Црква је гурнула Демократе у правцу договора.
Смјер бира политика.
kako je tanka linija između heroja i izdajnika u CG. i da je ostala ova Vlada, Pipun bi bio dobio lagano. ne znam kakvi pokazatelji više trebaju da je DF prejak. ljudi ih glasaju i kraj. ka' što su nekad glasali DPS bez obzira na sve šta su radili tako sad glasaju za DF. svakako su te dvije partije bratske. imaju dosta toga zajedničkog. jedna je idealizovala BG dugo, druga trenutno. zabolje ih briga za građane, bitan je samo interes. zapošljavaju sve i svašta samo radi glasova. njihova jedina ideologija su pare
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Last edited by outline; 02-02-22 at 16:41.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Црква је гурнула Демократе у правцу договора.
Смјер бира политика.
Plusevi? Ako ispadne tako (URA+Demokrate+SNP+manjine+"DF eksperti") imaćemo 45 poslanika u skupštini umjesto 41. Manjine će biti uključene u vladu. Biće sigurno i Spajić, tako da i Demohrišćani ne gube u toj priči.
Minusevi su mi puno veći. Uveo si Vučića i Beograd na velika vrata u političke pregovore u CG. DF si uveo u vladu i dao im još više po dubini. Povećalo se nepovjerenje jer svi znaju da su URA i SNP pokušali da odu sa DPS pa nisu uspjeli.
DPS oživio jer se zamalo opet prikučio vlasti. Sve u svemu, po meni, čisti negativni saldo.
plašenje, jeste. jer DPS jak ne može biti više, niti će biti u vlasti. da ja znam URA ponavlja da DPS neće biti u Vladi. što znači to sastaje? Dritan je redovno sa Pipunom viđan po lokala. predsjednik opštine Pljevlja (DPS) sastančio sa ministrima i stalno je sa Demokratama. primjera kolko oćeš. da li je zakonom zabranjeno da se političari vlasti i opozicije sastaju?
osnovni problem svega ovoga jeste što je URA dobila zadatak. oni jednostavno nisu toliko lukavi i sposobni da to lagano završe. da je Mandić na mjestu Dritana on bi to pješke završio. tip je namazana bitanga koja zna kako i što
Ima se moze se.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...nih-sluzbenika
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
260 x 4 = 1040
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pazi, ne zato sto je isao na litije, vec zato sto je sva prosla godina bila na ivici likvidnosti. Kasnilo se, lagalo se, a i narod je opreznije ulagao u bilo sto. U takvoj situaciji sa dodatno smanjenim obimom posla vise nego dovoljno se izdrzavalo da se ne pristupi otpustanju. Kako je ipak doslo do toga, znajuci da ljudi koji su isli na litije lakse nalaze posao smatram da sam ispravnu odluku donio, nema veze sa politikom, cisti profesionalizam. Da je neko od ostalih bio za dps, njega bih smatrao vec dovoljno situiranim i onda bih imao da biram.
Prije par dana smo pitali dr Pavićevića, poslanika u Skupštini Crne Gore, da li je ucjenjen od strane kriminalnih klanova da sruši postojeću Vladu.
Svi koji prate rad Alternative duže vremena znaju da mi nikada ne pričamo napamet.
Naime, protiv dr Pavićevića i dr Aleksandra Macole, državljanina Italije, u aprilu 2007. godine, podnijeta je krivična prijava, uz obilnu dokumentaciju, u kojoj se navodi da su pomenuti doktori UBILI ŽENU nesavjesnim liječenjem. Istraga je pokrenuta, nedugo zatim i zaustavljena, a kompletan slučaj je završio u fiokama Osnovnog državnog tužilaštva. Ko je i zbog čega tada zaustavio istragu i da li taj neko sada ucjenjuje dr Pavićevića, to sami procijenite.
Treba napomenuti i da u tom periodu dr Pavićević i dr Macola nijesu imali licencu da rade kao kardiohirurzi već isključivo kao specijalisti opšte hirurgije, za šta takođe postoje papiri a postavićemo ih u komentarima ovoga posta.
Alternativa Crna Gora
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Gledam sad Dnevnik, skaču cijene i u EU. Iako je to Evropa Od Vazda. Takođe, da ne zanemarimo pdv. Više cijene, viši iznos pdv-a državi. Naravno, neće to biti tako fantastično, ali se ipak broji.
Je li se napadao ko od ovih partija danas? Nešto nema graje, ili sam sve ispreskakao.
Bas cudno ali graja stala
Izgleda su se izlizali i podijelili kako treba
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
polako, sad će da se pljuju ovih para dana u Parlament, pa da se pripreme malo.
kad krenu redom:
- Momo i 21 milion
- URA nemate stav; nismo izdali
- DPS uništavate Crnu Goru
- DF opet smo mi ugroženi
- Joković - SNP nikad fotelju nije dobio
Last edited by outline; 02-02-22 at 19:28.
Ako Maśa ne donese onaj krst u skupštinu razočaraće me.
Nula
Za vrijeme mandata Vanje Ćalović u tzv antikorupciskom vladinom tijelu,lice sa inerpolove potjernice po expresnoj proceduri dobilo je CG državljanstvo,ministar u toj vladi završava nelegalnu gradnju široj porodici,premijer podnosi zahtjev za legalizaciju kuće,a kontravezni gradonalčenik koncesiju na kamen.
Šljunak se i dalje vadi iz Morače,jednom rječju...usrala se u MANS.
No joj se muž zaposlio..pa ajde de........................................
Samo nemojte reć da advokatišem za dr Pavićevića samo ću ovaj dio oko licence.
Ovo vezano za licencu je isključivo zasluga DPS. Taj isti DPS ga je poslao na školovanje u Italiju 3-4 godine sa još 10tak članova tima. Čovjek sve završio i kad se vratio skapirali su da im nije politički naklonjen i nisu htjeli da mu nostrifikuju diplomu sa klinike đe su ga oni sami poslali.
Nego su dovodili kardiohirurga iz Srbije i plaćali mu 500 eura po operaciji a Srđu držali sa strane.
Za konkretni slučaj je li kriv nije li neću diskutovati jer ne znam detalje, ovo za školovanje i licencu znam igrom slučaja preko poznanika koji je bio dio tog tima koji se školovao u Italiju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Elementarna je logika da nekom ko se preziva Macola ne daš da ti čačka oko pumpe...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks