Ja sam oduvijek bila za prvu opciju, da se na 15 ili 7 bdana postavljaju fotke i da postavlja kad se kome dopada jer meni je ovo bilo komplikovanije...ne znam zasto se insistira na "neravnopravnom polozaju" takmicara? Realno, ja sa mojim telefonom često ni mozda boljom idejom ne mogu parirti nekome ko ima neku "zver" od telefona, tako da samim tim nemamo ravnopravan položaj ali eto, baš zato što ja nijesam fotograf i što nemam neki WOW telefon a bila sam druga ili treca to mi je bilo woooooow!
Nemam problem da prva stavim fotku, a ni da je u subotu u 23.55. ukacim...ako je dobra u nedelju će pokušiti glasove...tako da sam saglasna sa onim ranijim pravilima.....

Imam prijedlog, ako se nedeljno tamicimo, recimo, da eventualno na kraju nekog perioda (od nas zavisi oce li to biti godina ili sl) pobjednicke fotke budu izbacene (i neke po izboru takmicara tipa ako ej neko kolo manje posjećeno pa dvije fotke iz nekog ranijeg kola imaju više lajkova i mozda su bolje) i ona im se dati neki ravnopravni polozaj, pa da se glasa za fotku kvartala ili sl....tako ćemo dati ravnopravnost a recimo, možda moze neka stvar da se uredi da ta fotka koja j eu kvartalu najbolaj krasi neko mjesto na forumu da ga uvijek vidimo kad se forum otvori...nemam pojma mozda bi FIDEL znao đe bi ta fotka mogla da se "uvali" da bude vidna i da joj to bude nagrada?