Page 1099 of 1249 FirstFirst ... 9959999910491089109510961097109810991100110111021103110911491199 ... LastLast
Results 27,451 to 27,475 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Dje ce onaj crni narod iz Cedis-a sad?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bojim se da su ti već zakučili ugovore na neodređeno... Kao i mnogi drugi prije njih.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Ево потврда данас. Спајић и Кривокапић давали могућност мањинама да уђу у владу ал нису хтјели. Из којег то разлога? Па ево Ђељошај вели брда и долине им обећавали. Мањине = Дпс. То што су сад у игри је чисто зато што је очигледно да им је Дпс дао знак да треба то да ураде, врло је једноставно. Зато, што се мене тиче, мањине никад неће имати подршку моју, јер су се посрали на ову земљу и не показују да се ишта промијенило.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Pa ta ekipa je služila DPS-u, a možda ne bi sa njihove pozicije, politički korektno bilo da su se odma prešaltali. Jasno je da imaju i dalje dubokih veza za njima i da su sada u poziciji da se dogovore oko nove vlade. To znači da će itekako kao sluge bivše DPS-a činiti sve da im vrate za dosadašnje usluge.
    Sama činjenica da je URA spremna na takav potez, jasno govori da oni svi idu onom cilju koji se ovdje promaljao, a to je koalicija u budućnosti sa onim komedija nazivom opisuju kao "zdravo tkivo DPS-a" . Dritan je opet sinoć ponovio da se očekuje povlačenje oca nacije kako bi vjerovatno DPS doživio unutarpartijske promjene, nakon što Pośo bude pometen sa mjesta gradonačelnika

3. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Evo sad odgledah Dritanov intervju.

Vidim coeka koji je odigra potez. Neocekivan od svih. I od DPSa i od Demokrata , i od DFa.

Niko od njih sad ne zna sto im je ciniti. Ni DPS.

Ne vidim iz ovog poteza da 'ce on sa DPSom'.

Neka DF i Demokrate podrze manjinsku vladu. A i DPS isto.

Nije DF htio da povuce potez i unormali se da ne sabotira vladu svaki dan.

Demokrate tek nista nisu uradile, a sad tobos protestvuju.

DPS nije uradio potez pa da bude konstruktivna opozicija.

URA je napravila korak. Oce li nas povest naprijed ili nazad vidjecemo, ali gore od postojece situacije nije moglo.

Ja bi najvise volio da je DF htio da se unormali i da Demokrate imaju svoj stav, ali posto to je moze, neko je morao da prelomi.

Ja necu nazivat izdajnikom nekog ko je prelomio i pokusava da ponudi rjesenje. Vrlo brzo cemo vidjeti sto ce ostali na ovaj potez da odigraju.
    Ja potpuno shvatam da vi vjerujete Dritanu da je pametniji od Dps, Df i Dcg zajedno. Ali logicno ako primislis sigurno nije.

Ako poslozimo cinjenice on je ovdje najmanje Dps iznenadio jer sa njima o ovome dogovara MJESECIMA.

Df je osim smecarskog sabotiranja povlacio poteze pola godine, nije Dritanu odgovaralo.

Dcg je podrzavala vladu i Dritana u njoj iako ne ucestvuju od POCETKA DO SADA. Takodje povukli su poteze i dogovorili sa DF izlaz iz krize, nije Dritanu odgovaralo.

Dps je radio ono sto opozicija i treba da radi, ni manje ni vise.

Tako da jedino sto je Ura prelomila je spasavanje Dpsa

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    A za koga si "ti" glasao?
    Za URA prije, sada i poslije i dio sam onih koji traze nove izbore evo vise od pola godine jer smo usli u sistemsku nefunkcionalnost i priblizili se kolapsu zbog degradiranja svih institucija a u tome nije ucestvovala URA vec ovi sto kao sada "protestvuju" jer su "izdani". To sto ste vi mislili da to moze dovijeka i cekali prvog koji ce reci dosta anarhiji da bi ga proglasili "izdajnikom" je druga prica.

Jedini izlaz su izbori samo je pitanje tehnike koja Vlada ce da ih sprovede.

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Ma ljudi,dritan je svjestan od samog početka da su on i njegova koalicija tas na vagi,mislim da je svima jasno,zato su ga svi “voljeli” i trpjeli sve do sad,eto sad ga vrijedjaju na nacionalnoj osnovi.

Ja mislim da se on malo preigrao,ako ne misli da zavrsi kao darko pajović bolje mu je da sjedne i da se dogovori sa demokratama i Zbcg ljudski,ili da podnese ostavku kad već ekspertska vlada nije uspjela.a kad smo kod ekspertske vlade,koji bre eksperti,prdnjava priča od samog pocetka...

Ja sam gore dao prijedlog,lično smatram da odje nema naroda da kazni sve njih,nego kad dođje vrijeme izbore svi se ka ovce napalimo da glasamo zarad njihovih pockanih fotelja

7. The Following 2 Users Say Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

@hercules

Dominiraš li ti ovo na space ?

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

Ko gostuje?

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ja sam za ovu manjinsku vladu cuo iz DPS redova jos prije 3-4 mjeseca.
    Pa i otac nacije je sam dao tačan mjesec dešavanja. To je voditelj sinoć Dritanu rekao nego se Dritan folira.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

A za koga si "ti" glasao?
    Za koga mu se rece, takav to ..soj.

12. The Following User Says Thank You to irriducibili91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,740
    Thanked in
    1,573 Posts

Sto si cinio medju tu gamad iz dps crni bozo?

f6

14. The Following 4 Users Say Thank You to acs For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Cuo sam ja to jos prije nego je bilo ko pominjao u medijima.
    Ако ћемо поштено, нема теорије која се није врћела по народу ево годину дана. Докони народ само о политици прича , нажалост.

Медо је предњачио ту. Збиља, што ли се примирила она авет да ми је знати.

Sate sate sate

16. The Following 4 Users Say Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Ако ћемо поштено, нема теорије која се није врћела по народу ево годину дана. Докони народ само о политици прича , нажалост.

Медо је предњачио ту. Збиља, што ли се примирила она авет да ми је знати.

Sprema se da pokupi razočarane Uraše, gravitaciono idu ka pzp. Osim Konatara, on jelte, nije razočaran no baš zadovoljan. A falio je Meda onomad.

Thanks Thanks Given 
    26,221
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Prosto smo saznali sinoć da Dritan nije kupljen nego su ameri na čelu partnerskih zemalja krenuli u damage managament i da su prosto gurnuli njega i partiju da to sprovedu bez prevelikog senzibiliteta za situaciju u cg koja se tiče 'narodne volje'.. Da li se to meni sviđa? Ne. Da li je to realnost i ako se trenutno koprcaju sve partije i mediji u CG? Da.
    Da ne kvotujem sve iako si i za drugi dio posta u pravu.
    Kvotovani dio jeste poenta. I ovo se desilo 99 posto ovako. Ali moramo shvatiti razočaranost naroda. Sa punim pravom je narod razočaran i osjeća se izdanim. Ne možeš reći kako se još od ranije pregovara sa DPS-om i da to bude prihvaćeno normalno. Da previše manjinsku vladu sa "manjinama" koje su ustvari privesci DPS-a. Koje bez Đukanovićebog odobrenja ne smiju zaspati. I koji su radili šta su radili svih ovih godina. Sa SNP-om koji se jedini javno zalagao za zapošljavanje po raspodjeli među partijama. A znamo i kako su manjine slabe na to. Obaraš vladu koju si 10 dana prije ovoga podržavao. Obaraš vladu koja je napaćenom narodu dala tračak nade za bolje sjutra za programom Evropa sad. Izjave u stilu Demokrata za dojučerašnje koalicione partnere. Izjava da ako ne prođe ideja o manjinskoj vladi onda je ok i ova ovakva. Znači previše stvari loše odrađeno. I sa punim pravom je narod razočaran. I onda uz taj revolt ide i izdajnik, š iptar itd itd.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

19. The Following 3 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

@extravaganca

Ne znam, saradnja sa njima čak i da je samo ograničena na parlament je jako rizična po nas građane (jer da prostiš j*be mi se za partije).. Složiću se sa Hell-om da je svaki pokušaj usvajanja određenih zakona (koji bi nas bukvalno gurnuli u samo EU dvorište) bi bio iskasapljen razno raznim amandmanima prepunim rupa i blata u kojem najbolje plivaju akrepi poput dpsa sdp-a, sd-a, manjinskih partija i df-a..
    Šta misliš da li će prvi Lomi puštiti niz vodu Gvozdenog, Pernatog i ostale da bi spasio dupe? Bez razmišljanja.. A na našu žalost taj treći i četvrti ešalon dps pulena mi je degutantan za saradnju..

Jedina opcija po meni je da ih Dritan sve okupi ali jedino ako ih taj isti Eskobar zavrne za muda i prisili na neki status quo u kome će oni dizati ruke i za ono što im se ne sviđa.. Mislim da Eskobar ima i volje a i snage za tako nešto a i ovo što se dešava na istoku EU je možda i dobro za nas ako to iskoristimo.. Ne govorim ja o aboliranju ili zaboravljanju onoga šta su uradili ali bez teškog reseta nam nema naprijed, pa onda izbori i ko šta ponese.. Kako god okreneš gubimo vrijeme ali smo za taj neki period relativno pogurani sa ovim "Evropa sad" (za koji ne sumnjam da će ga avi oni gurati i ako im se ne sviđa)..

Meni je u svoj ovoj priči najporazniji podatak da ova država nije za građansku priču još uvijek.. 60% nose dps i df i to je itekako poražavajuće.. Čak ni centar nije centar nego ode u desno sa doajenima svega što je prokleto u ovoj zemlji..
    Last edited by Zedd; 22-01-22 at 23:26.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Ja hocu na dan izglasavanja, pa neka tamo budu i crni djavoli od Meda, Mande i Pipuna (kao sto ce i biti), a ne neke Demokrate i Milaca. Apsolutno me ne zanima ko ce sve biti na tom protestu.

Ko da bude na proteste ?
    Manda , Pipun i ekipa ? No , no , oni će biti u Skupštini da glasaju za manjinsku Vladu.
    U suštini , ništa epohalno ne bi trebalo da se desi , Krivokapićevu ekipu u Vladi zamijeniće SNP i manjine , u Skupštini će manjine , SDP i SD dizati ručice i to je to.
    Opet 41.
    Ako Demokrate prestanu da jedu ***** eto i 51-e ručice koja će se dizati u Skupštinu , dovoljno da se obavi sve što treba , oko Tužilaštva naročito.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

URA, SNP i DF da potpisu da nece sa DPS pa onda mogu se dogovarati sa Demokratama. Je li to toliko tesko?
    A i sa druge strane Milo nece dati mandat nikome ako DPS nije u to ukljucen.
    Last edited by Brk; 23-01-22 at 00:05.

23. The Following User Says Thank You to Brk For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Naravno da si cuo kad je prvo trebalo oko Demokrata da se pravi dogovor, ali onda ih je DF ucijenio sa necim i naprasno su prestali da ih napadaju i da povlace moronske poteze. Ostalo je istorija.

Ne znam u kojem svijetu neki od vas zive. Jedini put naprijed za Crnu Goru je Evropska unija. To znaci da se Zapad pita sa time sta moze a sta ne moze. A za kljucne reforme koje moramo da napravimo da bi pomirisali EU je potrebna vecina od 2/3, a za neke i 3/5. Ako tome dodate da se na DF ne racuna jer rade za Vucica i za Putina, i da im je cilj bukvalno da osiguraju da Crna Gora ne udje u EU, gdje mislite da se ta potrebna vecina nalazi? To ne znaci da ce DPS da udje u vladu, jer izgleda da ni to Zapad ne da. Ali znaci da mora da se uspostavi neki mehanizam koji bi omogucio da se krene naprijed. Ako i dalje ne vjerujete da je DF ucijenio Demokrate necim gadnim, zapitajte se sta Demokrate gube podrskom manjinskoj vladi koja bi osigurala izglasavanje kljucnih zakona? Jasno im je stavljeno do znanja da DPS nece biti dio te vlade. Insistiranje na ideji da nece da glasaju apsolutno ni zasta za sta glasa DPS nije politicki stav i nije stvar principa, nego je prica za malu djecu kreirana da sakrije cinjenicu da ih neko drzi u saci.
    Last edited by VanjaTheMan; 23-01-22 at 00:11.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Naravno da si cuo kad je prvo trebalo oko Demokrata da se pravi dogovor, ali onda ih je DF ucijenio sa necim i naprasno su prestali da ih napadaju i da povlace moronske poteze. Ostalo je istorija.

Ne znam u kojem svijetu neki od vas zive. Jedini put naprijed za Crnu Goru je Evropska unija. To znaci da se Zapad pita sa time sta moze a sta ne moze. A za kljucne reforme koje moramo da napravimo da bi pomirisali EU je potrebna vecina od 2/3, a za neke i 3/5. Ako tome dodate da se na DF ne racuna jer rade za Vucica i za Putina, i da im je cilj bukvalno da osiguraju da Crna Gora ne udje u EU, gdje mislite da se ta potrebna vecina nalazi? To ne znaci da ce DPS da udje u vladu, jer izgleda da ni to Zapad ne da. Ali znaci da mora da se uspostavi neki mehanizam koji bi omogucio da se krene naprijed. Ako i dalje ne vjerujete da je DF ucijenio Demokrate necim gadnim, zapitajte se sta Demokrate gube podrskom manjinskoj vladi koja bi osigurala izglasavanje kljucnih zakona? Jasno im je stavljeno do znanja da DPS nece biti dio te vlade. Insistiranje na ideji da nece da glasaju apsolutno ni zasta za sta glasa DPS nije politicki stav i nije stvar principa, nego je prica za malu djecu kreirana da sakrije cinjenicu da ih neko drzi u saci.
    Odličan plan.

Neka URA izađe na izbore i dobije glasove sa tim planom. Ove što ih sad ima je dobila obećanjem "savez sa DF i Demokratama, nikad sa DPS".

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Bijah na nekakvo skijanje, prvo na ŽB, pa poslije na Kop, nadam se da razumijete što mi se nije ulazilo u diskusije po internetima...

Evo znam da ovo što pokušavaju u URA nije baš najsmislenije i da je opasno, da vrlo lako mogu da plate političku cijenu, al mora se priznat da je makar mudato.

Ovo ljudi ovako nije išlo.

Prvo, imamo (ili imali smo kako li već) vladu koju je od 81 poslanika podržavalo njih maksimalno 15. Dakle 4 CnB, 9 od 10 sa MJN liste i Marko i Dobričabin sa ZBCG.

Đe to ima da opstaje vlada koju ne podržava ni 20% parlamenta? Niđe ja da vam kažem.

Druga stvar, očigledno su htjeli da ih škartiraju i zamijene i da nakon CT su povađene ratne sjekire iumežu Zdravka i Dritana. **** ga, crkva okom ZK skokom, a Dritan baš nije za to, a i neka nije jer to nije normalno ponašanje za bilo koju izvršnu vlast.

Evo sve mi ebite ako ja znam za koga da glasam sjutra.... ili za CnB ili da ne izlazim na izbore. Sektu Borisa Bogdanovića zvanu Demokrate ni pod razno, DPS/SD/SDP/DF su dno političke scene i odraz stanja našeg društva.

Tu dolazimo do budućeg DH, o kojima moram priznati da sam razmišljao kao eventualnom rezervnom izboru.

Majku mu ebem, nepošteno je ovo što rade. Na stranu sve što mislim da je njihova pojava ok za CG, da su mnogo bolja opcija od DFa i Demokrata, opet je ovo što rade DH baš neljudski. Tri koalicije su ih postavile u vladu kao ekperte, koji sami po sebi bi trebali da su nezavisni od stranaka, oni kao vlada sama za sebe svoj posao, ne bendaju stranke, formiraju stranku uveliko na bazi snage vlade i oće da sjebu stranke koje su ih tu dovele. E ako je to nešto što treba nagraditi, ja baš ne znam.

Ekspertska vlada nije napravljena da bi eksperti napravili svoju stranku.

Evo vidim JBB najavila, kao ministarka zdravlja u sred pandemije, da će da izađe na masovne proteste...WTF?

Pa onaj Srđa Pavićević bi bio sigurno bolji izbor za ministra zdravlja.

Liše Milojka i Jakova....ko je tu ajde da kažemo ekspert, sa sve premijerom?

Druga stvar zbog koje ne bih mogao podržati DH je potencijalna većina DF+DH+Demokrate.
    Ja takvu većinu jednostavno ne želim. Oćemo li opet klatno da ljuljamo i da se preganjam jedni sa drugima.

Znate moj stav od početka..... rješenje treba tražiti u novim izborima i traženju većine bez DPSa i DFa. Ovaj potez mi se ne sviđa, ali nije vala ni tolika katastrofa kolikom je želite prikazati. Mislim da je URA sa ovim pogriješila, da je trebalo ići na izbore, ali evo da vidimo. Prvo ime koje se zvanično pojavilo je Saša Damjanović. Realno bolji je od 80% sadašnjih ministara.

Ne znam šta da mislim, mi nismo imali ni 41 a za deblokadu nam treba 49. Po meni, trebalo ih je tražiti na izborima. Al ako su qrve toliko omudatile pa su htjele CnB da liferuju, neka im je udario Mugabea.

PS.

Najači su mi ovi "glasači CnB" koji ne shvataju što URA nije htjela da pusti lidere DFa u vladu.... Da vam kažem ko neko ko ih je glasao. E to bi bila izdaja svog glasačkog tijela.

P.P.S.

Da ne zaboravim, a zbog toga se i uključih da ispišem po nešto....

Obzirom da sam sa đecom umornom sa skijana stajao noćas iza 7 preko pola sata na prilazu Kolašinu iz pravca MK, da je ebo pas mater Vladu Martinoviću, Demokratama i svima od onih 15tak tipova iz Demokrata kojima je palo na pamet da blokiraju magistralni put.

Da se nadovežem, ebo pas mater svakome ko blokira prilaze gradu, regionalne puteve i slično, pa bili oni DFovci, Demokrate, Belvederci, DPSovci, komite, URAši, Demohrišćani, ko god da je u pitanju. Ok?

Takvo ponašanje je dno. Zauzmite gradsku saobraćajnicu, pa se može proći okolo, šetajte po gradovima, što god, šetao sam i ja. Ali blokirati gradove i regionalne puteve, pa to je realno za zatvor. Al ebi ga, kad se nije reagovalo na Belvederu, ne smiju ni sad, nije sporno. Samo iznosim moj stav o tome koliko je to loša praksa.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 23-01-22 at 00:55.

27. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ove što ih sad ima je dobila obećanjem "savez sa DF i Demokratama, nikad sa DPS".
    Opet lazes. U predizbornoj kampanji nije bilo obecanja sa kime ce poslije izbora.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Evo vidim JBB najavila, kao ministarka zdravlja u sred pandemije, da će da izađe na masovne proteste...WTF?
    Svidjela joj se fotelja. A osim toga, nema joj opstanka ni kao doktoru nakon svega sto je "uradila".

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Liše Milojka i Jakova....ko je tu ajde da kažemo ekspert, sa sve premijerom?
    Niko od njih nije ekspert, samo su nestranacke licnosti. Najbolji ministar trenutno je Sergej Sekulovic, ali da se ne lazemo, nije ni on ekspert za tu oblast.

A ko vjeruje Spajicu, samo nek je zdravo. Ocigledno je inteligentan momak i to mu niko ne moze uzeti, ali kad je izjavio da je dosao u Crnu Goru jer je osjetio veliku nepravdu zbog Zakona o slobodi vjeroispovjesti, za mene je stvar bila jasna. Njegova prica je prica za retarde. Spajic je samo jos jedan ambiciozni lik koji je vidio na kojem drvetu rastu pare, pa je dosao da ih ubere. Vrlo brzo je postao obican politicar i populista. Iznenadjujuce bolji politicar od mnogih koji se decenijama bave politikom, sto ide u prilog ideji da je vrlo inteligentan. Ali isto tako, ne uliva mi povjerenje.

30. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    629
    Thanked in
    289 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    ... odmah Bato Carevic i Kovacevic.

...

Mora da hocu srpski svet
    Lagano, što se mene tiče, ovo je sve od posta što je bitno. I ja više volim kad to neko napiše bez ironije, jer ja to onda bar razumijem, i znam da imam sagovornika koji me elementarno poštuje da mi ne prodaje mu*a za bubrege.

Obrni igricu, pa napiši još "bolje Vesna Bratić nego Sanja Damjanović", zato jer oćeš da živiš u sređenoj državi...

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Šta misliš da li će prvi Lomi puštiti niz vodu Gvozdenog, Pernatog i ostale da bi spasio dupe?
    Meni ova teza nije jasna... Ko brani DF-u i Demokratama da prvo amandmanski djeluju, pa onda glasaju za neki predlog te manjinske vlade, za koji DPS neće da glasa? DPS je lako preglasati u ovom parlamentu...

Ono, zar nije DF-u i Demokratama pravda na srcu? Ne može biti da će oni da se naljute i ponesu loptu kući, da ne glasaju za zakon o oduzimanju imovine, ili o čemu drugome, samo zato što su izvrnuti iz fotelja? I dalje imaju isti broj poslanika, čini mi se...šta im fali da glasaju za prave stvari?

A ako zbog toga što je preglasan, DPS povuče podršku toj vladi - ljepota, izbori, i svi zadovoljni.

Šta je tačno problem? Nije valjda da DF i Demokrate moraš da zaspeš funkcijama, i blindiranim vozilima za lidere, da bi glasali za nešto što je dobro?

32. The Following User Says Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post

Šta je tačno problem? Nije valjda da DF i Demokrate moraš da zaspeš funkcijama, i blindiranim vozilima za lidere, da bi glasali za nešto što je dobro?
    Pa to je problem, čuj mene narodna volja..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Svidjela joj se fotelja. A osim toga, nema joj opstanka ni kao doktoru nakon svega sto je "uradila".

Niko od njih nije ekspert, samo su nestranacke licnosti. Najbolji ministar trenutno je Sergej Sekulovic, ali da se ne lazemo, nije ni on ekspert za tu oblast.

A ko vjeruje Spajicu, samo nek je zdravo. Ocigledno je inteligentan momak i to mu niko ne moze uzeti, ali kad je izjavio da je dosao u Crnu Goru jer je osjetio veliku nepravdu zbog Zakona o slobodi vjeroispovjesti, za mene je stvar bila jasna. Njegova prica je prica za retarde. Spajic je samo jos jedan ambiciozni lik koji je vidio na kojem drvetu rastu pare, pa je dosao da ih ubere. Vrlo brzo je postao obican politicar i populista. Iznenadjujuce bolji politicar od mnogih koji se decenijama bave politikom, sto ide u prilog ideji da je vrlo inteligentan. Ali isto tako, ne uliva mi povjerenje.
    Није ми јасно кога ми треба да сачекамо да буде министар?? Неког савршеног, поштеног, искреног, интелигентног, способног и не знам ни ја шта већ. Јесмо ли ми у исту државу живјели задњих 30 год. Ти манишеш Спајићу који је кадар сигурно за копље испред свега што је било до сад, заједно. Не знам што је мана што се снашао против отпада од политичара који су покушавали сваки дан приземним провокацијама да га понизе. Тако да мало смањимо стандарде исто, јер смо до сад имали пакленике од министара који улицом не умију ићи.

Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Lagano, što se mene tiče, ovo je sve od posta što je bitno. I ja više volim kad to neko napiše bez ironije, jer ja to onda bar razumijem, i znam da imam sagovornika koji me elementarno poštuje da mi ne prodaje mu*a za bubrege.

Obrni igricu, pa napiši još "bolje Vesna Bratić nego Sanja Damjanović", zato jer oćeš da živiš u sređenoj državi...

Meni ova teza nije jasna... Ko brani DF-u i Demokratama da prvo amandmanski djeluju, pa onda glasaju za neki predlog te manjinske vlade, za koji DPS neće da glasa? DPS je lako preglasati u ovom parlamentu...

Ono, zar nije DF-u i Demokratama pravda na srcu? Ne može biti da će oni da se naljute i ponesu loptu kući, da ne glasaju za zakon o oduzimanju imovine, ili o čemu drugome, samo zato što su izvrnuti iz fotelja? I dalje imaju isti broj poslanika, čini mi se...šta im fali da glasaju za prave stvari?

A ako zbog toga što je preglasan, DPS povuče podršku toj vladi - ljepota, izbori, i svi zadovoljni.

Ти када си се сад пробудио. За ових годину дана су одбили да гласају за милион закона који су веома важни. За Европа сад су гласали јер би их пребили на улицу да нису. А свакако су га искасапили но ај. Можемо ли више урврдити да се њима јебе за људе. Причам за Дф.

Sate sate sate

Page 1099 of 1249 FirstFirst ... 9959999910491089109510961097109810991100110111021103110911491199 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)