Da ne bih otvarala new thread, da vas pitam ovdje helpdesk/podrsa, iako ne spada u probleme a nije ni vezano za ADSL .![]()
Interesuje me kad primam mail sa vašeg servera , trebam li da vidim IP servera ili IP usera koji šalje?
Da ne bih otvarala new thread, da vas pitam ovdje helpdesk/podrsa, iako ne spada u probleme a nije ni vezano za ADSL .![]()
Interesuje me kad primam mail sa vašeg servera , trebam li da vidim IP servera ili IP usera koji šalje?
Da li bi moglo to sto je u toj fazi rjesavanja da pozuri nekako jer je ovo igraona/internet caffe i klinci igraju online, ljudi surfuju, chatuju i sl...
Do sada sam sve provjeravao da nije do mene, reinstalirao sam windows na svaki komp iako sam prije toga sa 5 spyware programa pregledao i sa kasperskim i nicega nije bilo...
Ima korisnika kojima je isto bio ping kao meni i njima se juche/danas svima smirio... Jedino je evo meni ostao 150-500 ...
A + je ovo igraona i cijeli dan nisam 2 eura zaradio...
Mogli bi pozurit malo sa tim rjesavanjem..
Evo ja sam jedan od zadovoljnih korisnika . ADSL radi savrseno . jedino bih pitao imate li u planu da uvedete unlimited bandwidth jer su ovo bruka skupi paketi , da ne pominjem onaj sramni 1Gb super brzi ljubimac - turtle . ps. bio bih zadovoljan ukoliko se moje pitanje ne bi ignorisalo , a ako se ignorise necu vam zamjeriti![]()
Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
ako i namjeravaju, nece ti rec![]()
pa ne ako ne znam sifru :P
Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
helpdesk/podrska. koja je procedura zamjene ADSL uredjaja kod vas i je li moguca uopste(a da ne potpisujem novi ugovor)?
I dalje mi je ping 150.... Oce li se to rjeshiti brzo?
Ovo je igraona, ovde ljydi dolaze da igrajy online, provere mail, surfyjy, sa pingom 150-500 ne mogy nishta od toga...
ovo je bruka bez svakoga !
ping ka googlu
50
200
500
999999999999999999999
ping na domace servere..
ide preko sto , ovo je bruka...ugasite adsl brate svima i idemo na modem da znamo sto imamo i da ne mozhemo imat nista da valja u ovu crnu goru ...ovo je sprdnja !
Meni je ping na domace servere vec eo 10 dana i vise, 100. I nece da mi srede to, no su stavili tamo za rjesavanje i nista ne rade, lijepo kad se gazda igraone vrati, zanima me sta ce uradit, posto ovih 10 dana zajedno je bilo 3 eura zarade...
Ja zovem tamo oni kazu da se ja jedini zalim na veliki ping, da svima drugo radi extra, da ga cak i hvale...
Nece se smirit imam osjecaj sve dok im neko tuzbu ne digne a ovaj odje gazda koliko je tuzbi dizo zbog gluposti, vjerujem da ce i sad dic zbog ovog neta posranog, 10 dana=3eura kako platit racun od 45eura za ADSL, stvarno ne znam...
Last edited by Shpika; 13-02-07 at 17:03.
oni da znaju da rijese rijesili bi...no pojma nemaju..
helpdesk,imam samo jedno pitanje...ali da mi ne odgovorish da si proslijedio problem...ili tako nesto slicno,znash ti vec tih 4,5 odgovora sto imate...
oces li mi rec , KAD ce i oce li UOPSHTE bit sredjen ping ADSL-a ?!?!?
znachi ne smaraj nego fino rechi ... ! ! !
Evo i meni 2 dana 120+++ non stop :mad:
rm -rf /
Taj bih odgovori i ja zhelio da chujem, samo sto se meni ping vec 15 dana ne smiruje dok se nekima i smiri pa odigraju koju partiju a meni je non-stop 150-500 ...
Trebalo je da ste naučili do sad da im je za određena pitanja potrebno dosta vremena da bi dobili odgovor ...![]()
Prije ćete dobiti odgovor ako ih nazovete, a ovako (iz iskustva vam kažem ) možete dobro da se načekate![]()
Ping sat-dva dobar evo sad 150+++
>.<
rm -rf /
primjetio sam da uvece posle 2....do 6,7 mozhe fino da se igra i sve...ali posle 7 ujutro AJ ZDRAO....cim se narod pobudi i konektuju adsl je *****
vidim nema nidje ni helpdesk-a ni podrske...mora da smisljaju josh uvijek odgovor na moje pitanje...ahahahhaah
Ima li owo smisla?!
U pitanju je Student paket... Pffffffffffffff na was!
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
decko,mozda je to do sajta sa kojeg skidas -_-
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks