Kristal central - jesu li cijene kao na sajtu? Zna li ko od vas sto je bio?
https://www.restorankristal.me/Cjenovnik_Hrane.pdf
Ima cjenovnik odje.
Kristal central - jesu li cijene kao na sajtu? Zna li ko od vas sto je bio?
https://www.restorankristal.me/Cjenovnik_Hrane.pdf
Ima cjenovnik odje.
Last edited by hercules; 30-01-22 at 14:38.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
To su cijene...
danas bijah kod belog,
narucismo pa podjosmo da jedemo, neprijatnost bijase dje odosmo kod nina. Nisam znao da je opet rokada pala
uglavnom kod belog cevapi i gurmanska fantasticni, lepinja najljepsa koju sam probao
Elem lijep gest jer se narucila mala gurmanska a oni donijeli veliku i rekli da ce je racunat kao malu. Naravno kroz napojnicu smo kompezovali
Za svaku preporuku
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja juce podjoh do Belog, na prc, nisu imali ni dzigericu ni bubrege. Te silom prilika odosmo u Kristal (central), OK izgleda, nemaju bubrege (nikad ih Kristal nije ni imao). OK, ali se meni mnogo vise svidja dzigerica kod Belog.
Iznenadilo me da se u novom objektu onako osjeca hrana cim udjes u restoran. Hocu da kazem da se vjerovat o sva roba namirise od hrane dok jedes.
Jesi ga naucio na odredjeno mjesto da vrsi nuzdu? Pokusaj s nagradicama... dok su mali brz im je metabolizam pa obicno po ure posle jela vrse nuzdu.
Neko pomenu cevape na stari ' Ukus '.
Ajde reko' da probam.
Vrhunski stvarno, mane im nema.
Moze da se naruci 5 ili 7. Ispod 14 nemate sto sijedat jer su premali.
Uglavnom 10/10.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I sudzuk im je isto za svaku pohvalu.
U šoping centru FORUM na Koniku
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Ja ih pomenuh.
Možda najbolji u PG, makar što se mog ukusa tiče. Šućo Gruda isto ok, ali ko što rekoh u tom postu đe pomenuh Ukus malo mi se čini da se pokvario.
Kad smo kod ćevapa....
Išli mi na Kop kolima i reko ajde da svratimo da probamo te čuvene Pazarske ćevape. Usput se konsultuje vaskoliki google, nađemo neki broj i naručimo nekoliko porcija. Dolazim ja tamo veli porcija 5€ (u dinarima ali izađe taman 5€), ja reko što je ovo nismo još na Kop stigli ovo je fckin Novi Pazar ođe je sve džabe. Još gledam tamo na zid cijene 5, 6, 7, 8, 9 i 10 ćevapa u pola ili cijeloj lepinji i čudim se.
Kakav kiks, ja računao ko kod nas ovi ćevapi bez svinjskog što se spremaju, da se easy može oburdat 15 komada, ali avaj jedva sam osam pojeo. Uglavnom, preko pola nam je ostalo nismo pojeli. Ja veće ćevape u životu jeo nisam (ne računam one niške ili šiš kako li ih zovu što su dugi 20cm što dođu tri u porciju).
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Zato se odje isplate cevabcinice skuplja lepinja od ćevapa
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
U novom pazaru vjerovatno misli![]()
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Opppp,evo nove diskusije je li kimi jeo giant ćevape u Novi Pazar ili ta ćevapdžinica,ipak, pripada Starom?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Evo vidim sad zabunu.
Kod Šukra u NP sam jeo ćevape, lokaciju ti ne umijem objasniti nego me odveo google maps.
Tamo su giant ones, mada mi kasnije rekoše da su to jedni od možda i manjih tamo. WTF?
Poznati su i neki kod Jonuza.
To je to što se Pazara tiče.
Na Stariiii (tačnije Konik) su ćevapčići. Ćebavdžinica Ukus, TC Forum (Franca).
Ispod 15 nemaš što naručivati.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 01-02-22 at 12:45.
Uzeh danas burek u sonju, trpa ona radnica jogurt i vec iskucala racun, rekoh necu jogurt. Svaki put ovako
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Restoran Obala u Golubovcima, super mjesto. Atmosfera, cijene I riba odlicni su bili. Jeli smo ukljeve I krapa....
Mislis na Moracu (rijeka), blize Vranjini nego Golubovcima?
Da, na rukavcu morace
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks