Za vrijeme mandata Vanje Ćalović u tzv antikorupciskom vladinom tijelu,lice sa inerpolove potjernice po expresnoj proceduri dobilo je CG državljanstvo,ministar u toj vladi završava nelegalnu gradnju široj porodici,premijer podnosi zahtjev za legalizaciju kuće,a kontravezni gradonalčenik koncesiju na kamen.
Šljunak se i dalje vadi iz Morače,jednom rječju...usrala se u MANS.
No joj se muž zaposlio..pa ajde de.
Advokatska kancelarija je uz prijavu advokatskoj komori prilozila mejl koji je Andrej uputio advokatskoj kancelariji u kojem je priznao svoj postupak, te da je to uradio zbog animoziteta prema klijentu. Jeste cudno da se sad pravda, ako postoje dokazi. Uostalom, ako se moze izraziti sumnja prema objjektivnosti advokatske kancelarije u kojoj je radio, to je malo teze kad se radi o predsjedniku Advokatske komore. A on tvrdi da se Andrej izvinio zbog postupka.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Samo procitaj komentare i jasan ce ti bit nivo pameti u drzavu. Mada to vidis i na ovi temu.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Poslušah preporuku forumaša i pročitah nešto što inače , znajući ko piše, ne bih nikad pročitao. Nakon posljednje rečenice (jedva izdržah), svoj stav sam samo potvrdio i učvrstio.
Naime, autor je očigledno vidno rezigniran činjenicom da je jedino što drži ovu koaliciju na okupu odnos prema DPS-u; prosto je zaprepašten kako nam se vlast dosad bavila dominantno bogougodnim temama - vjeronaukom, temeljnim ugovorom, obezbjeđivanjem privilegija za SPC i njihovim podržavacima, posrbljavanjem... Jer, vlast koja je pobijedila na talasu sofisticiranog izdanja AB kontrarevolucije, poznatijom pod kodnim nazivom "litije", koja je pregovarana i dogovorana u manastirima, koju je okupio poglavar Crkve Srbije (usput, najveći neprijatelj moderne, građanske države i njenog evro-atlantskog puta, u slobodno vrijeme posvećeni sijač mržnje na ovim prostorima, strastveni poštovačac i rehabilitator ratnih zločinaca iz svih epoha) i čiji personal dominantno čine "litijaši" po visini, dubini i širini - e, da, ta vlast je sigurno imala pretenzije da se bavi korupcijom, pravnim okvirom, uspostavljanjem meritokratije, ekonomskim reformama, javnom upravom, biznis barijerama, kulturom, EU, NATO itd. Odjednom neka "rupa u viziji", sada već "crkva radi u štetu društva", "građanska perspektiva" je "srušena", a na snazi su "neodgovornost", "dezinformacije", "banalizacije" i "neodgovornost".
I ja sam šokiran kako nismo vidjeli da nam se ovo sprema...
Zaista, bolno glup, samopravednički rezon. Nemamo svi amneziju i dobro se sjećamo i doprinosa i odgovornosti "Vijesti" za ovu situaciju, njihovog racionalizovanja, frejmovanja i spinovanja (uključujući i ovaj tekst). Ova vlast je i njihovo, dugo i brižljivo pripremana investicija i čedo. Da je autor bio iskren, naslov bi bio: "Oprostite nam, pojeli smo go*no". Ovako, žao mi je, ali ˇNo pasarán!
![]()
Last edited by johnny bravo; 03-02-22 at 14:33.
In vino veritas
Šteta što dps-u ne pada na pamet da su svojom vladavinom imalo odgovorni za stanje koje dovelo do ovoga, niti im pada na pamet da makar lažno obećaju da će bit nešto drugačije nego što je bilo za vrijeme tridesetogodišnje vladavine. Ako pitaš mlađe snage, ili zdravo tkivo dps-a, sve je vazda i bilo kako treba dok su bili na vlasti i iste prakse treba da se nastave kad sadašnji sjašu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Tacno. Imali su godinu i po dana da se pogledaju u ogledalo. Da li iz nekog inata ili su potpuno nesvjesni (koristio bih oblivious ali nema odgovarajuceg prevoda)...nikakvog osjecaja odgovornosti, desavanja oko sebe. Sto govori da kad nijesu dosad napravili neke temeljne promjene nece ni odsad, i ako budu napravili neke rezove, to ce biti cista sminka. DPS definitivno ide ka smetliste samo sto ocigledno stadu jos nije stigla depesa.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
I daje imam ove kasete 70% ovih albuma. + riblja corba od domacih…
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...rano-micunovic
Ovo je onaj gospodin koji je nosAo šampanjac u noci referenduma,kad se proslavljala pobjeda
Znam ga,tj moj otac je imao posla sa njim,ne po dobrom samo bih rekao![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://m.cdm.me/hronika/tuzilastvo-...rti-pacijenta/
Hobotnica pada
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ko je dovoljno star da se sjeti ponečeg izuzev naših zakletvi da ćemo jesti korijenje i poklati komšije.
https://www.vreme.com/vreme-uzivanja/ta-godina/
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...tajnom-sluzbom
Prvo da pitam da li je ovo legitimno ako su Vijesti objavile (a praktično prenijeli ono što se danima piše na "nedostojnim portalima")?
Laković kojem je funkcija savjetnik za bezbjednost ali se uz pomoć premijera se praktično pozicionirao kao kvazi direktor mup-a i anb-a.. Mislim i ja se isčudavam kad mu Milačići imaju veću težinu od Brđanina recimo..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Хоће ли за неку годину дјеца трчати за Иваном Вуковићем и викати бубуљ,бубуљ ?
Legitimno je i to i priča da Vukšić i Zdralje trče da napune ANB svojim kadrovima...
Bojim se da ih ne zadesi "Montenegro Airlines => To Montenegro" bezbjednosnog sektora, a mislim da sve vuče na to...da se ANB rasformira, svi zaposleni na raspolaganje UZN, pa ponovo, nova služba, 20% kadra probrati, ostali Uprava za šume, Nacionalni parkovi, otpremnina itd. Ili nek ih zaposli Vukšić u svoj hotel.
Ovu službu se nije isplatilo popravljati ni posle Peruničića, a kamo li sad...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Bitno je da se nista ne mijenja, i da preostali kadrovi nastavljaju da jasu
Vlasnik koji to "onako drzi" je isti lik koji je pregradjivao sa Medenicom juniorom setaliste koje je kostalo desetine miliona da munsirotiLJa ne seta ispred prozora, da ih ne gledaPo izjavi menadžera automat kluba stolovi su u automat klub doneseni prije nekoliko godina, kad su bile najavljene izmjene zakona o igrama na sreću i kada su planirali da se registruju za priređivanje igara na sreću u kazinu, a s obzirom na to da zakon nije izmijenjen, stolovi za igre na sreću u kazinu su ostali u prostoru objekta”, navedeno je u odgovoru Inspekcije.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks