Budite relaksirani.
Vijesti
Abazović: Očekujem smjenu Vlade, danas neka svi glasaju kako misle da treba
Je li ovo onaj Vukšić i ANB kojeg je Dritan hvalio na sva zvona?ANB ne koristiti za politički obračun
Abazović je, odgovarajući na pitanje "Vijesti", potvrdio da je Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) završila procjenu njegove bezbjednosti i rekao da će se danas obratiti generalnom inspektoru Agencije.
"U prvom dijelu procjene to što piše je krajnje neprofesionalno, tendenciozno i sa političkom konotacijom.
O tome sam obavijestio direktora ANB-a juče.
Ako neko želi da koristi ANB u političke svrhe, može to da radi, ali ne na način da to ne prođe sa adekvatnom kritikom...
To da neko preko mojih ili leđa mojih saradnika, želi da pravi neke konstrukcije, to je moglo u prošlom rezimu, može možda i u sadašnjoj, u kontekstu nekih pojedinaca, ali građani treba da znaju da je cilj diskontinuitet od onoga što smo imali", dodao je.
Ne mogu se stvari koje se tiču nacionalnih interesa i službi koje su u zaštiti tih interesa koristiti za bilo kakav politički obračun, poručio je Abazović.
Kazao je da ne može govoriti o sadržaju dokumenta zbog njegove tajnosti.
Je li ovo onaj ANB i sektor bezbjednosti koji URA kontroliše?
Evo Dritan priznaje da se i dalje koristi u političke svrhe (ovaj put izgleda protiv njega) i veli može da se koristi dalje ali to NEĆE PROĆI, bez kritike.
Pa dobro, fino da znamo, da je njemu kao vicepremijeru koordinatoru bezbjednosnog sektora najveći domet zauzdavanja negativnih praksi - kritika.
Zašto ljudi uzimaju za ozbiljno istraživanje jednog ultranacionaliste koji je uvijek dizao procente za prosrpske stranke za 5-15%.
Samo jedno treba podsjetiti narod
Narod je oslobodjen 30.08 i treba da iskoristi tu slobodu da mijenja jer ako ne mijenja dzabe sve. Ne da seta za njihovim stolicama i da ih brani.
Procemo i mia ne ova vlada. Samo opusteno
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ode profo ka gospoce!
Abazovicu srecna ti izdaja, pola clanstva si izgubio vec no boli te uvo pozajmice ti dps i sateliti duplo vise.
Svo vrijeme si govorio mene zanima istina i pravda a ne cifre i brojke.
Eo Zdravinjo odrza nekakav govor. Pozvao nas da ne izlazimo na ulice da bidemo mirni i dostojanstveni. Da se ne śekiramo, da je vrijeme majstorako reseto itd
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Nalupeta se Zdravinjo pofino, malo ishvalio budućeg koalicionog partnera, malo više sebe oslobodio bilo kakve odgovornosti za bilo šta i tako to.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zdravinjo zna rasplet, a on će ovog puta biti veoma otrežnjujuć, sačekajmo izbore.
Kazao je kako se nada se da će građani "dobro otvoriti oči" na izborima. "Sjetite se koga ste birali i kako ćete ubuduće birati. Nemojte više nikad birati one koji neće zastupati vaše interese."
ođe je narod vazda birao (i biraće) one koje zabolje ona rabota za interes nekakvoga naroda
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tu grijesis.
Ovaj narod ce uvijek da bira one kod kojih mu se zavrsi nesto mimo pravila i zakona.
Nekome je to metar dvorista, nekome posao, nekome penzija, nekome neki matrak.... Da ne placa struju ili vodu ili da mu donesu dva dzaka pomoci, da komsija pukne.
A to sto ce ti usput da pokradu milione, njega ne zanima.
Samo da svoj posao zavrsi
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
@Hell Raiser
to da. no mišljah u fazonu da će raditi za dobro građana. političari se građana śete u petak pred izbore i u nedelju na dan izbora. da ih podsjete da izađu i glasaju za njih. od ponedeljka ih ne zanimaju
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-i-prosperitet
kakvo šaltanje. od toga da se protesti podržavaju do toga ostanite doma, ipak. dakle, dogovor je pao
Кухиње раде, не патишу...
[IMG][/IMG]
@kimmi "Zar je logično da Mikijeva i Zdravkova buduća stranka, koja sa parlamentarnim strankama nema skoro nikakvu saradnju, sem evo odnedavno sa Demokratama, a evo po svim istraživanjima ima solo ispod 10% konstantno, drži 50%+ resora u vladi. Sve ostalo je izdaja?"
Dok je URA drmala sa 4 poslanika sve je bilo ok. Dok je URA podržavala tu istu vladu skoro sve je bilo ok. Dok se Zdravinjo borio iz petnih žila da ne pusti DF u vladu bilo je ok. Sad odjednom ništa ne valja. SNP je super. Manjinske su super. URA naravno pravi najbolji mogući potez u ovoj situaciji. Demokrate su sa izjavama najgore, a URA ne uzmiče ni milimetar. Itd itd. Daj priznajete više da ako nije bilo moguće održati onakvo stanje trebalo je na izbore. Ne izvrćite više majku mu
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Najgore je od svega sto je Milo Dritana nazivao bitangom, izdajnikom i ne znam sta sve ne, isti Dritan govorio kako je DPS jednako mafija, upirao prstom u parlament u Gvozda i Ivanovica kako treba da su u spuz i jos neki iz DPS-a, a sad mu odgovara da ga takvi podrze za manjnsku vladu, pa isti kimmi je ovuda pjenio o Ivanovicu i klapi iz DPS-a kako su to lopovi i kriminalci, ali sad je sve super, mogu oni da ih podrze i sve im je oprosteno, luda kuca...
Ok. Al zar onda nije bilo bolje nastaviti sa ovom vladom do septembra. Nego sad praviti ovaj haos. Ja samo oću da kažem kako je URA napravila loš potez. I za njih i za sve nas. Razloge ne znam. Ne mislim da je Dritan izdao. Već da je napravio veliku grešku. Nažalost.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Pa jeste, ono, Ivanoviću skinut imunitet odgovaraće kad tad... ali to je bitnije nego to što su nam država, institucije, državni aparat u potpunoj blokadi. Sve ima preče od prečeg jer nešto što je blokirano ne može da radi. Zato onda polako, spisak prioriteta pa redom do slobode.
Hoću deblokadu i da gazimo prema EU. Čim mi donesemo zakone, sudije, ljude, ojačamo institucije i državni aparat svi će odgovarati bilo da je to DPS ili DF ili DCG ili URA itd.
Tako da idemo redom, prvo deblokada, pa zakoni... zaboravih da prvo mora čistka da se napravi u ANB tamo se show napravio, uh... Što bi se reklo, desila se sloboda!
Sve će biti u redu.
Love, peace and respect.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks