Laku noc. I gledajte Mumijeve, bicete bolji ljudi.
![]()
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Sva se politika u crnoj gori svodi ba ovo sto je danilovic procitao… rasporedjivanje funkcija i pozija po dubini
Sve trrba da ih je sramota i da je naroda d ih govnjivim motlama sve isprebija
Vala bolje da Adzic nije dolazio. Kakav je ovo lik. Mi smo pravili ovo mi smo pravili ono....
A rezultata imaju nula. Cak i uz Komnenicevo sufliranje
Ne bih ja to nista diro
Dobar je Krapović. Bolji u duelu i debati od Adzica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Je li moguce da se ovako srozava Komnenic? Katastrofa je postao, bukvalno.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ne može više Konatar po debata, pa su poslali ovoga Adžića. Bolje da nisu.
treba nam što više emisija sa spiskovima zaposlenih po partijskim osnovama, da vidi naaAarod kako se političari bore za NaaAarodnu volju.
Nula
Konstruktivni Andrija Mandić i Front.
Da ponovim po ko zna koji put, ništa ne znači ne ići sa dps-om ako su preuzeli dps prakse. Dps kao dps ne znači ništa, oni su kreatori i personifikacija sistema koji je zajahala parlamentarna većina i prije nego što su se umirili mjehurući iz pobjedničkog šampanjca. Što se mene tiče, izbornu volju je već na samom startu vladanja zgazio mali excel fajl. A zasebna je priča da li je većinska izborna volja bila i gomila stvari koje su se radile dok je ura ćutala da se ne poremeti većina. Brzo se zaboravlja da stranke imaju, makar deklarativno, i neka programska i ideološka opredjeljenja, a ako parlamentarna većina nije bila sposobna da ostavi po strani ono što ih ideološki razdvaja i da se nađe na stvarima oko kojih imaju zajedničkih stavova ili oko kojih moraju da se dogovore u korist svih građana, ne samo onih koji su glasali za njih, onda nek se nose zajedno na gomilu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks