Prvo trebaju saznat ko je krtica u njihovim redovima, ispitat krticu i doci do krajnjeg odredista, ocigledno je da je neko dojavio direktoru buducnost volija da policija priprema ulazak u magacin, pa su ovi brze bolje prijavili sami sebe, jer desava se cesto to da neko posalje pola tone kokaina na pogresnu adresu.
Inace kad ste se vec uhvatili te price oko partizana, cetnika i rusije, samo ne znam kako od kokaina dodjoste do toga ali eto
Kako je moguce da je Rusija tada bila saveznik sa Titovom Jugoslavijom, a zajedno su se borili protiv Njemaca i cetnika i Draze kome danas Srbi dizu spomenik na svaki cosak, Tita ne priznaju, ali zato su im Rusi jedini saveznici, a Putin brat od tetke? NATO im je strana sila, a Rusi su braca po oruzju. I ko su uopste bili partizani? Muslimani? Hrvati? Marsovci?
Kakav mind fak.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Uh kakva pentralna...
![]()
Last edited by Sidewinder; 13-01-22 at 22:11.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Maknite ovo iznad, čitaju australijanci forum...
Бироли би да устане данас мога да се слика са радним временом само сриједом и петком...
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-istovar-droge
Priprema li se ovo alibi da im je magacioner upropastio akciju ? Je li moguće da su ovoliko nesposobni, pod uslovom da je sve ovako kao u tekstu što piše ?
Sve će se slomit na mrčenoga špeditera haha, pakao...
https://m.cdm.me/drustvo/niksicki-pa...eta-crne-gore/
Konacno jedno normalno pomiriteljsko napredno rjesenje !
Protivu braaatooomrrrznjee
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Priprema li to Zdravinjo teren za neki trejd? Pop u UO Univerziteta, Zdravinjo u Sinod ili u Arhijerejski sabor? A neko veli da Bratićka ne radi dobar posao. Radi ona dobar posao, ali ne svoj.
Last edited by NHM; 14-01-22 at 09:23.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Prvo i osnovno, presretanje 400 kila kokaina (još sami, bez javljanja sa strane) je čist uspjeh i razlog da se pohvali carina.
Osvježilo je i u carini, očigledno, gdje su do prije godinu dana ovakve pošiljke prolazile bez podignute obrve.
Možemo prigovarati što nije postignuto još više, što nisu uhvaćeni organizatori, ali bi red bio da se prizna da je presretanje 400 kilograma kokaina veliki uspjeh za svaku policiju svijeta.
Naravno da je uspjeh s tim što je njima kao i prvi put javljeno da dolazi to. Ruku na srce prije se žmurilo samo tako na "sumnjive banane", tako da naravno da je odlično da se dešavaju ovakve stvari.
Ono što mi nije jasno je da ponovo nije ispraćen tovar do krajnjeg korisnika, no da sačekamo Katanu i press...
Last edited by BiTrAtE; 14-01-22 at 09:49.
Koliko vidim, carina je naglasila da nisu dobili nikakvu informaciju i da su carinici primijetili sumnjivi kontejner na skeneru.
Rekoše da je jedini doprinos ino partnera bio to što su im poklonili skener.
Ova sva prica djeluje kao teska budalastina.
Uvoznik iz slovenije koji kuka da ih koriste, ali ne mijenja zemlju iz koje uvozi, a tamo se pecate kontejneri, ili prevoznika ciji pomorci mozda obiju i ubace u toku transporta.
Nego je Luka Bar kriva, pa ce da promijeni luku. Vazi, super prica za CG javnost i CG policajce. Taman su taj nivo.
Kamioni su Volijevi i rade transport carinska zona, magacin.
Ili se roba vadi nedje prije ili u magacinu. I Bokan kuka kako trazi da se kupi skener jer nece da misle da je diler.... I prica kupljeno 7 dana prije uplovljavanja broda koji ide za CG. Pa niko ne podignu robu dok radnici sami ne nadjose.
Retardirana prica od samog starta. Ovaj iz slovenije posalje brod sa neprodatom robom za CG, pa ne zna nista, Voli usput kupi banane vec na putu za CG, a neki kriminalci iz Ekvadora posalju random brodom za luku bar, pa jave ako neko hoce da kupi, u magacin volija vam je to, pa uskocite.....
Objasnjenja za iq86 taman ko iz vremena DPS.
Da ne pise Veljovic ova saopstenja
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Suma sumarum konferencije, Voli su iskoristili ?
A jeste. Udjes u slobodnu zonu luke, odneses sta hoces, niko te ne pita.
Zar to ne bi trebalo da ima obezbjedjenje, carinske radnike, policiju....
Ni da o buvljaku u Tuzima pricaju...
Samo se pitam da li ovi ljudi misle da su bas svi teski retardi.... Ili mozda i jesmo...
Mislim da je vrijeme da se izlazi na ulicu. Ovo je postalo ali stvarno sprdnja što se radi...
Bitno je da će kastradina iliti bijelo zelje iz Kokota danas Katana da bapa, a što je ovo...
Zajebava li se ovaj čoek, 3 tone im je prošlo a da nisu znali i sad kad su retroaktivno saznali za te 3 tone veli saznali smo jer smo mnogo pametni hahahah sto je ovoooo
A makse, ovo je luda kuća sve...
"Ova droga je trebalo da bude preuzeta u onaj mrak u skladištu, kao što je prethodna tri puta", rekao je on.
Ja u moj zivot nisam cuo gluplje objasnjenje zasto je Krstovic posao VDT a ovo SDT.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks