Ne mozes da kritikujes nekog kad su tvoji principu nizi od njegovih samih.
Ti da si na njegovo mjesto ne bi samo uhljebio suprugu nego kompletnu siru familiju. To znamo i ti i ja.
Zato kad znas da navijas za sve naopako u ovoj zemlji onda je meni nekako normalno i prirodno da se pokrijes usima i cekas neko tebi ljepse sjutra gdje ces moc' da "zavrsavas" sve onako kako si naucio.
U protivnom si u najmanje ruku licemjer i tvoja kritika nema apsolutno nikakvu tezinu.
Toliko.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ti si nesto krivo shvatio, dje vidis da sam kritikovao?
Nidje vise stranaka i clanova partija sto znaci da se vise od pola drzave nada uhljebljenju. Partitokratija na djelu i vise to niko ne skriva
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 01-02-22 at 16:08.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Vjerujem da nisi jasan ni sam sebi.
Prvo kazes da ne bi trebalo tako da bude a onda kazes da ne kritikujes. Uz to bi i ti sam to radio ili jos gore i nadas se danu kad ces bit' u poziciji da to i radis.
E'o ne znam, nista mi jasno nije al' dobro... izgleda nije ni tebi.
Do Not Disturb.
Ja sam rekao da ne bi trebalo tako da bude jer su to pricali prije izbora i dao primjer Milatovica (ima ih jos ali mi je on prvi pao na pamet)
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
The more things change, the more they stay the same.
Samo nedostaje neki hashtag tipa #PravdaZaSilovatelje ili tako nesto... pogotovo ova prva 'reklama'.
Do Not Disturb.
Ne vidjeh da je ovo izaslo na CdM ili Vijesti.me pa neka ga ovdje... sto znam, mozda je ovo normalno postalo... inace ovaj "covjek" je prijetio i ministarki zdravlja al ajde... u Njemacku je pa mozda nece... 140 lajkova...
![]()
A ko su ovi ljudi i zasto je ovo bitno sto pisu? Vazda je bilo retarda
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ovo je za osudu naravno,ovaj ili je poremećen ili je dobro plaćen za njegovu pisaniju.
Samo,ako ćemo realno taj isti in4s(pretpostavljam da su oni izbacili ovo,ne vidjeh) nikad ne izbaciše govor mržnje s neke druge strane i osudiše to,makar ja ne vidjeh...
taj sajt je definitivno za gašenje,samo neko raspirivanje mržnje,teški nacionalisti bas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by AdO_pG; 03-02-22 at 17:58.
Ja uopste nisam izbacio koji je sajt u pitanju, ovome magarcu starome sijede glave je otvoren tviter profil pa se moze vidjeti sve sto pise... uticajan crnogorski tviteras reklo bi se...
in4s je u rangu CdM-a i Antene M, znaci isti su da ne spominjem glibez poput aktuelno.me i ostale nacionaliste... ili da spomenem, ipak se to cita u nekim krugovima kao relevantno ? Lise Mojsija i jos par likova koji su rekli da NE CITAJU CdM portal ne vidim da drugima smetaju ogavne kolumne i tekstovi koji se tu plasiraju... nego se cak i izbacaju kao relevantni ovuda... nego @lepetanac osudjujes li ovaj poziv na traktore? Ovo mi je ostalo kako je on Kimiju pisao za svaki potez vlade, link sa cdm-a i @kimmi osudjujes li sto je neko prnuo u vladu?![]()
PG MAYORza 100 godina pricace se da je bilo poginulih na Belvederu
ne moze ovo
![]()
Last edited by Mali_Budo; 03-02-22 at 21:05.
nothing comes from violence and nothing ever could
Srecom pa mi je Blic blokiran dozivotno... mogu mislit' sto propustam![]()
Do Not Disturb.
aaa ne moze to tako
NOVI DETALJI AFERE "NOŽEVI IZ MAKSIJA" Potrošači: Da li su noževi uopšte originalni? Ovaj detalj BUDI SUMNJU!
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo je stvarno zemlja cuda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Mogao sam naslov da vidim i prelaskom misa preko link-a
Zvuci kao nesto sto ne bi nikako smjelo da se propusti, tj. ne procita.
Pazi... da takve kanceri od novina i portala ne bi imali publiku ne bi ni postojali... tako da nije problem u njima nego u publici koja ih drzi u zivotu, nerijetko i na boljem tirazu od bilo kakvih 'pravih novina'.
Do Not Disturb.
Koji detalj?
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
cestitke svima koji slave hahahaahhaahha #nervno
Hahahahahahaha,a sto e ovo druuugg..
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Evo se javio modni stilista Cece Raznatovicccsinoc je bas cudo cinio po instagramu... influenser nas, mada njemu je smetalo i onda kad je narod protestovao ispred skupstine jer je kasnio nedje na sastanak
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks