Vala gori od demokrata ne mogu biti,ni uzduz ni popreko....
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
A Ljusa je za Dritana
Pakla ovoga od "analiticara" sa foruma. Nego da ne duljim jer mu opet nista nece biti jasno sta se htjelo kasti ali to je tako kad se ljudi frljaju sa nadimcima a ni sami ne znaju zasto. Zabagovala agitprop masina
Kad bi oni znali sta, zasto i zbog cega. Samo da se prica radi price. Veli covjek postali su zastidje u lazima i onda slaga![]()
Last edited by Rodion Romanovich; 30-01-22 at 09:54.
A sad nemaju nista sa tim
Tebe pristrasnost bas unistava, suzava ti vidike potpuno
A dritan jeste pominjao 21m to se slazem.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ko zna šta sve privatno priča i šta misli drugiM narodima u cg kad ovako priča javno.
Zbog ovakvih nikad sreće neće bit u ovu drzavu,možda ako bi se pomirili s tim da ima i drugih u cg koji razmišljaju drugačije i koji takodje imaju pravo glasa da odlučuju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakve veze imaju, može li dokaz? Skup na kojem su bile demokrate je bio na drugom mjestu i to su i sami u demantu poslali medijima. Čim se jasno ufate u laži, onda se lijepe poznate etikete pristrasnosti. Dobro, ti nisi pristrasan, praštaj.
Idemo dalje. Joković je saopštio da je kod Porfirija išao na poziv SPC što je još jedna laž, jer SPC nije zvala Jokovića, već je on sam tražio.
Ima li kakvih novosti iz SPC, je li Portfirije izabrao favorita za sledeće izbore ili će neki od kandidata biti pozvani na drugi krug razgovora? Možda je dobitna kombinacija da se sAberu kako naaAarodna volja postala i većinska.
Nula
Za drugi krug se nece odvajat...
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
@remark
Porfirije mora prvo kvote da pogleda pa će onda sastavljat tiket.
Mislim da nisam. Advokat je u obavezi da na zahtjev preda svu dokumentaciju koja je trazena. Sad se tu idu tehnikalije "koju dokumentaciju tacno zelis, i pravis se mutav da ne znas o cemu pricaju"
Takodje ne smije da pomaze klijentu u zataskavanju dokaza i cinjenju krivicnog djela prema njihovom pravilniku.
Da se vratim, svi ovo rade bilo dje u svijetu, jer dodje kao praksa cuvanja tajne i najbolje pomoci klijentu, sto je onako siva zona, i postoji oduvijek i postojace dovijeka
Ono sto niko ne radi je da to napise i stavi pecat na to
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Last edited by Hell Raiser; 30-01-22 at 10:38.
Druže, postoji nešto što se zove advokatska tajna - izguglaj to malo
https://jmv.co.me/web/me/index.php/p...vokatske-etike
Što se tiče ovog Andreja on je:
Last edited by SweetShiva; 30-01-22 at 10:48.
kako nemaju kad su javno stali iza protesta? izašle prepiske iz Viber grupe (đe su VD direktori iz Demokrata) đe se dogovoraju šta i kako? kad su na protestu u Beranama rekli da će oni organizovati prevoz za PG? dijelili zastave CG i EU ljudima?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Uf Diśo....
Ispade da su bila dva odvojena skupa podrške vladi. Bio je jedan, a organizatori su puštali da govori ko hoće. Kakav kiks
I onda se desi ovaj opskurni lik. Pecnuti ih zbog toga....ne vidim problem, naročito štp Demokrste ne štede u saopštenjima nikoga.
U staroj Crnoj Gori za mnogo blaže riječi je glava padala. Da ima kod nas i s od stare CG ne bi bilo živih na političkoj sceni, imajući u vidu kako se međusobno "čašćavaju".
Mogao bih ti još jedan opskurni video poslati.... đe ovi što šetaju pjevaju Crna Gora i Srbija to je jedna familija, a onda na megafon ih prekidaju sa Izdaja, pa onda puštaju pjesmu Crna Goro Crna Goro... ukratko totalni krindž.
Dritan kaže da nije on prvi pomenuo 21 milion, nego da je to uradio Daka Davidović, što je istina. A priču o 21 milion su, nakon pauze od godinu, vratile Demokrate sad u cilju međusobne borbe. To ti je ok, i guess.
Nisi komentarisao činjenicu da Demokrate toče gorivo ovima što dolaze na proteste...
Ne podsjeća te to na neku partiju iz sadašnje opozicije?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 30-01-22 at 10:58.
Iha, ovaj Andrej ne samo da je koristio podatke koje nije smio, nego je sastavljao podneske za suprotnu stranu. Bio je i pripravnik, a ne advokat koji je imao obavezu da otkrije nešto drugoj strani, a svakako se takva obaveza ne izvršava tako što se radi posao druge strane, nego tako što se zvanično obavještava protivnički advokat. Povrh svega toga, sve i da ga nisu izbacili, kako to pripravnik prije 4 i po godine danas državni sekretar i član TS? Mnogo je, kume.
Prije nekima smetale trobojke, sad im ne valja ni državna zastava CG, možda je najbolje rešenje komitska da se ponese![]()
Forever young, i want to be forever young
Pa koristio je podatke svog klijenta na njegovu štetu, sastavljajuci podneske za drugu stranu.
Advokat je u medjuvremenu postao kod Prelevica ja mislim, pa direktor direktorata nekog u Ministarstvo finansija..
Za ovo gore nijesam znao tako da mi je nejasno kako se uopste mogao upisat u advokatsku komoru poslije toga.. ali takva smo država
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks