Brate, ne moramo da se slaemo oko milion drugih stvari ali mi nije jasno kako si doao do zaključka da je muljao sa testom? Iz njegovog obrazloenja je sve jasno. To da li je trebao da daje intervju pozitivan je već druga stvar. Meni je on ispao glup jer se nije vakcinisao i igrao tenis na miru. Ali očigledno ima svoje stavove koje neće da promijeni pa makar ne igrao tenis. Jbg.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Jasno je jedino da je nesto smuljao
Mislim ova prica vrijedja inteligenciju
Oko jednog se slazemo svi navijamo za njega ali ove price ako prolaze kod vas samo stavite umjesto imena novak - rafael i procitajte ponovo. Bio bi ciganin spanski
Ne kazem da spanac nije ciganin i takodje muljavio nesto ali ovo je bas sto je novak uradio sprdnja
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Mislim da Nole nije gad i da mu savjest ne bi dozvolila da ide da se slika a da zna da je pozitivan. Znao je da nije pozitivan. Ciji pozitivan test se koristio pod njegovim imenom, e to nikad necemo saznati. Hebi ga...nijesu znali da ce do svega ovoga doci.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ufatili se Maradone ka pjani plota. E pa.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Najmanje to ima veze sa brojem vakcina, a vise ima veze sa neodgovornim ponasanjem sa ili bez vakcine. Mislim da grijesite identifikujući se sa Novakom. Odatle i karikiranje i dozivljavanje kritike Novaka kao kritike sebe. Empatija vezana za Novakovu situaciju je nesto sto je pozeljnije i korisnije i za vas i za Novaka.
Dzordan, umaher i Maradona. Pronadji uljeza. Shvatas sta zelim da kazem? Moze Maradona biti najbolji i najpopularniji fudbaler ali je eonima daleko od dobrog , a ne jos od najboljeg sportiste. Da li ga to cini klovnom? Svako nek prosudi za sebe jer ipak je to stvar kriterijuma.
@fotograf
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Caesar; 12-01-22 at 11:56.
γνῶθι σαὐτόν
Pa Sumaher je bio kvarniji dok je vozio nego ikad iko. Nije ti ni on bas adekvatan za "sportistu". Ali pricati o igranju na kvarnom na terenu i van terena nije isto. Nije isto dati gol rukom u zaru borbe ili odgurati nekoga bolidom ili kao Armstrong svjesno koristiti doping. I Maradona se drogirao ali njemu je droga vise odmogla nego sto mu je dala snage da igra. Ima namjera i nehat...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
ro što je lekip potvrdio da nije skidao masku čak i kad su mu tražili je puj pik ne važi?ili je i to odglumatao?ako je odglumatao onda je vidovit.
Iz izjave koju je objavio l'Equipe jasno je da je Novak znao da je bio pozitivan jer nije htio da skine masku kad je intervjuisan. Tako da vjerujem u njegovu priču što se tiče ovog dijela, ali problematično je što je pogrešno popunio formular ili je dao nekome da mu popuni svejedno, on ga je potpisao.
She is only here to annoy herself!
Da si ovo napisao na temi o savrenom ljudskom biću razumio bih. Al ovdje govorimo o ljudima sa svim svojim manama i vrlinama te stoga najbolji sportista nije sinonim za ideal savrenog ljudskog bića. Ali mislim da smo se ipak odlicno razumjeli.
Last edited by Caesar; 12-01-22 at 12:08.
γνῶθι σαὐτόν
I Nadal mulja od početka seniorske karijere.
Novak je smuljao izuzeće od vakcine, a Nadal izuzeće da može svačim da se bode.
Dobio je i onu špansku novinarku na sudu, koja ga je prozivala da uzima neka nedozvoljena sredstva.
Nije ni čudo što ga i omikron obori s temperaturom.
U to nema sumnje al ovakve sitnice znaju da tu sliku umnogome pokvare. Razumijem najbolje namjere i ne sumnjam u njih al procedure postoje sa dobrim razlozima i moraju se postovati makar da se ovakva sranja ne bi desavala. Pogledaj naslove po svijetu i bice ti jasno. Sve se moglo izbjeci postovanjem procedura oko karantina i boljom komunikacijom u Novakovom timu. Reći cemo sitnice i ja i ti al mi se ne pitamo bojim se.
γνῶθι σαὐτόν
Te sitnice i sve ovo, to nema nikakve veze sa sportom.
Ako pričaš o najboljem sportisti i najboljem teniseru, onda pričamo o tome.
Novak nikad nije na terenu varao i muljao. Nije se dopingovao kao Ben Džonson.
Može se reći da je kontraverzan, kao što je recimo i Muhamed Ali bio...ali osporavati mu sportske rezultate je bezveze.
pa niko Novaku ne moe da ospori sportske rezultate. u vrijeme takvih igrača kao to su Roger i Nadal, raditi ovakve stvari je nevjerovatno
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Najveća tragedija u mom ivotu je smrt Ane Karenjine. - Dovlatov
Sve to stoji al bojim se da stvarnost drugacije funkcionise i da mi ljudi cekamo te sitnice da nekog razvalimo. I Hrist je bio bez tih sitnica i vidji sto mu napravise. Uglavnom Novak jeste veliki sportista u mojim ocima ali realnost u kojoj zivimo svidjela nam se ili ne cesto umije da bude surova prema onima koji to najmanje zasluzuju. Nije Novak izuzetak tu.
γνῶθι σαὐτόν
Zamisli da u 21 vijek ti neko brani da se takmicis jer nisi vakcinisan protiv korone, a vakcina ne stiti od te iste korone, niti sprecava da siris zarazu niti je 100% sigurno da ces da preteknes ako se zarazis, nije izgleda hitler jedini ludak bio...
Ajd' da preskočimo sutinu a zavrtimo priču o formi(iako bi NĐ trebao da bude primjer svima):
Dakle,ako ti je u interesu da ne sazna(dobije) rezultate testa jer sumnja da si pozitivan,dovoljno je da na testiranju da LK sa JMBG i adresu.Kae da nema mail(mnogi ga i nemaju),nema telefon(nisi obavezan da ga ima) i fino čeka da ti iz IJZ dostave rjeenje o izolaciji(kako su davno,u početku epidemije i radili:one čike u svemirskim odijelima dođu,obiđu te i uruče lično papir).To moe potrajati i nekoliko dana a u dananje vrijeme kad u IJZ ne znaju đe im je glava đe guz'ca moe potrajati i due od vremena izolacije,a moe kao i u slučaju mog oca koji je pozitivan bip 31.12. da nikad i ne dobije rjeenje,osim telefonske upute to i kako.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Meni nema tu više ništa sumnjivo jer se njegova priča poklapa što se tiče tog dijela, jedino ostaje ova proceduralna glupost oko toga da li je putovao u inostranstvo ili ne, ali tu agenti svakako po automatizmu upišu "ne". Njegova greška i odgovornost je što to nije provjerio i za to može da odgovara u Australiji.
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks