Page 1175 of 1249 FirstFirst ... 17567510751125116511711172117311741175117611771178117911851225 ... LastLast
Results 29,351 to 29,375 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ocemo li jednu pjesmu
    Šta to pada.....
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Meni je generalno ( ne vezano za ovaj trenutni pritisak zapada koji je vjerovatno trideseti za mojih 42 godine pa sam oguglao ) fascinantno da su oni uspjeli postavit svoje ljude u Ukrajinu ( to je kolijevka Rusije ) a kod nas ne mogu ... postave neke pione ali to je kratkog daha i onda opet nestabilnost ... pa opet počinemo malo ... i tako u krug ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Zar je Wulfy još uvijek član?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Nadam se da ce ukinuti evropu sad i vratiti plate na staro eventualno jos jace stezanje kaisa...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    On je član, a kimmi je simpatizer

Samo nisam siguran đe je naš @Gandalf_White u toj priči ?

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Lomi se Gando

A ja glasam za građanski orjentisane stranke, nikako za lopove i teške nacionaliste, stoga nikako ne mogu da podržim DPS i DF, mrzim partitokratiju i stranačko koritašenje i sektašenje, zato ne mogu da smislim Demokrate jer oni tu prednjače...i onda ko ostaje?

Ostaju CnB i ovi iz Evropa sad.

Realno govoreći, prvi put sam možda sa uvjerenjem glasao 30.08. i to baš iz srca za CnB.

Nakon ovih godinu ipo dana glasao bi ih opet, ali kao najmanje zlo. Zašto su "samo" najmanje zlo, pa zbog toga što su pristali da naprave čuvenu tabelu sa DFom i Demokratama.

Evropa sad, pa ako na listi budu kadrovi tipa Vesne Bratić i Ratka Mitrovića jednostavno ne dolaze u obzir.

Dalje, ko što rekoh neđe ranije, ne mislim da je za Crnu Goru dobra eventualna većina ES+Dem+DF. To je ljuljanje Đilasovog klana. Iako bi mnogi imali orgazmične napade, to bi bilo isto ko i da su na vlasti DPS+SD+SDP+manjine. Dakle, svaka vlast koja potpuno isključuje dobar dio građana Crne Gore je loša za samu Crnu Goru i produbljuje i radikalizuje podjele. Stoga sam za srcem za neku većinu koja ne bi sadržala DPS i DF, kao ekstreme i simbole crnogorskih podjela.

Da se vratim na partitokratiju. Sistem nije promijenjen, samo zajahan u tom pogledu i to krajnje brutalno. Opet je najvažnija stranačka knjižica, samo neka druga.

Ne gajim iluzije da će novim aranžmanom biti isto ili veoma slično, pri čemu ako propadnu pregovori URa i DF sa Demokratama zbog želje za rejtingom Borisa Bogdanovića, pa dođe do manjinske vlade, ono što sam siguran da DPS neće kadrirati po dubini. Ako se pak, kojim slučajem, desi da DPS kadrira po dubini, onda slobodno možemo reći da je Dritan izdao.

Ko što rekoh ostaju CnB i ES, za sad je tas na vagi u korist CnB iz gore opisanih razloga (klatno i građanska orjentacija).

Na moju, kad god budu izbori, veliku žalost nećemo imati stranku kojoj će platforma biti zasnivana na sljedećem:
    - uslov za saradnju sa drugim strankama je demontaža DPSovog sistema partijskog zapošljavanja, na način da će garantovati i insistirati na otvorenim konkursima gdje svi imaju jednake šanse, a prednost davati struci umjesto politike
    -da će tražiti većinu bez DPSa i DFa.

Takvu stranku ili pokret bih glasao, ne bih trepnuo.

Jel spremna ES da nastupi na gornji način? Čisto sumnjam. Uništili bi koalicioni potencijal sa Demokratama skroz.

P.S.

Otvoreni Balkan?

Rečite mi ovo, da li ulazak u sistem slobodnog protoka robe i ljudi sa Albanijom, Srbijom i S.Makedonijom znači (sem što eto neko tako tvrdi) da dijelimo sudbinu povodom ulaska u EU sa tim državama?

Ako to znači to, a volio bih da mi neko da izvor za takve tvrdnje, onda sam najljuči protivnik takvog aranžmana. Ako to ne znači to, ne znam što je frka...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 03-02-22 at 17:41.

6. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Lomi se Gando

A ja glasam za građanski orjentisane stranke, nikako za lopove i teške nacionaliste, stoga nikako ne mogu da podržim DPS i DF, mrzim partitokratiju i stranačko koritašenje i sektašenje, zato ne mogu da smislim Demokrate jer oni tu prednjače...i onda ko ostaje?

Ostaju CnB i ovi iz Evropa sad.

Realno govoreći, prvi put sam možda sa uvjerenjem glasao 30.08. i to baš iz srca za CnB.

Nakon ovih godinu ipo dana glasao bi ih opet, ali kao najmanje zlo. Zašto su "samo" najmanje zlo, pa zbog toga što su pristali da naprave čuvenu tabelu sa DFom i Demokratama.

Evropa sad, pa ako na listi budu kadrovi tipa Vesne Bratić i Ratka Mitrovića jednostavno ne dolaze u obzir.

Dalje, ko što rekoh neđe ranije, ne mislim da je za Crnu Goru dobra eventualna većina ES+Dem+DF. To je ljuljanje Đilasovog klana. Iako bi mnogi imali orgazmične napade, to bi bilo isto ko i da su na vlasti DPS+SD+SDP+manjine. Dakle, svaka vlast koja potpuno isključuje dobar dio građana Crne Gore je loša za samu Crnu Goru i produbljuje i radikalizuje podjele. Stoga sam za srcem za neku većinu koja ne bi sadržala DPS i DF, kao ekstreme i simbole crnogorskih podjela.

Da se vratim na partitokratiju. Sistem nije promijenjen, samo zajahan u tom pogledu i to krajnje brutalno. Opet je najvažnija stranačka knjižica, samo neka druga.

Ne gajim iluzije da će novim aranžmanom biti isto ili veoma slično, pri čemu ako propadnu pregovori URa i DF sa Demokratama zbog želje za rejtingom Borisa Bogdanovića, pa dođe do manjinske vlade, ono što sam siguran da DPS neće kadrirati po dubini. Ako se pak, kojim slučajem, desi da DPS kadrira po dubini, onda slobodno možemo reći da je Dritan izdao.

Ko što rekoh ostaju CnB i ES, za sad je tas na vagi u korist CnB iz gore opisanih razloga (klatno i građanska orjentacija).

Na moju, kad god budu izbori, veliku žalost nećemo imati stranku kojoj će platforma biti zasnivana na sljedećem:
    - uslov za saradnju sa drugim strankama je demontaža DPSovog sistema partijskog zapošljavanja, na način da će garantovati i insistirati na otvorenim konkursima gdje svi imaju jednake šanse, a prednost davati struci umjesto politike
    -da će tražiti većinu bez DPSa i DFa.

Takvu stranku ili pokret bih glasao, ne bih trepnuo.

Jel spremna ES da nastupi na gornji način? Čisto sumnjam. Uništili bi koalicioni potencijal sa Demokratama skroz.

P.S.

Otvoreni Balkan?

Rečite mi ovo, da li ulazak u sistem slobodnog protoka robe i ljudi sa Albanijom, Srbijom i S.Makedonijom znači (sem što eto neko tako tvrdi) da dijelimo sudbinu povodom ulaska u EU sa tim državama?

Ako to znači to, a volio bih da mi neko da izvor za takve tvrdnje, onda sam najljuči protivnik takvog aranžmana. Ako to ne znači to, ne znam što je frka...

Što nećeš za Bratićku nije valjda da je mrziš jer je.....
    P. S. Nije demontaža DPSovog sistema partijskog zapošljavanja nego demontaža sistema partijskog zapošljavanja slobodno izbaci DPS iz rečenice jer se pokazalo da nijesu jedini u tome
    Što neće niko da nastavi pjesmu
    Šta to pada.....

Još da dodam
    https://m.cdm.me/drustvo/krivokapice...drzavljanstva/
    Last edited by lepetanac; 03-02-22 at 17:46.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

@kimmi

Otvoreni Balka(o)n? Ni pod razno, sumnjam da je ovaj napredak (koliki god da je) u pregovorima sa EU toliko manji u odnosu sa pomenutim zemljama.. Otvoreno tržište sa Ramom i AV-om? Eto ti ga evropski Meksiko što se tiče kriminala, čuj mene slobodnog protoka ljudi/novca/robe..
    Jedino ako dođe do toga, to pitanje iznijeti na referendum pa da vidimo.. I ovako smo glavno čvorište uz Valensiju i da im još otvorimo zaleđe? Pa nema te valde koja bi se izborila sa klanovima i svim šta ih prati..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

9. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Sto se desilo sa dobrim kimmijem u poslednje vrijeme. Da je dosao na to da ovi te ne izbacaju iz usta, crkvu, popove, idu ljube popove, lizu kasice, brinu o ustolicenju itd da ne nabrajam, su odjednom gradjanski orjentisani i pozeljni?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Sto se desilo sa dobrim kimmijem u poslednje vrijeme. Da je dosao na to da ovi te ne izbacaju iz usta, crkvu, popove, idu ljube popove, lizu kasice, brinu o ustolicenju itd da ne nabrajam, su odjednom gradjanski orjentisani i pozeljni?
    Uf ovo je krajnje maliciozno tumačenje mog posta.

Pročitaj od početka, obrati pažnju na objašnjenje zašto je tas kod CnB (građanska orjetnacija i izbjegavanje ljuljanjanklatna u drugu stranu), a takođe na moje prioritete kod glasanja.

U konačnom, ako je neko Srbin ne znači da ga ne bih podržao na izborima, samo zato što je vjernik, samo ako su prioriteti slični mojima gladam bez pardon.... dakle rušenje partitokratskog sistema, traženje većine oko centra (bez DPSa i DFa) i naravno prozapadna orjentacija

Last edited by kimmi; 03-02-22 at 18:02.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Uf ovo je krajnje maliciozno tumačenje mog posta.

Pročitaj od početka, obrati pažnju na objašnjenje zašto je tas kod CnB (građanska orjetnacija i izbjegavanje ljuljanjanklatna u drugu stranu), a takođe na moje prioritete kod glasanja.

Druze uopste nije maliciozno, nego citam sto pises u poslednjih par mjeseci i ovdje i na twitter

Evropa Sad, i bez ove dvije prikaze sto si rekao je i dalje sve ovo sto sam ja nabrojao. Uostalom da ne nabrajam sve ostale stvari koje smo ovdje podvukli vise puta, koje je radio i prethodni rezim a ponovili su i buduci osnivaci koje ES
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

14. The Following 7 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    @kimmi

Otvoreni Balka(o)n? Ni pod razno, sumnjam da je ovaj napredak (koliki god da je) u pregovorima sa EU toliko manji u odnosu sa pomenutim zemljama.. Otvoreno tržište sa Ramom i AV-om? Eto ti ga evropski Meksiko što se tiče kriminala, čuj mene slobodnog protoka ljudi/novca/robe..
    Jedino ako dođe do toga, to pitanje iznijeti na referendum pa da vidimo.. I ovako smo glavno čvorište uz Valensiju i da im još otvorimo zaleđe? Pa nema te valde koja bi se izborila sa klanovima i svim šta ih prati..
    A sto je to problem? Ne umijemo da kontrolisemo luke i carine. I onda nam je to razlog.
    Kupice ljude? Pa promijeni pravosudje. Meni je jedna od najvecih sramota recenica "mijesate se u nezavisnost pravosudja/tuzilastva". A ne, nego ce da se cuti na presude i na beskonacno izvidjanje.
    Imam svojih nekih rezervi kao ovome, cisto sa ekonomske strane.
    Ali da nasu poslovicnu nesposobnost i sklonost korupciji drzimo kao uslov za nesto.
    I sta ako se pet drzava dogovori. Mislis da ce nekoga da boli ona rabota za drzavicu od 500k stanovnika sklonu kokainu i korupciji.
    Prebacice svoje interesovanje na trziste od 15 ili 16 miliona, a mi ima da ostanemo da tavorimo ovdje kao slijepo crijevo

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Što nećeš za Bratićku nije valjda da je mrziš jer je.....
    P. S. Nije demontaža DPSovog sistema partijskog zapošljavanja nego demontaža sistema partijskog zapošljavanja slobodno izbaci DPS iz rečenice jer se pokazalo da nijesu jedini u tome
    Što neće niko da nastavi pjesmu
    Šta to pada.....

Još da dodam
    https://m.cdm.me/drustvo/krivokapice...drzavljanstva/
    Eo posti te svi ignorisu, ja cu te ispostovat. Sve si u pravu bio!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Pašić reinkarnirani

Koliko se sjećam, Pašić je poručio narodu kad je bio vođa opozicije "predaje oružje ako vlast to traži, ali kuću ne ostavljajte bez puške"

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    A sto je to problem? Ne umijemo da kontrolisemo luke i carine. I onda nam je to razlog.
    Kupice ljude? Pa promijeni pravosudje. Meni je jedna od najvecih sramota recenica "mijesate se u nezavisnost pravosudja/tuzilastva". A ne, nego ce da se cuti na presude i na beskonacno izvidjanje.
    Imam svojih nekih rezervi kao ovome, cisto sa ekonomske strane.
    Ali da nasu poslovicnu nesposobnost i sklonost korupciji drzimo kao uslov za nesto.
    I sta ako se pet drzava dogovori. Mislis da ce nekoga da boli ona rabota za drzavicu od 500k stanovnika sklonu kokainu i korupciji.
    Prebacice svoje interesovanje na trziste od 15 ili 16 miliona, a mi ima da ostanemo da tavorimo ovdje kao slijepo crijevo

Sve je to super, samo ne bih baš u po bijela dana da štrecam zato što se logistika iz Srbije zamjerila privredniku iz Albanije pa se kod nas razračunavaju po ulicama..
    Ne zavaravam se ja da je naše sudstvo/tužilaštvo superiška, policija i tajna služba isto tako, samo što se evo godinu dana stalo na put obračunima i volio bih da se taj trend nastavi.. Da ne ulazim u to koliko nam je ekonomija šuplja pa nas dodatno uvuku u vorteks zemalja iz okruženja, tada će nam baš biti bajno..
    Ništa, ako vama odgovara, meni još više, samo bi volio da se to potegne na referendum pa što bude biće..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Ali Braticka ne valja sto je sve pocistila...a Demokrate ne valjaju sto nisu? To jeste greska, treba razbiti rezim..ali su svakako mnogo bolje rjesenje od Dfa i Dpsa zajedno
    Moje misljenje je da su trebali jos godinu da idu ovako i da rade na tome da se i Df i Dps znacajno smanje i onda da se bez njih kreira normalna Vlada.
    Ovako smo u istom kanalu zavisimo od jednih ili drugih, cuj mene istih.

Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
    Bratićka je samo jedan glib zamijenila drugim. O idiotskom načinu na koji je to uradila da ne trošimo riječi jer je to manje bitno. I ostatak učinka joj je sramotan.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

20. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Pašić reinkarnirani

Koliko se sjećam, Pašić je poručio narodu kad je bio vođa opozicije "predaje oružje ako vlast to traži, ali kuću ne ostavljajte bez puške"
    I ti svakog djavola znas.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

22. The Following User Says Thank You to Dejan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Ali pazi koji su to licimeri… dritan je forsirao pricu ekspertske vlade, ovaj drzao DF i samim tim SNS van vlade i bio je super…

Sad odjednom ta vlada ne valja, predlaze se nova i zivo me zanima da li neko stvarno misli da je motiv ovoga bilo sta sem zadovoljenje licnih apetita za foteljama i naravno hranjenje bolesnog ega…

SNP je uz precutnu saglasnost DFa izasao i potpisao memorandum, i sad ce svesno istrgovati za to dobijanjem pozicija jer su jbg cekali 30 godina…

DF ce za tu podrsku u buducnosti dobiti sve pozicije u dubini bez nekih javnih imena u smislu ministara

URA ce verovatno imati premijera ali i ko zna sta jos

Manjinske stranke ce ponovo ljuljati i dobiti sve sto traze

DPS ce za podrsku rusenja vlade nesto dobiti… sta, ne znam, ali ce se i to u buducnosti videti

Demokrate sy izvisile u ovoj podeli karata ili ce zajedno sa DFom podrzati ovo pa ce i oni biti nahranjeni po dubini…

Jedini ko je ovde izjeban je za sada Zdravko Krivokapic, ponavljam za sada, i naravno obican narado, ali taj narod nije zajeban za sada, nego opet zajeban, i bice opet zajeban

Kakav god da je Aleksa, ne znam jel neko misli da bi Jokovic bi bolji… ili kako rece on je predsednik odbora za ekonomiju ali se u isty bas i ne razume

Thanks Thanks Given 
    2,384
    Thanks Thanks Received 
    2,395
    Thanked in
    1,500 Posts

Ne moze covjek bez stolice,ovo je nevjerovatno....

Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Sve je to super, samo ne bih baš u po bijela dana da štrecam zato što se logistika iz Srbije zamjerila privredniku iz Albanije pa se kod nas razračunavaju po ulicama..
    Ne zavaravam se ja da je naše sudstvo/tužilaštvo superiška, policija i tajna služba isto tako, samo što se evo godinu dana stalo na put obračunima i volio bih da se taj trend nastavi.. Da ne ulazim u to koliko nam je ekonomija šuplja pa nas dodatno uvuku u vorteks zemalja iz okruženja, tada će nam baš biti bajno..
    Ništa, ako vama odgovara, meni još više, samo bi volio da se to potegne na referendum pa što bude biće..
    Ja vec rekoh imam svoje rezerve, ali su daleko od tih koji tebe brinu.
    Meni samo smeta sto ni ne gledamo sta je, automatski smo protiv, i mislimo da pregovaramo kad se ostali dogovore.
    Meni nedje to smeta. Nemamo pojma, ali na s ni ne interesuje, pa kao "ekonomski tigar balkana" ima da postavljamo uslove.
    Ajmo samo nekoliko stavki, nezavisno od toga ko je na vlasti i da li se svidja nama ili ne.
    1. Evropa se trenutno bavi svojim jadom. Finansije, ekonomija, migracije, spoljan politika.
    2. Crna Gora je propustila sansu. Pojedinacnih ulazaka vise najvjerovatnije nema. Balkan ce 95% sam siguran ili uci u paketu ili niko nece ni primirisati, bez ako se ne desi cudo, pa neka drzava za kratko vrijeme postane politicka norveaka ili svedska.
    3. Ovo nam predlazu skoro svi EU i USA emisari kao jedan od nacina da naucimo da funkcionisemo u zajednici kakva je EU. Da se maknemo od usko nacionalnih ili interesa partija na vlasti. Da ne glasa kosovo na stetu srbije i obratno, samo zato sto je to na stetu ovih drugih ili je njihov predlog. Do tada mozemo da se koprcano, ali dok to ne naucimo....
    Tako da nemam neko posebno misljenje o tome koliko imam negativan stav prema "aktivnom cekanju" ili poslovicnom crnogorakom ubjedjenju da smo nazovi neki faktor i da ce nas na samom kraju neko nesto pitati... Samo toliko

26. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Što se toga tiče DF će dobiti i ministarska mjesta. Dogovor je da SNP preko pola mjesta koje oni dobiju ustupe DF, koji će da imenuje "nepartijce", tj svoje ljude koji nisu baš očigledno iz partijske nomenklature.

Tako da se ne postiže apsolutno ni jedan jedini od ciljeva koje je URA navela. Plus vladu bez DF mijenjamo za vladu sa DF.
    Last edited by SKOJ; 03-02-22 at 19:07.

28. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Mene više zabrinjava potreba naroda da se pošto zašto veže za jednu vladu/vlast.. Što se mene tiče, nek se mijenjaju svaka 3 mjeseca ako će nama narodu biti bolje.. Pošto je jasno da će svaki pokušaj sabotiranja programa eu sad biti politički suicid ko god ga pokuša, ne vidim prepreku da se sistem remontuje zajedno sa određenim političkim likovima.. Ako stabilnost predstavlja to što je određena partija godinama na političkoj sceni ili pojedinci, onda nam kukala majka.. DPS, SNP, Lomi, Peđa B i ostali glodari, da je sreće da su se svako malo lomila koaliciona kola možda bi izašli iz ove kome prije 15ak godina a ne sad..

30. The Following 3 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

dodajte i savjetnicu krivokapica isto danas
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Mene više zabrinjava potreba naroda da se pošto zašto veže za jednu vladu/vlast.. Što se mene tiče, nek se mijenjaju svaka 3 mjeseca ako će nama narodu biti bolje.. Pošto je jasno da će svaki pokušaj sabotiranja programa eu sad biti politički suicid ko god ga pokuša, ne vidim prepreku da se sistem remontuje zajedno sa određenim političkim likovima.. Ako stabilnost predstavlja to što je određena partija godinama na političkoj sceni ili pojedinci, onda nam kukala majka.. DPS, SNP, Lomi, Peđa B i ostali glodari, da je sreće da su se svako malo lomila koaliciona kola možda bi izašli iz ove kome prije 15ak godina a ne sad..
    živimo u državi đe dobar dio ljudi dvije knjige u život pročita nije a đeca od 16-17 godina znaju imena svakog političara u zemlji. nema tu sreće
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

33. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    živimo u državi đe dobar dio ljudi dvije knjige u život pročita nije a đeca od 16-17 godina znaju imena svakog političara u zemlji. nema tu sreće
    Belgija je bila u svojevrsnoj blokadi vlade (skoro 2 godine) a sva minstarstva i sve državne službe su funkcionisale kao sat.. Srećna decentralizovana država.. Nama premijer može da uzima zakon u svoje ruke i rukovodi bezbjedonosnim operacijama, da rukovodi min. pravde, da ignoriše skupštinu itd.. Na stranu što je ovaj kuršlus pokrenut tako kako je pokrenut, sve je ovo dokazalo da su nam institucije za goli tuki ukoliko se zakon ne izmijeni a da ne ostane nedorečen i da može da se tumači kako se kome digne.. Znači skupština pokrene postupak za skidanje određenog ministra i ja kao premijer mogu da kažem - važi legende, evo vam tuki; i da prođem bez posledica..
    I sad treba njega ili bilo kojeg političara da pravimo od blata? Važi.. Evo su napravili mangupa iz Rastoka pa evo nas đe smo..
    Odj*bat svakog na izborima ko ne drži riječ: a ođe svi potežu da se skine dps (što je potpuno legitimno) ali su svi zaboravili/prećutali demontažu sistema kojeg je stvorio taj isti dps.. Zbog toga su svi oni krivi, više ili manje.

Page 1175 of 1249 FirstFirst ... 17567510751125116511711172117311741175117611771178117911851225 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)