Originally Posted by
jokaš
Ja ne koristim AV evo 10 godina

Ne znam ni što će ti to.
Osim onaj Windows Defender.
Probaj neku drugu "narodnu" verziju igre s Fitgirla npr.
Meni dosta korisno... Nerijetko blokira stranice na kojima ima virusa i malware-a, skenira kompletan komp kad ja odredim, da znam da se nije zakacilo nesto sto nije trebalo, ima i dosta korisnih stvarcica poput 'anti-phishing'-a i sl.
MalwareBytes sam i kupio, koristim ga na svim uredjajima a ESET mogu promjenit' ali ne nadjoh neku bolju alternativu mada nisam ni trazio u zadnje vrijeme (zadnjih godina).

Originally Posted by
Kaz
Imao sam slican problem. Ispostavilo se da je iso fajl nekako ostecen. To se lako da ispravit, ne mora cak ni ponovo da se skida fajl. Al prvo provjeri da li ti je fajl ostecen. Skini ovaj programcic
https://www.dropbox.com/s/h6dbrnlvrc...ility.exe?dl=1
Ostavi samo opciju za SHA1 štrikiranu. Nakon toga odradi drag and drop flt-god_of_war.iso fajla. Onda malo sacekaj da program odradi svoje.
Ako je sve u redu trebalo bi da dobijes ovu vrijednost: 121fa533ebae32fc713e75d659a2db1d61a93fc0
Ako dobijes neku drugu vrijednost znaci da je fajl ostecen i vjerovatno zbog toga ne mozes da pokrenes instalaciju.
Provjericu veceras pa javljam.
Razmisljao sam i da je instaliram na drugom kompu pa onda prebacim sve fajlove ali to ne uspije uvijek zbog odredjenih fajlova koji idu i na sistemski disk a cesto su i sakriveni...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks