Ne vozim sporo zbog telefona.
A telefon ne da drzim no, sebe mrzim toliko ga koristim.
pa kad vozis sporo i cackas telefon...
salu na stranu...ko obrati paznju moze da vidi da mozda svaki drugi vozac drzi telefon u rukama dok vozi.... zene su tu sampioni....
Ne vozim sporo zbog telefona.
A telefon ne da drzim no, sebe mrzim toliko ga koristim.
Prema tome, šta da ti kažem?
prestaćeš a prvi put očešeš leksusa
Za novog ne brinem jer je skoro pa nemoguce ali starog...
Prema tome, šta da ti kažem?
--------------------------
Do Not Disturb.
Slaba je vidljivost pjesaka od onog zelenila po sredini ostrva.
A ne slaba, nego na nekim pg bulevarima ocajna. Ne znas po mraku dal je covjek, stub, drvo, a pjesaci samo zakorace sa ostrva na asfalt.... Da nije onih ograda, cuda bi se cinjela.
da bi ovo uradio moralo je da bude zeleno na semaforu i da ovaj vozac uopste ne bude svjestan visine svoga vozila....
on po ovome nije ni sumnjao u to da ne moze proci![]()
Sad prodjoh tuda... mislio sam da su namjerno skinuti da stave neke nove jer sam vidio da su potpuno skinuti, cijelom sirinom bulevara.
Pakao.
P.S. Ovaj kamion sa slike je valjda tu samo da 'pokupi' semafore i instalacije?
Na tren pomislih da nije ovaj pokusao da prodje sa ovako podignutom dizalicom... vise me nista cudilo ne bi.
Last edited by Fidel Castro; 03-02-22 at 11:43.
Do Not Disturb.
Katastrofa
Užas jbt..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Last edited by guvarana; 09-02-22 at 20:00.
Stay salty.
Dvije osoba poginule su, a dvije su povrijeđene u udesu na magistralnom putu Kotor-Risan-Herceg Novi, u mjestu Kostanjica.
To su Vijestima kazali iz Uprave policije, objasnivši da se udes dogodio u 18.35 sati.
Saobraćaj je u prekidu.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my moto e5 using Tapatalk
ovo auto desno mora da je nedje drugo udarilo prvo.... izgubilo kontrolu i na kraju udarilo u ovog kengura ili sto li je vec....
jer koje god ovo auto bilo, motora nema.... a ne sto drugo...
Bijelo golf gti. Petica setica.
Od udara sa kombijem ovo nije
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Sigurno se dohvatio malo onog kanala pa brda ili betonske bankine sa druge strane, put je nedavno presvucen asfaltom, rasvjete i dalje nema.
Jadne familje koje su ostale iza njih.
2002. godiste...
nothing comes from violence and nothing ever could
Da su polako (normalno) išli ne bi do ovoga došlo.
Žao mi je ljudi koji su bili u Kangoo.
I ne znam zašto se ne uvede zakon kao u Srbiji, da vozači koji tek polože ne mogu da voze preko 100ks.
Last edited by mur3633; 10-02-22 at 06:00.
Golf 5 je u pitanju, motor je skor ispao, dolje kažu d aje bio čeoni usdar i preticanje ali još se to ne zna. Nažalost, čim se izadje iz krivine na Verige svi dobiju neku ludačku potrebu da omah na ravnicu u Kostanjicu počnu preticanje
Znam roditelje ove djece, jednome od poginulih je prije godinu dvije i brat na motoru poginuoDvoje mrtvih, jednome se bore za život a jedan van životne opasnosti.
Meni je najteže kad ovo vidim i pomislim da je u drugom autu oje nije krivo mogao biti bilo ko od nas sa porodicama![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks