Page 1015 of 1249 FirstFirst ... 155159159651005101110121013101410151016101710181019102510651115 ... LastLast
Results 25,351 to 25,375 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Napise momak da bulatovic jednostavno nema kapaciteta da bude dir nacionalni parkova i da je jedina preporuka sto mu je zdravko tetak evo ga skoj sa pricom:

- ne smije da kupi dzipa zdravkov sin.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    A neka čoče, ako je bilo materijala o kome, to je bilo o dps-u pa reči pošteno jesi li ikad napisao da se slažeš sa nekim kritikama na račun dps-a?

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,676
    Thanked in
    3,838 Posts

Dok god se većim problemom smatraju konkretna imena i prezimena ljudi koji su kršili zakon i zloupotrebljavali sistem od samog kršenja zakona i zloupotrebe sistema, nikad se ništa neće promijenit.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

3. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Problem na ovom prslom forumu je što su se svi polarizovali toliko da imaš one koji drže jednu i druge koji drže drugu stranu, ovi između su sumnjivi i na*bali kako god okreneš.. Pa ajde makar da pročitaju s razumijevanjem ono što pišu i da razmisle vrijedi li priča koja je u rangu botovanja da se odbrani određena ideja/pokret?
    Sve što se iznese na ovom topiku da ne valja se ugušuje automatski s pričom: đe si bio prije, ovi još ne kradu, dps je mnogo gori i blablabla.. Eno i Vučku je narativ kako su za sve krivi oni tamo a on vlada evo 12 godina..
    Zarad neke normalne diskusije makar pročitajte ono što iskucate prije nego kliknete ovaj trouglić ili send post..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

5. The Following 6 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Kliker, ovaj EDIT ne radi....pokuscu poslije da ubacim post:
    Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    "Mi" smo navikli na nepravdu pa nam je sad sve dobro, cak i mrvice poput minimalne plate, djecijeg dodatka i besplatnih udzbenika.

A "Vi" kojima je prije bilo sve super i sve ćetalo sad im je pravda kao nesto prespora, a Evropa predaleko.

Ako se nista nije promijenilo ja ne vidim razlog za zalbe i prituzbe onih koji nijesu ni zeljeli promjene i koji bi zeljeli da se sve vrati kako je bilo 2011. kad je vecina stanovnika bila zadovoljna prema istrazivanjima.

Meni ni ovi nisu dobri, "nama" ni jedna vlast ne valja i moze bolje, ali bitno je da je sad politicki zivot zabavan i da su uvedeni neki novi likovi da zacine Rijaliti. Postalo je bas monotono u jednom periodu i sve se ista prica vrcela Srbi-Crnogorci-1918-1389-spc-cpc. Sad i dalje ima te price naravno, to je "core idea" ove balkanske serije sezona 7, ali uveli smo i neke do sada nekoriscene termine i nazive epizoda kao sto su: Minimalna plata, bruto zarada, tuzilacki savjet, porez, bord direktora, premije i bonusi, advokatsla komora, fiskalizacija, siva ekonomija, prijava imovine funkcionera, namjestanje tendera, sad se radi malo i na sadrzajima edukativnog tipa, pa raja iz novina nesto moze cak i da nauci, ne ide se samo na adrenalin i emociju, ... pa je zanimljivije malo i desavaju se neki plot tvistovi
    A zasto nas dijelis na "mi" i "vi"? Sad ispada da smo svi mi koji ne podrzavamo nazadnu politiku df i partija koje vjeru propagiraju kao primarni cilj i zadatak za budućnost imamo privilegije kod ranije vlasti? Hoćeš da kazes da MI koji smatramo da nije sve što ova vlada uradi woooow!!! pa čak i kad ne valja, nijesmo navikli na nepravdu? Da je nas nepravda zaobilazila? A-ha...
    Ne znam zašto je teško shvatiti da ono što je bivša vlast radila i što nas je ujedinilo protiv nje, svakako nije nešto što smije i može da ima zero tolerancije kod nove vlasti....valjda!
    Pa nas stoga pusti da kažemo ako nam nešto nije u redu bez podsmješljivog "vama je prije bilo sve u redu"....ne nije mi prije bilo u redu ništa! Ja nemam vezu ni kod jednog doktora ni DPS/SDP ni ovih novih "dps/sdp II pokušaj", nemam vezu ni tad ni sad, moja djeca nemaju posao stalni i nijesu NIKAD nijedan euro zaradili da nijesu dobro zapeli sa svoje dvije ruke....ja vec pune dvije godine nemam pravo da radim... ni ove prošle a pogotovo ove nove nije briga što ne mogu da obavljam svoju djelatnost....moj muz mora da radi još jedan posao jer mjesecno primanje nam je taman toliko da plati ratu i racune....da, nemam nijedan neplaceni račun, niti sam ikada ijedan kwH ukrala od države niti ijedan kubik vode kao što su mnogi rodoljubi i oni predjasnji a bogami i ovi novi krali, prisvajali drzavnu zemlju i struju i vodu nesmetano koristili nikad je ne plativsi...imam ih ja jos u mojoj zgradi....gle čuda, strasni opozicionari negdasnji koji su mogli da "zavrse" u dps vodovod, dps katastar i dps EP da ih NEMA u evidenciji?! A sva struja voda i ostalo se dijelila na nas ostale...neka, mi smo budale koje plaćaju ka tad ka sad...Isto, gle čuda i djeca su im nekako uvijek imala posao u CB ili u MNA ili Aerodrome....sve na mjesta dje se ćeraju dobre plate....i sad su oni "mi" navikli na nepravdu, a ja sam "vi" kojoj je sve ćetalo...nemoj tako, nije u redu
    Zajebi istraživanja, kao i istoriju, pišu ih pobjednici, pa samo malo više objektivnosti i manje netrpeljivosti prema svima koji se ne slazu sa svakim odusevljenjem kojim ispratite poteze nove vlasti.
    Meni se ne dopada pola stvari koje su uradili, naravno da nemam ništa protiv da rastu plate, da se daju djeciji dodaci, da država napreduje, da se poveća BDP po glavi stanovnika, da se pohapsi SVA mafija ...dabogda ka Švedska da budemo...ali Bratićka će i onda da bude pogrešna osoba na pogrešnom mjestu pa neka imamo 1000 eura minimalac! Ne, Kliker, ne zelim da se vratim na doba dps-a i molim te, kakva je to logika da ako imaš zamjerke na novu vlast po defaultu želiš povratak na staru?!
    Po meni je krenulo naprijed samim tim sto smo vidjeli, a neki i shvatili da je cak i ukorinjenjena vlast promjenljiva, voljela bih da veliki dio onoga što se obećava bude ostvaren, ovi ili neki drugi, vidjecemo...ako mislis da priča srbi-crnogorci- 1918- 1389 nije aktuelna onda ja ne znam dje ti živiš i kroz koju nijansu ruzicastoga posmatras zbilju!
    Uvijek će ta priča ovdje biti aktuelna, dopadalo se to tebi ili ne, dogod ima onih kojima se negira identitet i onih koji svoj uzdižu do neba
    A nije da se ne negira, čak se daju i državne nagrade tima koji negiraju...nemoj, molim te!
    Last edited by zvoncica; 11-01-22 at 18:48.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

7. The Following 4 Users Say Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post

A zasto nas dijelis na "mi" i "vi"? Sad ispada da smo svi mi koji ne podrzavamo nazadnu politiku df i partija koje vjeru propagiraju kao primarni cilj i zadatak za budućnost imamo privilegije kod ranije vlasti? Hoćeš da kazes da MI koji smatramo da nije sve što ova vlada uradi woooow!!! pa čak i kad ne valja, nijesmo navikli na nepravdu? Da je nas nepravda zaobilazila? A-ha...
    Ne znam zašto je teško shvatiti da ono što je bivša vlast radila i što nas je ujedinilo protiv nje, svakako nije nešto što smije i može da ima zero tolerancije kod nove vlasti....valjda!
    Pa nas stoga pusti da kažemo ako nam nešto nije u redu bez podsmješljivog "vama je prije bilo sve u redu"....ne nije mi prije bilo u redu ništa! Ja nemam vezu ni kod jednog doktora ni DPS/SDP ni ovih novih "dps/sdp II pokušaj", nemam vezu ni tad ni sad, moja djeca nemaju posao stalni i nijesu NIKAD nijedan euro zaradili da nijesu dobro zapeli sa svoje dvije ruke....ja vec pune dvije godine nemam pravo da radim... ni ove prošle a pogotovo ove nove nije briga što ne mogu da obavljam svoju djelatnost....moj muz mora da radi još jedan posao jer mjesecno primanje nam je taman toliko da plati ratu i racune....da, nemam nijedan neplaceni račun, niti sam ikada ijedan kwH ukrala od države niti ijedan kubik vode kao što su mnogi rodoljubi i oni predjasnji a bogami i ovi novi krali, prisvajali drzavnu zemlju i struju i vodu nesmetano koristili nikad je ne plativsi...imam ih ja jos u mojoj zgradi....gle čuda, strasni opozicionari negdasnji koji su mogli da "zavrse" u dps vodovod, dps katastar i dps EP da ih NEMA u evidenciji?! A sva struja voda i ostalo se dijelila na nas ostale...neka, mi smo budale koje plaćaju ka tad ka sad...Isto, gle čuda i djeca su im nekako uvijek imala posao u CB ili u MNA ili Aerodrome....sve na mjesta dje se ćeraju dobre plate....i sad su oni "mi" navikli na nepravdu, a ja sam "vi" kojoj je sve ćetalo...nemoj tako, nije u redu
    Zajebi istraživanja, kao i istoriju, pišu ih pobjednici, pa samo malo više objektivnosti i manje netrpeljivosti prema svima koji se ne slazu sa svakim odusevljenjem kojim ispratite poteze nove vlasti.
    Meni se ne dopada pola stvari koje su uradili, naravno da nemam ništa protiv da rastu plate, da se daju djeciji dodaci, da država napreduje, da se poveća BDP po glavi stanovnika, da se pohapsi SVA mafija ...dabogda ka Švedska da budemo...ali Bratićka će i onda da bude pogrešna osoba na pogrešnom mjestu pa neka imamo 1000 eura minimalac! Ne, Kliker, ne zelim da se vratim na doba dps-a i molim te, kakva je to logika da ako imaš zamjerke na novu vlast po defaultu želiš povratak na staru?!
    Po meni je krenulo naprijed samim tim sto smo vidjeli, a neki i shvatili da je cak i ukorinjenjena vlast promjenljiva, voljela bih da veliki dio onoga što se obećava bude ostvaren, ovi ili neki drugi, vidjecemo...ako mislis da priča srbi-crnogorci- 1918- 1389 nije aktuelna onda ja ne znam dje ti živiš i kroz koju nijansu ruzicastoga posmatras zbilju!
    Uvijek će ta priča ovdje biti aktuelna, dopadalo se to tebi ili ne, dogod ima onih kojima se negira identitet i onih koji svoj uzdižu do neba
    A nije da se ne negira, čak se daju i državne nagrade tima koji negiraju...nemoj, molim te!
    Đe to DF propagira vjeru kao primarni cilj???? Ja nisam DF ali je ovo laž. Vidjeli smo tokom litija koliko je Crkvi bitan DF. Crkva nema veze sa DF-om i prestani da širiš laži.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Ajbt posljedice korone razaraju ovo društvo...
    Nego ..da li ste vi gđa Zvončice zadovoljni ovom Vašom Vladom?

10. The Following User Says Thank You to holiday For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

Ja ne mogu da citam, samo kliker ako je ovo upuceno meni valjalo bi da imas duze pamcenje. Ne nisam ja bio za proslu vlast, bio sam za promjene.
    Problem kod tebe i dostine sto ste za novu vlast ali ne i za promjene. Promjena nema samo su imena drugacija. Ali evo da vidimo. Na najbitnije pozicije je rodbina, sinovi, sestrici, bratanici. Ali zbilja sto zedd kaze, glupa mi je prica

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

12. The Following User Says Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Ja ne mogu da citam, samo kliker ako je ovo upuceno meni valjalo bi da imas duze pamcenje. Ne nisam ja bio za proslu vlast, bio sam za promjene.
    Problem kod tebe i dostine sto ste za novu vlast ali ne i za promjene. Promjena nema samo su imena drugacija. Ali evo da vidimo. Na najbitnije pozicije je rodbina, sinovi, sestrici, bratanici. Ali zbilja sto zedd kaze, glupa mi je prica

Ja odustah od one teme o Đovaku, ne vrijedi, jer šta god napišeš nekim logičkim rezonom ili ga mrziš ili pišeš laži.. A ni ođe ništa bolje nije realno..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

14. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

To je to

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

A u ****..i šta sad.Za mjesec dana će tražiti kudravi da Milo predvodi tranzicionu vladu,a i da je nebitno ko je na čelu DPS-a.
    To su te vjesti iz amerike

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Kakav Milo crni, ja imam utisak da je njemu ponuđena izlazna strategija onog momenta kad mu istekne mandat..

18. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,117
    Thanks Thanks Received 
    6,667
    Thanked in
    3,181 Posts

Sredili mu to masoni i illuminati garant.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Sredili mu to masoni i illuminati garant.
    Ma jesi lud, dps sudstvo i ekipa, oh wait..

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post

@zvoncica
    taj moj post je bilo karikiranje posta koji sam quotovala jer je kolega forumas pisao "vi" i "mi", zato sam i stavila pod znake navoda.

Nikoga ne dijelim na "mi" i "vi".

Ja sam samo na strani sirotilje koja se raduje djecijem dodatku, besplatnim knjigama i velikom minimalcu, pa me ljute ljudi koji u tome vide nesto lose i koji bi sve vratili kako je bilo prije toga jer nemaju ideju ko bi drugi vise od toga dao.

Ako je sirotilja i radnicka klasa "mi", a "vi" oni koji zloupotrebljavaju sistem i urlaju o podjelama da bi se bogatili dok jasu "mi" (bili ti u vlasti ili opoziciji) onda jesam "mi" pa makar me banovali

Prva sam koja napada nesposobne ministre jer jedva cekam da se neke stvari zakonski srede jer me se i licno ticu.

Zato opet pitam sve nezadovoljne "Evropom sad" - koga biste vi doveli u Vladu. Poimenice. Drecuna?
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Kakav Milo crni, ja imam utisak da je njemu ponuđena izlazna strategija onog momenta kad mu istekne mandat..
    Ironija na Abavezovićevu noćašnju izjavu:
    "Odlazak Mila Đukanovića sa čela Demokratske partije socijalista (DPS) nije preduslov za formiranje manjinske vlade, ali bi značajno olakšao komunikaciju i odnose među partijama
    Očigledno da su pregovori o tranzicionoj Vladi pri kraju,da odlazi galerija smješnih likova od ministara.DPS i ostali partneri imaju i zahtjeve u bezbjednosnom i vojnom sektoru,pa kad se utanači politika da se zaborave ove spodobe od svetosavaca.

Thanks Thanks Given 
    267
    Thanks Thanks Received 
    126
    Thanked in
    61 Posts

Naš narod za ovakvu priču ima lijepu izreku - "snila baba što joj milo bilo". Sva sreća pa će joj od svega ostati samo to - san.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

24. The Following User Says Thank You to Markez For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Markez View Post
    Naš narod za ovakvu priču ima lijepu izreku - "snila baba što joj milo bilo". Sva sreća pa će joj od svega ostati samo to - san.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
    E čudo časti mi što se ođe sve ne može pročitat.... kakve su to milougodne konstrukcije...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Dok god se većim problemom smatraju konkretna imena i prezimena ljudi koji su kršili zakon i zloupotrebljavali sistem od samog kršenja zakona i zloupotrebe sistema, nikad se ništa neće promijenit.
    Sistem je napravljen od ljudi koji su sistem koristili za licni benefit. I taakav je po dizajnu. Neam veze ko je na celu ili imenom i prezimenom.
    Jedino ako neko skupi cohonese i krene da razbije sistem, a to ne vidim jos uvijek

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Đe to DF propagira vjeru kao primarni cilj???? Ja nisam DF ali je ovo laž. Vidjeli smo tokom litija koliko je Crkvi bitan DF. Crkva nema veze sa DF-om i prestani da širiš laži.
    Nema veze dje je crkvi bio front tokom litija, a dje je crkvi front sad, prije je bio Amfilohije, odlicno znamo kakav uticaj na njega su imale vlasti Srbije a sad je joanikije, on se okrenuo 360 stepeni od kad je na celo mitropolije, tako mora jer je vucic dao zeleno svijetlo da se izabere. Sad su i front i crkva pod vucicem i sad su jako bliski. Dalje sve prosrpske stranke u CG se utrkuju ko ce vise da ugodi crkvi jer znaju kad budu izbori da ce jako bitno biti ko je crkvin favorit.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Nema veze dje je crkvi bio front tokom litija, a dje je crkvi front sad, prije je bio Amfilohije, odlicno znamo kakav uticaj na njega su imale vlasti Srbije a sad je joanikije, on se okrenuo 360 stepeni od kad je na celo mitropolije, tako mora jer je vucic dao zeleno svijetlo da se izabere. Sad su i front i crkva pod vucicem i sad su jako bliski. Dalje sve prosrpske stranke u CG se utrkuju ko ce vise da ugodi crkvi jer znaju kad budu izbori da ce jako bitno biti ko je crkvin favorit.
    Za izbor Joanikija je bilo sveštenstvo CG. Ne mislim da je izbor Joanikija bio cilj Vučića. A što se tiče DF-a, itekako je važan bio stav MCP po pitanju nemiješanja DF-a i to ne treba zanemarivati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by holiday View Post
    "Odlazak Mila Đukanovića sa čela Demokratske partije socijalista (DPS) nije preduslov za formiranje manjinske vlade, ali bi značajno olakšao komunikaciju i odnose među partijama
    Očigledno da su pregovori o tranzicionoj Vladi pri kraju,da odlazi galerija smješnih likova od ministara.DPS i ostali partneri imaju i zahtjeve u bezbjednosnom i vojnom sektoru,pa kad se utanači politika da se zaborave ove spodobe od svetosavaca.

Не знам шта да ти кажем. После локалних биће брисања из евиденције политичких партија као што је са НС био случај. Да лупеже и олош више не гледамо.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

https://dritan.me/mne
    Je ли ово неки скеч?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by holiday View Post

Ja ne znam je li prošao mjesec od decembra 2019 a da ti nisi najavljivao neposredno predstojeći pad vlade

Nego ti citiraš samo onaj dio koji ti odgovara.

"Upitan da li odlazak Đukanovića sa čela DPS-a predstavlja preduslov za formiranje manjinske vlade, Abazović je kazao da to nijesu kompatibilni procesi.

“Ipak, definitivno bi to bio novi politički momenat koji bi znatno olakšao komunikaciju i odnose među političkim partijama”, rekao je Abazović.
    ...
    i da je manjinska vlada samo jedan način izlaska iz političke krize koji niko ne favorizuje, niti unaprijed odbacuje.
    Očigledno je da je Dritan rekao da odlazak Đukanovića nije preduslov jer ti procesi nemaju veze jedan sa drugim. I ako Đukanović ode to ne znači da će manjinska vlada biti formirana.

32. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Direktor: "Đe to DF propagira vjeru kao primarni cilj???? Ja nisam DF ali je ovo laž. Vidjeli smo tokom litija koliko je Crkvi bitan DF. Crkva nema veze sa DF-om i prestani da širiš laži.

Nevjerovatno je sa koliko safre pristupaš odgovoru na svaki post, bio mirnim tonom saopšten bila neka prepirka sa ljudia na forumu...i naravno vrijedjanje...ne lažem, nego iznosim svoj stav, koji je formiran na osnovu dogadjaja u poslednjih par godina a vezano za promjenu vlasti...počev od litija, preko ponašanja novog rukovodstva a u vezi sa spc i MCP, sastanaka koji su se ticali države i uspostavljanja vlasti u crkvenim objektima i na koncu ustoličavanje mitropolita....nijedan jedini argument nemaš da novu vlast ne zanima vjera i crkva tj da niejsu i vjera i crkva dominantno prisutne u svakom mogućem vlqdinom istupu...Df je koliko znam jedna od najbitnijih karika vlasti u cg i sveprisutna kočnica za bilo koji pokušaj nove vlade da bilo što valjano urade za CG....tako da ne vidim dje lažem i što lažem, DF sam kao takve istakla i nazvala novu vlast DF-om...

A moram da te pitam, jer si gore negdje izjavio da je jedino gore od DPS-a glasač DPS-a i da ih sve treba maći sa radnih mjesta pa sa tim u vezi ne zamjeraš novoj vlasti reciprocitet u zapošljavanju i šikaniranju glasača dps-a a sve glasače (150 hiljada ljudi u Crnoj Gori) zoveš "lošim ljudima"...da li je moguće da ti ne poznaješ nijednog jedinog čovjeka koji je glasač DPS-a a da o njemu imaš, kao čovjeku lijepo mišljenje?
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

34. The Following User Says Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Samo se vi svađajte, ovi vam crkoše od smijeha...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 11-01-22 at 21:51.

36. The Following 5 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Page 1015 of 1249 FirstFirst ... 155159159651005101110121013101410151016101710181019102510651115 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)