Nadam se da će im sud bio efikasan kao i ovi naši. Onda neki neće dočekati kraj suđenja, pogotovo njihova vlada.
I još samo da osvoji ovu 21 titulu uz sav ovaj pakao koji su mu priredili, pare bi da za to.
Oprostio bih mu poraznu igru u finalu US Opena.
Last edited by vlape; 14-01-22 at 10:03.
tebrice,vidiš da su svi otišli i/ili se vakcinisali,toliko o tome da je do love.na prvom mjestu je inat,drugo vjerujem da je ego pa treće rekordi/goat.sve šro je postigao postigao je na inat inače bi i dalje bio vječiti treći,nevezano za celijakliju/astmu itd.
Pa i ja mislim kad imas 500m isto je oces li imat 503.75
Covjek se zainatio, realno covjek je napravio greske ali opet ne mozes ovako ka nekom ko je broj jedan i osvojio ti je turnir 9 puta. Sramno
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Vidim da se pominje "privremena viza" koja bi omogucila Djokovicu da se takmici. Koliko je to realno? To bi bio dobar kompromis. Jer, odje ima odgovornosti svih. Mislim da je dosta stvario zamutio Teniski savez Australije. Jasno je zbog cega. AO ne bi bio isti bez Novaka.
ne čusmo te greške izviše da je agent pogrešno unio da nije bilo putovanja i da treba da robija zbog toga.dakle da ponovim,3 godine zbog očiglednog previda (jer je i javno kačio da je na pripremama u španiji,ne nego će da se priprema na ovoj vjetrušini pa da ide na +40 sa vlagom).
da ne pričamo kakav je to surealan da opet ne koristim rječnik koji moderaciji ne paše propis.dakle sem sikter diskrecionog prava ti imaš i takve surealne propise poput višegodišnjih zatvorskih kazni i višegodišnjih zabrana ulaska.i opet,sve je to tip top ali što je on otišao na to slikanje i intervju pod maskama u posve drugoj zemlji je za zatvor.
Mislim da je kljucna stvar o kojoj ce se raspravljati pred sudom pravilo prema kojem se ulaz strancima dozvoljava pod uslovom da su "u potpunosti vakcinisani" (fully vaccinated) uz izuzetak da neko moze biti oslobodjen iz medicinskih razloga. U to ne spada "prirodni imunitet" koji se stice zarazom. Teniski savez je ovo znao, jer je dobio takvu informaciju od Savezne vlade, ali tu informaciju nije prenio vladi Viktorije, nego je doveo u zabludu tvrdeci da se viza moze dobiti na osnovu medicinske dokumentacije o prelezanoj koroni. Na osnovu takve nepotpune informacije, vlada Viktorije je dala dozvolu na osnovu koje je Novak dobio vizu. Mislim da Novak o tome nije pojma imao. Zato kazem da je Teniski savez najvise zamutio vodu.
Sanse Novaka su male. Ali bolje da sacekamo. Vjesti advokati mogu da naprave cuda.
nije ni mogao znati jer je medicinsko izuzeće ukinuto tokom njegovog leta.i to je samo deklarativno ukinuto evo nema neki dan da je morison izjavio 'pravila ostaju ista,vakcinacija ili izuzeće'.dakle ni oni nemaju jasna pravila ne jer au idioti već drže sve karte otvorene i mogućnost svakog tumačenja.
prvi im je sopstveni sudija indirektno poručio da je cijeli proces isključivo politički,da bi to morison danas jasno i potvrdio sa 'štitimo žrtvu naroda australije'.dakle sva pravila,svi zakoni,sva prava kroz prozor.
i opet lijepo pitam,ako je tako,đe je greška?
Meni je smijesno kad procitam odje "greska" njegovog tima. Jeste stvarno naivni da mislite da je odje bilo nekih slucajnih koraka... Znao je sta ga ceka i da ce ga tesko pustiti da igra. Pokusali su sve i kad je puklo prica se o greskama. Najgore je sto ce najebati neki tamo tip sto je sve to kucao i ispunjavao, kao da je on sam to odlucivao. Kakvi su nasi ljudi, sve ce povjerovati.
Ja volim Novaka kao i vecina ali nemojmo. Narod je tamo kivan, ne moze se protiv toga.
Last edited by nimfa; 14-01-22 at 11:51.
Sate sate sate
Zasto dozvoljavas da ti misljenje o nekome formiraju drugi ljudi? Mene bas briga za Djokovica, iskreno. Lik je kreten koji je lazirao pozitivan test: https://www.spiegel.de/international...3-7727d4795e97
Ali je i dalje Australija najveci su*ak u ovoj sagi.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Da će se završit više ovaj košmar...
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Novaka ipak čeka pritvor, slučaj se seli na Savezni sud Australije.
Novakov advokat Vud rekao je da je zabrinut zbog "bezbednosti i medijskog cirkusa" i sugerisao je da Novak bude na anonimnoj lokaciji oko koje bi se usaglasile sve strane - tako bi se izbegli potencijalni neredi ispred hotela Park.
Novak ide na tajnu lokaciju u pritvor, kako bi se izbegle tenzije. Slobodan je do saslušanja koje je u petak uveče u 22.00 po našem vremenu, daće iskaz graničnim snagama, dva sata kasnije će u pritvor.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovo mi liči na ono kada u već zapaljenoj kući koja splamće sva neko upali šibicu. Ko je kriv sto kuća izgore? Ada ovaj sto je sibicu upalio. Al ce zato biti dobar dokumentarac na Netflixu ako nista.
Last edited by Caesar; 14-01-22 at 12:28.
γνῶθι σαὐτόν
Jasno mi je zasto to kazes i ne slazem se sa mjerama njihove vlade ali to je NJIHOVA Vlada i NJIHOVA drzava. Ko smo ja i ti ili Djokovic da mrzimo to ? tesko je biti objektivan u svemu ovome, vecina nas je navijac Djokovica ali ovo nema veze sa tenisom , niti je ovo sport. Da se mutilo mutilo se, valjda je svima to jasno sad. Kad se pojavi na terenu navijacu za njega opet ali se necu praviti blesav
Sate sate sate
Sudska reporterka Asošijejted presa Karen Svini navodi da su pred njima sada četiri moguća scenarija:
1. Đoković prihvata drugu odbijenicu te se ukrcava na avion koji ga vozi iz Australije;
2. Na sudu se uspešno žali na odluku te ostaje u Australiji i igra Australijan open;
3. Na sudu se neuspešno žali na odluku te se ukrcava na avion koji ga vozi iz Australije;
4. Dobije na sudu, ali se vlada žali na takvu odluku. Tada bi se moralo presuditi ostaje li ili izlazi iz imigrantskog pritvora te može li igrati na Australijan openu dok traje žalbeni postupak.
prebačeno na savezni sud,postupak vodi novi sudija.
Znaci gotovo
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Sam je kriv sto je sebi ovaj cirkus natovario na vrat. Cak se mogao provuci i sa laziranjem testa da nije bio toliko lezeran.
Jel ovo dokazano da je Nole lažirao test il se svi pozivaju na zapadne medije kojima je istina drugo ime?
Ako nije dokazano, onda se iznose činjenice koje nijesu provjereno tačne il se ide na staru foru, koja se u CG stalno provlači ...100x izgovorena laž postaje istina.
Đokovićev raspored:
* Petak 22.00 – intervju sa Graničnom jedinicom
* Potom pritvor
* 00:00-04.00 pritvor kod advokata
* 00:15 saslušanje sa ministrom imigracija kod sudije O'Kalahana
* 23.00 saslušanje u kancelarijama advokata
Evo da se vise mnogi ne misle hoce li ga kazniti u Srbiji zbog krsenja samoizolacije.
Sad vam je dr. Gojkovic uzivo objasnio vise puta da NIKO ne moze biti kaznjen zbog krsenja samoizolacije, ne moze biti kaznjen ni novcano niti se moze lisiti slobode...jedino sto oni mogu da urade jeste ako vas na primjer policija vidi da vas ista vrati u stan ili dje li vec zivite i to je sve. U slucaju vanrednog stanja kao sto su ga imali e tada se moze i kazniti i lisiti slobode.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks