Nije ekspresno, pouzdano znam da je ovo odavno iscenirano i dogovoreno.
Fora je sto je Dritan pljunuo sebi u lice i nama koji smo ga glasali.
sudeći po fbu i priči kroz grad ispade sad da ih je dostina glasalo za URAu. ostaje nejasno kako su onda imali 4 mandata. po ovome, minimum 6-7 su morali imati. ne računam ljude koji su ođe dvadesetak dana pred izbore pisali da će ih glasat
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da li biste radije da imate platu 1000 eura u firmi đe svako prima 2000 ili 600 eura u firmi đe svako prima 450? Slabo ide matematika tolikim visokoškolcima.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Last edited by Viscount; 01-02-22 at 16:59.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Uhhh, mnogo je onih koji imaju diplome, a objektivno malo znaju. Problem je što oni ni ne žele da nauče, da prošire znanja, vještine ... i dobiju priliku da zarade više od 600-700 €
Prosvjetari prednjače sa tim pobunama. Da se ne uvrijedi neko sa foruma ako radi u prosvjeti ali postali su mi odvratni. 9 mjeseci rada godišnje + slobodan vikend i nije im dovoljno 100 eura na platu, hoće ko doktori da primaju.
Uzmi druže usavršavaj se, pa nađi posao za više para ako misliš da više vrijediš. Kad čujem elektroinženjer a predaje u srednjoj školi, evo ne znam.
Uništićeš nam veli državu sa Evropa sad, zakuka twitter bot...Ipak je ljepše uživat i gledat kako otac nacije mijenja odijela i satove na svaka 2 sata...
Baš dobru motivaciju imaju prosvjetari.Većina škola su jazbine koje ne mogu da se ugriju za 7 dana,
I naravno,ni juče ni danas ih nije dočekala plata,kad će,evo niko i ne zna...
Ovo obavezno povecanje od 200 eura se odnosi na minimalne plate, za ostale nije obavezno. Dalje, ukida se direktno uplacivanje zdrastvenog osiguranja, to ce kao vlada, znaci da ce i onako nagrdno zdrastvo biti jos gore. Da ne pricam sto su cijene gotovo svega otisle toliko da tih 200 eura ne predstavlja nikakvu ravnotezu, a znajuci nase trgovce jos ce da povecavaju cijene.
Gotovo je sigurno da ce povecanje cijena repro materijala znacajno uticati na cijene i ono malo proizvoda ili bolje reci usluga koje se kod nas obavljaju, to ce dovesti do smanjenja prodaje u mnogim granama privrede, ne bave se svi prodajom hrane. Sigurno ce biti i otpustanja ljudi zbog svega toga, ja sam recimo u novembru pozvao covjeka na razgovor i objasnio mu da imamo jednog covjeka viska, a kako je on isao redovno na litije smatram da ce se lakse zaposliti, te sam mu se zahvalio na saradnji.
Izjavi predsjednik države kako ne valja Evropa sad u danima kada će maltene svi u državi primiti veće plate. Perfect timing. How yes no.
Sad ce on brzo u zatvor. Samo momo koprivica da istempira da on bude ministar pravde
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks