Politicari se ponasaju nadmeno i oholo, posmatraju raju s visinom, jer znaju s kim imaju posla.
A oni su elementarno nepismeni, eticki masakrirani, spaljena strasila najgoreg oblika ljudskog postojanja, za koje smo mi broj, statistika na izbornim statitisticim semama, orudje i oruzje koje im puni takulin soldima/parama. Pacovi za njihove sadisticke eksperimente. Znaju oni nas. Znaju da im svasta pricamo iza ledja a kad dodjemo u fizicki kontakt sa njima u nekoj situaciji spustimo pogled, a kamo li da im sto dobacimo ili kazemo. Kad tako zivis godinama, decenijama, onda to ostavi trag u tebi u smislu da istripujes da si neko, zapravo i jesu neko bez tripa.
Samopouzdanje i egomanijakalna patoloska samoljubljivost su posljedica, a obicni covjek u zacaranom krugu biva jos manji.
Pa sto to B.Radulovic ne bi iskazivao nepostovanje prema nekom, kad zna da smo mi ti neki koji su 30 godina trpljeli ponizavanje bivse vlasti a sad nove...?
U moru crnogorske izokrenutosti, moralne masakriranosti, mi se ustrucavamo njih, umjesto da oni sa strahom hodaju ovom drzavom. Sa strahom.
Znaju oni da su dno, ali znaju da smo mi mozda i gori.
Mi ne volimo sebe. Mi ne volimo pravdu. Mi ne volimo drzavu/domovinu.
Mi smo Brankovo i prljava tuzna kopilad raznih drugih branka radulovica decenijama, njihovog sistema, poretka i agende pogonske sistematske proizvodnje maloumnih izbezumljenih dezorjentisanih individua. Dok se taj stroj fizicki ne unisti i u prah i pepeo ne pretvori proizvodice ne ljude kao nas. Nego mnogo gore od nas.
Ono sto je poprilicno lose je sto su generacije i generacije provucene kroz taj stroj, a mnogi rodjeni u njemu. Samljeveno je sve uzviseno u njima. Posljedica smo onog oko nas, posljedica smo onog prije nas...
Ima jedna lijepa ljudska osobina. Zove se dosljednost. Principijenost. Ne zove se to ni tvrdoglavost ni rigidnost ni zaguljenost ni ludilo. Nego karakternost i principijenost... Fala Bogu...
Mora se promisljati.
Mora se sumnjati.
Mora se pitati.
Mora se citati.
Mora se traziti pronadjena svrha, uprkos.
Mora se boriti za slobodu.
Mora se ubijati za ubjedjenja.
Mora se biti ubijen ne odstupajuci od ubjedjenja.
Mora se mrzjeti. Jer neke su stvari stvorene samo da bi se mrzjele, da bi covjek umio voljeti.
Mora se morati.
Onaj koji u danasnjoj Crnoj Gori ne-mora, taj i nece, i prije svega ne-moze.
Onaj koji nista ne mrzi, taj nista i ne voli.
Mnogo je nasih predaka dalo zivote za ovo, za slobodu i za bojeve. A mi?
I sad u borbi njihovi su potomci a ne vide da su u njoj.
A borba ce trajati dok postoje ljudi i drzave.
Pa voli brate i sestro.
I ne boj se.
Ne boj se.
"Najvise sto mogu da urade je da nas ubiju."
U borbu do konacnog oslobodjenja Crne Gore.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
sta prica ovaj, stćovo...
e neka je zvala ovog da se vidi kakve su nam institucije, sta je ovo, samozapalicu se
Last edited by goozica; 11-01-22 at 19:21.
nothing comes from violence and nothing ever could
Sve su ti inspekcije ka ove što kontrolišu mjere koje donosi Vlada.
URUŠENE SU DO RASTAKANJA
Pregadan je ovaj vepar.
...
Dostojan
ako ovaj inspektor rada ne dobije otkaz posle ove emisije, ovo je sprdnja.
a ovakav im je svaki.
Last edited by goozica; 11-01-22 at 19:59.
Uključih se posle vaših komentara da vidim ko je lik, minut ipo mi je bilo dovoljno, šta je ovo jbt ?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
To ti je vrh...zamisli turističku...sanitarnu..koji pakao
Hahaha oni prije svega ne znaju zakone koje sprovode
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ali ovaj Keković, ovaj je i Peđu Bulatovića zaebao. Kako se raskokotio noćas jado moj...
Da smo narod, mi bismo ih smjenjivali, a ovako samo gledamo, i ispadamo budaletine![]()
da ga pitaš ovako sad nešto, reka bi ti da je sve ove godine bio ugrožen, i da je glasač URAe
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks