E sto radi jakov, kao demokrata. Odma se napada voditelj da je protiv njega
Koliko je prazna prica ovog Konatara ja nemam rijeci.... kakvi su ovo beskicmenjaci.... pi
E sto radi jakov, kao demokrata. Odma se napada voditelj da je protiv njega
Podgorica Podgoricanima!
E kakav je Konatar, eklatantan primjerak političke hijene. Grajalica.
Zamislite političara ili funkcionera koji dođe u emisiju i konkretno i koncizno odgovori na svako postavljeno pitanje. To je košmar svakog voditelja e bi gledanost takve emisije bila nula prekrižena. Sreća pa mi živimo u košmaru a ne voditelji ovakvih emisija.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja kaze imam autorsku emisiju, a crven ko Žoc, sta je ovo.
Od Konatara ja ne znam šta očekujete, čovjek je profesionalni poltičar (šta god to značilo), Jakov je bio autsajder i čovjek struke ali i dokaz da je politika primamljivija i od novca a radi te bolje nego kokajin..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nije Jakov za politiku, ni nadleznosti ne zna Vlade/ Skupstine a jos je nevaspitan
Edit: ka 98% politicara tako da povlacim rijeci, ipak jeste za politiku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni se čini da Konatar, svjestan da su od sjutra kao političari završili karijeru, vrcka i pilićari. No me ne čudi, ako je ko izgorio svog funkcionera, to je Ura ovoga Miloša. Ostade poslije njega samo Dritan.
Evo ne valja zaplijena kokaina sad…
f6
Civilizovani sagovornici![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
kad se sjetim onog prvog gostovanja Milatovića u ovoj emisiji i ovoga noćas
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
@MeDo_JE pogodio si sve što se tiče URA-e. Konatar potvrdio.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Polako, doći ćemo do toga "meni Jakov daje platu/penziju pa ga moram glasat" kao nekad i Lomi što je davao penzije i plate.. Možda poređenje nije na mjestu ali znam naš narod toliko..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja sam portparol Naaaaaarodaa, rece ministar sa oxforda
Podgorica Podgoricanima!
Ma ovi momci su ok ali premladi su usli u ovo. Jebote ko da gledam borbu pjetlova. Svaka cast na znanju i sve to ali ovoj ekipi mladih politicara nedostaje zrelost i neko zivotno iskustvo.
γνῶθι σαὐτόν
ja ne znam jel vas muka i neko crvenilo hvata po licu dok slusate da je nama crkva stvar jedan u drzavi
nasa proslost i buducnost izgleda
ovo je sramno
ovaj mali jakov ne hvata vazduha i vjesto manipulise, treba da ide
- Recite na koji način ste došli do tog kokaina, recite građanima, zbog međunarodnih partnera Miloše!!
Komnenić: Zašto se onda premijer falio time na sva zvona?
Milatović: Mmfmcmngs, Petre?!
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Preslaba emisija nocas, jakov ocaj zivi
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Mogu misliti kakav je mickej kad je jakov ovakav i gostuje svaki dan, jer njega poturaju kao najboljeg govornika od njih (ostalo mu od onih emisija iz proslosti atlas tv). Mada nije ni cudo kad se sjetim prve emisije sa mickeyem, jakov mu sve suflira.
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks