@extravaganca
Ne znam, saradnja sa njima čak i da je samo ograničena na parlament je jako rizična po nas građane (jer da prostiš j*be mi se za partije).. Složiću se sa Hell-om da je svaki pokušaj usvajanja određenih zakona (koji bi nas bukvalno gurnuli u samo EU dvorište) bi bio iskasapljen razno raznim amandmanima prepunim rupa i blata u kojem najbolje plivaju akrepi poput dpsa sdp-a, sd-a, manjinskih partija i df-a..
Šta misliš da li će prvi Lomi puštiti niz vodu Gvozdenog, Pernatog i ostale da bi spasio dupe? Bez razmišljanja.. A na našu žalost taj treći i četvrti ešalon dps pulena mi je degutantan za saradnju..
Jedina opcija po meni je da ih Dritan sve okupi ali jedino ako ih taj isti Eskobar zavrne za muda i prisili na neki status quo u kome će oni dizati ruke i za ono što im se ne sviđa.. Mislim da Eskobar ima i volje a i snage za tako nešto a i ovo što se dešava na istoku EU je možda i dobro za nas ako to iskoristimo.. Ne govorim ja o aboliranju ili zaboravljanju onoga šta su uradili ali bez teškog reseta nam nema naprijed, pa onda izbori i ko šta ponese.. Kako god okreneš gubimo vrijeme ali smo za taj neki period relativno pogurani sa ovim "Evropa sad" (za koji ne sumnjam da će ga avi oni gurati i ako im se ne sviđa)..
Meni je u svoj ovoj priči najporazniji podatak da ova država nije za građansku priču još uvijek.. 60% nose dps i df i to je itekako poražavajuće.. Čak ni centar nije centar nego ode u desno sa doajenima svega što je prokleto u ovoj zemlji..
Last edited by Zedd; 22-01-22 at 23:26.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bookmarks