Da li je neko ovdje pisao danas da ovaj treba bit sledeci premijer?
https://twitter.com/Andjeo2004/statu...4UXthev6g&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.cdm.me/politika/radulovi...iv-neko-drugi/
Zanimljivo kako ni slova niko o ovome. Čini mi se da @Dejan pomenu danas... tanka je linija između diletantizma i zlonamjere. I sve tanja.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Na stranu Radulovic i njegovo ministrovanje. Ajde neka je i najbolji, ali nesto ne vidim sta je konkretno i uradio i nije uradio.
MVP je leglo Rocenovih kadrova, sto se vidjelo i po gostovanju u Nacisto.
Zena koja je diplomata je izjavila sledece i parafraziram
"sacekacemo da vidimo sta se ostale drzave dogovore, pa ce se onda uci u pregovore o Otvorenom Balkanu"
Diplomatija nije da cekas sta ce da ti kaze Krivokapic, Djukanovic ili Abazovic... vec da pomognes da ko god je na vlasti ima informacije prije nego donese odluku.
Diplomata koji bi mi rekao da ce da ceka da se 5 drzava dogovori, a onda da pogleda i da pocne pregovore..... Istog bi mi minuta isao kuci.
Ako cu ja da dovucem dogovoreni predlog sa sajta neke od 5 vlada, koji ces mi onda djavo. Kakva je to diplomatija...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Imao bih par pitanja za bolje upućene, zašto političari iz CG idu kod poglavara SPC da traže podršku a ne kod Joanikija?
Da li crkva prihvata te posjete voljno ili nevoljno, lijepo je kad ti političari obećavaju brda i doline ali ima tu dosta klizavog terena.
Kako će na apstinente djelovati saznanje da crkva više i ne krije da želi da upravlja državom?
Nula
Izgleda se ne može evropska Vlada napraviti bez Porfirijevog amina...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Do Dritanovog susreta sa Porfirijem uopšte nisam smatrao da Dritan/URA radi išta pogrešno.
Posle tog momenta me je podsjetio zbog čega odavno na izbore ne izlazim (sem tog 30. avgusta), sve je to ista fela samo su oblande drugačije. Zarad pozicija i fotelja bi kolo zaigrali sa kim god oćete, a vi narode gledajte i nervirajte se, ja znam ko više neće sigurno.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Evo ti provjereno, zato jer ih je Joanikije sve redom odjebaao i rekao da nece da podrzava ni jednu stranu i da nece da se mijesaju iz crkve u ovu politicku situaciju.
Evo 3 mjeseca su pokušavali svi ovi koji su bili u bg, cak i dritan, da dobiju podrsku Joanikija ali su svi udarili u zid, što je formalizovano nedavnim saopštenjem Mitropolije.
Nakon toga kad su i javno odjebaani oni su svi potrčali kod Patrijarha Porfirija da pokušaju dobit podršku crkve.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Svaka im čast.
Smorili su za medalju sve "centre moći", od Eskobara do Porfirija.
iako je jasno da je ovo planirano malo duže, opet su napravili grešku jer su ga zbrzali. u ponedeljak konferencija u utorak odma inicijativa. iako je jasno da se prodali nisu (jer je sva partija za ovo) opet prave greške u koracima, koje pokazuju da ne umiju da odrade to što se od njih traži. Konataru neka je srećno prijateljstvo sa ljudima iz DFa koji mrze ovu državu i prodali bi je SNSu koliko je danas. pa neka sad Jole Vučurović glasa za njega, znam ko nećenaravno glavni krivac za ovaj izdajnički DF je DPS koji ih je uredno održavao jer su mi trebali da plaše pleme
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa pošao je iz istog razloga kao i kod pape. Tada se nije pričalo o tome toliko ali bode oči ovo oko Porfirija, pa to ti je...Možda je pošao da razgovara oko rješenja temeljnog ugovora i da se stavi tačka na taj neriješen "problem". Jes, sve Dritan ide po savjet Porfirija. Oj ljudi moji...
Bukvalno ne znam ni jednog glasača ure (koji nije funkcioner ili aktivista) da nije rekao da su protiv ovog zaokreta ka dps-u i da ih više neće glasati... medjutim vidim na svim tekstovima na drustvenim mrezama u komentarima da se pojavilo dosta novih osoba iz manjina da ih podrzavaju javno...
U svakom slucaju brzo ce izbori, mart ili maj pa će vidjet dje su...
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Da nije on ka žigolo u Singapur radio?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Ljudi koji su kritikovali Radulovića na početku kao jednog od najgorih ministara, aSNP im bio najgori zbog raspodjele danas im vjeruju i sve je to ok. Pa mnogo više licemjerstva ima ovdje nego li u onom brlogu od komentara na portalima.
I zato @Zedd imaš burne reakcije na to od nas nekolicine. Ne odnosi se ovo na tebe konkretno, daleko od toga, nego sam pratio diskusiju od juče i evo pokušavam da pojasnim razloge.Jer je loše da ti, Technus, Direktor i pojedini idete na onaj nivo komunikacije a realno su vam gledišta veoma veoma približna oko velike većine bitnih pitanja.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Luckey, za razliku od drugih, ima drugu taktiku. On se druzi sa "razocaranim urasima" pa zna![]()
Dok se "razocarani urasi" druze sa depesovcima pa imaju i "povjerljive" informacije. Ovaj pdf je blago za "obavjestajne" sluzbe. Ne mozes naci neciji autenticni stav ili razmisljanje. Sve je "rece mi jedan covjek" i info iz prve, druge, trece... ruke...
Jos da nam SKOJ rijesi pisanje po Kotoru![]()
Dobro je Ljuša, shvatili smo, jedini pravi, izvorni, benchmark za poredjenje glasača URA si ti, ostali su svi lažni ili loše kopije.
Piči na Twitter da ti ne promakne kakav loš komitski humor.
Forever young, i want to be forever young
Auh, a pusti me Aleksandre Rakovicu, svi znamo da si i ti URAu glasao i da istrazivanja javnog mnjenja prvo tebi idu pa ih tek salju DPSu koji ih je narucio.
http://www.arhipelag.rs/wp-content/u...ic-219x250.jpg
btw. radi se inace o covjeku koji je dijelio kao ocevidac neprovjerene informacije u izbornoj noci glede incidenta na kruznom toku a kojeg su sami snimci demantovali. Sta bi na kraju? Rijesi li misteriju?
Ne valja ni Spajke više.
Dajte neke predloge ljudi, ko u vladu, koji ministri za spas CG?
Ne znam zasto su se ljudi uhvatili za ovu izjavu kao da je nesto skandalozno rekao. Prosto nije znao drugacije da objasni, a moramo da imamo u vidu da Spajic, Milatovic itd. nisu politicari i sasvim je ocekivano da im vokabular ne bude politicki "prefinjen". Nije to nista strasno. Treba se fokusirati malo vise na djela a ne na rijeci.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks