Petar Ivanović se zapitao crveni li se neko, unfuckingbeliveable.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
https://volimpodgoricu.me/novosti/iv...eni-li-se-neko
Dps živ ipak, i to onaj kojeg su napadali...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Petar Ivanović se zapitao crveni li se neko, unfuckingbeliveable.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Rekoh ja, ovome treba talk show.
https://twitter.com/MilanKnezevic80/...QJ1OfG1jg&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A sad kad bude ova nova većina dps-ura, oće li Petar Ivanović i Dritan Abazović da sjede zajedno u poslaničkim klupama?
znači završeno to da većina bude URA i DPS jel? kad?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Oće li sa druge strane pored Dritana da sjedi Ivan Ramada Highway?
Okle
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Neće da traće vrijeme nego će zajedno sa Urom da rade na boljitku svih građana. Kad bi se zezali...
onda neko laže. Konatar koji juče veli da se DF masu 'žrtvova', Konjević koji je za izbore, aktivisti DFa koji juče po fbu pišu kako kreću od kraja februara da rade za 'dobro' Crne Gore. no, eo viđećemo. kad Vlada padne u petak, mora bi valjda biti neki plan. ko će biti mandatar, plan za rad te Vlade, potencijalna ministarstva (i ministri). meni se čini da smo mi miljama daleko od toga. svakako da su najpoštenija opcija novi izbori pa ko što ponese. no će to biti udar na mozak. još kad znam da će ugovor sa Crkvom biti tema broj tih izbora. jer političari ođe vole da kupe poene na račun Crkve. pošto sami nisu bili sposobni da dobiju izbore i sruše DPS. što opet dovoljno pokazuje kolike su kante
Last edited by outline; 29-01-22 at 17:52.
Od kad vam govorim da je Pipun kralj,eeee
Sad vidjeh neki press Koprivica Momo,neki debeljuca pored i ovaj valjda ako ne grjeshim Šaranović.e srece mi isti her Flik iz Alo alo!
Šaranović!
No da se vrnemo na temu,opijanishe nas za sve pare,chak je i Esko uchestvovao,od ne moze Df,do-ko je reka' da ne moze Df?
...
Ekskluzivan intervju Dritana Abazovića večeras u 20 časova. Pogađajte kod koga.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Lucke demokrata stari
Eto vam necemo sa dps-om a sav dps predje u demokrate. Evo ocigledan primjer koliko su to ljigave partije
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Prodao se Dritan definitivno, glasao sam URA dva puta redom i druzim se sa nekim njihovima, eo godinu dana pricaju i prizeljkuju “zdravo tkivo dps-a” jos mi je covjek iz BS prije par mjeseci rekao da su provjereno ameri zavrsili ovo.
Manjinska uz SnP, SDP i DPS
Nema demokrata i fronta a ni ovi novi paklenici.
Dosta mi je prevara, skidam kapu apstinentima koji su kulirali do sad, nikad srece ovdje a moj glas vise niko gledat nece….
A nemaš što gledat, ljigavo previše.
Drile je pocheo samo u kamere da gleda,hm...
...
e zamisli dokle je došao Dritan pa gostuje na televiziju koju je SNS dao DFu. i to kod ove splačine Dražena Živkovića
Tj. Vučić Mandiću. Na koliko stolica sjedi ovaj Dritan.
Jel ovo poceo momo koprivica da pripema teren za proteste, sa pricom o ubacenim elementima?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Dritan sahrani Demokrate
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks