Dok god se većim problemom smatraju konkretna imena i prezimena ljudi koji su kršili zakon i zloupotrebljavali sistem od samog kršenja zakona i zloupotrebe sistema, nikad se ništa neće promijenit.
Dok god se većim problemom smatraju konkretna imena i prezimena ljudi koji su kršili zakon i zloupotrebljavali sistem od samog kršenja zakona i zloupotrebe sistema, nikad se ništa neće promijenit.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Problem na ovom prslom forumu je što su se svi polarizovali toliko da imaš one koji drže jednu i druge koji drže drugu stranu, ovi između su sumnjivi i na*bali kako god okreneš.. Pa ajde makar da pročitaju s razumijevanjem ono što pišu i da razmisle vrijedi li priča koja je u rangu botovanja da se odbrani određena ideja/pokret?
Sve što se iznese na ovom topiku da ne valja se ugušuje automatski s pričom: đe si bio prije, ovi još ne kradu, dps je mnogo gori i blablabla.. Eno i Vučku je narativ kako su za sve krivi oni tamo a on vlada evo 12 godina..
Zarad neke normalne diskusije makar pročitajte ono što iskucate prije nego kliknete ovaj trouglić ili send post..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kliker, ovaj EDIT ne radi....pokuscu poslije da ubacim post:A zasto nas dijelis na "mi" i "vi"? Sad ispada da smo svi mi koji ne podrzavamo nazadnu politiku df i partija koje vjeru propagiraju kao primarni cilj i zadatak za budućnost imamo privilegije kod ranije vlasti? Hoćeš da kazes da MI koji smatramo da nije sve što ova vlada uradi woooow!!! pa čak i kad ne valja, nijesmo navikli na nepravdu? Da je nas nepravda zaobilazila? A-ha...
Ne znam zašto je teško shvatiti da ono što je bivša vlast radila i što nas je ujedinilo protiv nje, svakako nije nešto što smije i može da ima zero tolerancije kod nove vlasti....valjda!
Pa nas stoga pusti da kažemo ako nam nešto nije u redu bez podsmješljivog "vama je prije bilo sve u redu"....ne nije mi prije bilo u redu ništa! Ja nemam vezu ni kod jednog doktora ni DPS/SDP ni ovih novih "dps/sdp II pokušaj", nemam vezu ni tad ni sad, moja djeca nemaju posao stalni i nijesu NIKAD nijedan euro zaradili da nijesu dobro zapeli sa svoje dvije ruke....ja vec pune dvije godine nemam pravo da radim... ni ove prošle a pogotovo ove nove nije briga što ne mogu da obavljam svoju djelatnost....moj muz mora da radi još jedan posao jer mjesecno primanje nam je taman toliko da plati ratu i racune....da, nemam nijedan neplaceni račun, niti sam ikada ijedan kwH ukrala od države niti ijedan kubik vode kao što su mnogi rodoljubi i oni predjasnji a bogami i ovi novi krali, prisvajali drzavnu zemlju i struju i vodu nesmetano koristili nikad je ne plativsi...imam ih ja jos u mojoj zgradi....gle čuda, strasni opozicionari negdasnji koji su mogli da "zavrse" u dps vodovod, dps katastar i dps EP da ih NEMA u evidenciji?! A sva struja voda i ostalo se dijelila na nas ostale...neka, mi smo budale koje plaćaju ka tad ka sad...Isto, gle čuda i djeca su im nekako uvijek imala posao u CB ili u MNA ili Aerodrome....sve na mjesta dje se ćeraju dobre plate....i sad su oni "mi" navikli na nepravdu, a ja sam "vi" kojoj je sve ćetalo...nemoj tako, nije u redu
Zajebi istraživanja, kao i istoriju, pišu ih pobjednici, pa samo malo više objektivnosti i manje netrpeljivosti prema svima koji se ne slazu sa svakim odusevljenjem kojim ispratite poteze nove vlasti.
Meni se ne dopada pola stvari koje su uradili, naravno da nemam ništa protiv da rastu plate, da se daju djeciji dodaci, da država napreduje, da se poveća BDP po glavi stanovnika, da se pohapsi SVA mafija ...dabogda ka Švedska da budemo...ali Bratićka će i onda da bude pogrešna osoba na pogrešnom mjestu pa neka imamo 1000 eura minimalac! Ne, Kliker, ne zelim da se vratim na doba dps-a i molim te, kakva je to logika da ako imaš zamjerke na novu vlast po defaultu želiš povratak na staru?!
Po meni je krenulo naprijed samim tim sto smo vidjeli, a neki i shvatili da je cak i ukorinjenjena vlast promjenljiva, voljela bih da veliki dio onoga što se obećava bude ostvaren, ovi ili neki drugi, vidjecemo...ako mislis da priča srbi-crnogorci- 1918- 1389 nije aktuelna onda ja ne znam dje ti živiš i kroz koju nijansu ruzicastoga posmatras zbilju!
Uvijek će ta priča ovdje biti aktuelna, dopadalo se to tebi ili ne, dogod ima onih kojima se negira identitet i onih koji svoj uzdižu do neba
A nije da se ne negira, čak se daju i državne nagrade tima koji negiraju...nemoj, molim te!
Last edited by zvoncica; 11-01-22 at 18:48.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ajbt posljedice korone razaraju ovo društvo...
Nego ..da li ste vi gđa Zvončice zadovoljni ovom Vašom Vladom?
Ja ne mogu da citam, samo kliker ako je ovo upuceno meni valjalo bi da imas duze pamcenje. Ne nisam ja bio za proslu vlast, bio sam za promjene.
Problem kod tebe i dostine sto ste za novu vlast ali ne i za promjene. Promjena nema samo su imena drugacija. Ali evo da vidimo. Na najbitnije pozicije je rodbina, sinovi, sestrici, bratanici. Ali zbilja sto zedd kaze, glupa mi je prica
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
To je to
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
A u ****..i šta sad.Za mjesec dana će tražiti kudravi da Milo predvodi tranzicionu vladu,a i da je nebitno ko je na čelu DPS-a.
To su te vjesti iz amerike![]()
Kakav Milo crni, ja imam utisak da je njemu ponuđena izlazna strategija onog momenta kad mu istekne mandat..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sredili mu to masoni i illuminati garant.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
@zvoncica
taj moj post je bilo karikiranje posta koji sam quotovala jer je kolega forumas pisao "vi" i "mi", zato sam i stavila pod znake navoda.
Nikoga ne dijelim na "mi" i "vi".
Ja sam samo na strani sirotilje koja se raduje djecijem dodatku, besplatnim knjigama i velikom minimalcu, pa me ljute ljudi koji u tome vide nesto lose i koji bi sve vratili kako je bilo prije toga jer nemaju ideju ko bi drugi vise od toga dao.
Ako je sirotilja i radnicka klasa "mi", a "vi" oni koji zloupotrebljavaju sistem i urlaju o podjelama da bi se bogatili dok jasu "mi" (bili ti u vlasti ili opoziciji) onda jesam "mi" pa makar me banovali
Prva sam koja napada nesposobne ministre jer jedva cekam da se neke stvari zakonski srede jer me se i licno ticu.
Zato opet pitam sve nezadovoljne "Evropom sad" - koga biste vi doveli u Vladu. Poimenice. Drecuna?
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ironija na Abavezovićevu noćašnju izjavu:
"Odlazak Mila Đukanovića sa čela Demokratske partije socijalista (DPS) nije preduslov za formiranje manjinske vlade, ali bi značajno olakšao komunikaciju i odnose među partijama
Očigledno da su pregovori o tranzicionoj Vladi pri kraju,da odlazi galerija smješnih likova od ministara.DPS i ostali partneri imaju i zahtjeve u bezbjednosnom i vojnom sektoru,pa kad se utanači politika da se zaborave ove spodobe od svetosavaca.
Naš narod za ovakvu priču ima lijepu izreku - "snila baba što joj milo bilo".Sva sreća pa će joj od svega ostati samo to - san.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Nema veze dje je crkvi bio front tokom litija, a dje je crkvi front sad, prije je bio Amfilohije, odlicno znamo kakav uticaj na njega su imale vlasti Srbije a sad je joanikije, on se okrenuo 360 stepeni od kad je na celo mitropolije, tako mora jer je vucic dao zeleno svijetlo da se izabere. Sad su i front i crkva pod vucicem i sad su jako bliski. Dalje sve prosrpske stranke u CG se utrkuju ko ce vise da ugodi crkvi jer znaju kad budu izbori da ce jako bitno biti ko je crkvin favorit.
https://dritan.me/mne
Je ли ово неки скеч?
Ja ne znam je li prošao mjesec od decembra 2019 a da ti nisi najavljivao neposredno predstojeći pad vlade
Nego ti citiraš samo onaj dio koji ti odgovara.
Očigledno je da je Dritan rekao da odlazak Đukanovića nije preduslov jer ti procesi nemaju veze jedan sa drugim. I ako Đukanović ode to ne znači da će manjinska vlada biti formirana."Upitan da li odlazak Đukanovića sa čela DPS-a predstavlja preduslov za formiranje manjinske vlade, Abazović je kazao da to nijesu kompatibilni procesi.
“Ipak, definitivno bi to bio novi politički momenat koji bi znatno olakšao komunikaciju i odnose među političkim partijama”, rekao je Abazović.
...
i da je manjinska vlada samo jedan način izlaska iz političke krize koji niko ne favorizuje, niti unaprijed odbacuje.
Direktor: "Đe to DF propagira vjeru kao primarni cilj???? Ja nisam DF ali je ovo laž. Vidjeli smo tokom litija koliko je Crkvi bitan DF. Crkva nema veze sa DF-om i prestani da širiš laži.
Nevjerovatno je sa koliko safre pristupaš odgovoru na svaki post, bio mirnim tonom saopšten bila neka prepirka sa ljudia na forumu...i naravno vrijedjanje...ne lažem, nego iznosim svoj stav, koji je formiran na osnovu dogadjaja u poslednjih par godina a vezano za promjenu vlasti...počev od litija, preko ponašanja novog rukovodstva a u vezi sa spc i MCP, sastanaka koji su se ticali države i uspostavljanja vlasti u crkvenim objektima i na koncu ustoličavanje mitropolita....nijedan jedini argument nemaš da novu vlast ne zanima vjera i crkva tj da niejsu i vjera i crkva dominantno prisutne u svakom mogućem vlqdinom istupu...Df je koliko znam jedna od najbitnijih karika vlasti u cg i sveprisutna kočnica za bilo koji pokušaj nove vlade da bilo što valjano urade za CG....tako da ne vidim dje lažem i što lažem, DF sam kao takve istakla i nazvala novu vlast DF-om...
A moram da te pitam, jer si gore negdje izjavio da je jedino gore od DPS-a glasač DPS-a i da ih sve treba maći sa radnih mjesta pa sa tim u vezi ne zamjeraš novoj vlasti reciprocitet u zapošljavanju i šikaniranju glasača dps-a a sve glasače (150 hiljada ljudi u Crnoj Gori) zoveš "lošim ljudima"...da li je moguće da ti ne poznaješ nijednog jedinog čovjeka koji je glasač DPS-a a da o njemu imaš, kao čovjeku lijepo mišljenje?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Samo se vi svađajte, ovi vam crkoše od smijeha...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 11-01-22 at 21:51.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks