Pa o tome ti i pričam, i ja sam između ostalih glasao, mogla je spc kako hoće samo da je imala sluha, ali davno su stari rekli kad guzica zine ne zatvori se lako.
E iz tih razloga više nikad bratićke i bratići neće imat priliku da na foru dođu na vlast, nego neka Prle i Raković napišu program pa fino na izbore.
Nula
Last edited by remark; 23-01-22 at 16:21.
Raspravljas se sa Tripijem...
Idemo na nove izbore do ljeta i to je to. U medjuvremenu da se nadamo da ova godina nece biti izgubljena. Da:
-ocuvamo i sprovedemo Evropa sad program
-prosjecna plata dostigne 650 eura do januara 2023, medijalna makar 500
-deficit budzeta ove godine ne bude veci od 4%
- bdp rast bude makar 5-6%
- od sezone uzmemo makar milijardu
A kako ce se klat ovi ostali smecari, samo neka se kolju za fotelje.
Ako se ovo gore ne ispuni, mogu svi govnjenim metlama mrs iz drzave.
Last edited by Mojsije; 23-01-22 at 16:18.
Malo nas je inače. Zovu nas ludacima. Vidimo svakakve stvari sto drugi ne vide. Kazu cesto i da haluciniramo. Vidimo stvari drugacijim. Ali ipak postojimo. Ne treba se brinuti da mi mozemo poremetiti nekom planove. Mi ne ulazimo previse u dogadjaje i ljude jer obicno mislimo o konceptima i idejama. Bitno je da mi mozes vjerovati da su dvoje u pitanju al kakav izbor zapravo imamo? DFS? Vjeruj mi da su Aleksa i demokrate zapravo kiksali. DFS in disguise. Nacionalisti. Nas srpski narod to ne vidi bas kao sto ni nas crnogorski nije vidio da je Milo trop. Mi opet nismo ninačijoj strani jer nije niko na našoj zapravo. Ludaci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Love, peace and respect.
Ne, nije tako. Zaustaviti se na idejama i konceptima je ispravno i lako. Udubljivati se u dogadjaje i ljude je nepotrebno gubljenje vremena. To je pitanje izbora, a ne intelektualne inferiornosti kako kazes. Vecina odluci da preskoci ili jednostavno zaboravi koncepte i ideje i odmah krene o ljudima i dogadjajima. O idejama i konceptima je zapravo jednostavno pricati i kratko traje ali valjda nas um je takav da voli da je u neprestanom pokretu da nesto preradjuje i kasnije se hvali proizvodom apsolviranja realnosti (politicke u ovom slucaju). Tako da se ne radi o inferiornosti vec jednostavno o višku koraka. Probaj i vidjeces i sam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Caesar; 23-01-22 at 17:03.
γνῶθι σαὐτόν
Lucke brate, mozes da napises sto god oces o DPSu sad, ama bas te nista ne moze oprati u tom smislu.
Isto kao sto ne moze ni petra ivanovica
Podgorica Podgoricanima!
Ne mora da me pere niko i ništa. Niti to pokušavam. Jednostavno prije sam imao jedno mišljenje kao i mladji itd, od kad su obrnuli protiv crkve drugo mišljenje i to je to... kome drago, kome krivo, briga me savršeno, ko je kad narodu ugodio![]()
Za razliku od petra nisam lopov niti bilo kakav krimos i prevarant, a to sto sam ih glasao, da Bog da mi to bila najveća mana i grijeh i top![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pokajao si se lucke. Što se mene tiče, oprošteno ti je.
---
Nadam se da će i meni biti oprošteno što glasah URA-u.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ljeba i igara narodu![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks