Naručena majica sa Alija 22.12..stiglo upravi kući.
Nevjerovatno...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja sam mislio da da je maska za telefon.
Kada ono majica za đecu koju su malo prije katoličkog Božića tražili...
Among US ma šta to bilo..
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Laik sam za ove internet porudzbine.
Narucih nesto sa sportsdirect sajta.
Pise dostava 3-7 dana i da je 19€.
Ali dje ovo stize ? Posta ili dje vec ... ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
^ Posta valjda, ako nije sto mjenjano a ne vjerujem.
Osim ako eksplicitno dje ne pise da je u pitanju DHL ili neka druga brza posta onda stize u samoj posti, tj. urucuje se na datu adresu.
Iz UK ase to obicno salje Royal Mail-om sto je opet manje bitno ali informativno.
Do Not Disturb.
DHL… i uzece ti 5 eur lokalni dhl
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kao sto rekoh... cekam vise stvari i jutros mi zazvoni postar.
Vidim malo ono pisamce i zacudih se al' nisam mogao da razmisljam jesam li narucivao sto tako sitno ili ne... jos castih postara sav srecan sto se napokon otcepilo od praznika... Otvaram ono i vidim jedan listic sa 10-ak nekih stikera, nema po' centimetra u precniku... Kakvo ultra-giga-mega razocarenje
Znaci neki od ko zna koliko prodavaca je rijesio da mi pokloni neke stikere u vrijednosti od 10 centi za ove praznike. E fala mu, neka ne salje vise
(nema trika da bi mogao da nadjem koji je prodavac, znam da je iz Litvanije poslato a bilo ih je previse da bi znao)
P.S. Znali su tako i neki kalendari da mi stizu... neki sitni, nikakvi, prakticno neupotrebljivi. Nadam se da nece i njih bit' ove godine.
Inace bi trebalo da mozes da otvoris posiljku i cak i nakon otvaranja da mozes da je vratis pa neka tamo rade sto god oce sa njom.
Last edited by Fidel Castro; 12-01-22 at 10:34.
Do Not Disturb.
I da li naplacuju 1 eur za ______?
Ne mozes da otvaras posiljku. Jer bi onda u transportu mogao svako da otvara i da vadi sta hoce. Primis, pa radi sta hoces. Ako je osteceno onda se napravi zapisnik…
Mogu da je otvore samo u slucajevima po clanu 63:
https://postacg.me/wp-content/upload...kih-usluga.pdf
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Da, da.. kapiram ja nego samo kazem.
Realno bi primalac trebao da zna sta ocekuje i sa posiljke bi mogao da vidi/utvrdi da li je to posaljioc od kojeg ocekuje nesto ili ne.
Ali eto... kad ocekujes vise stvari vise ni sam ne znas ko ti je sto poslao i sl. niti imam mozga da o tome razmisljam.
Nego napisah u slucaju da jos nekom stigne slicna glupost ili eventualno pomenuti kalendar(i).
Evo ih stikeri slatki... 'Girl Gang'
![]()
Do Not Disturb.
Citam ovo tvoje,kada ne lezi vraze zvoni neko na vrata,rekoh najace da je postar
Stigla druga posiljka iz Decembra,dok ove iz Oktobra ni traga ni glasa... Rece masu posiljki prije nove godine zaglavilo je na carinu...
Ovim kinezima se nista ne zna
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Stigla mi je jutros posiljka iz Spanije (Correos Espańa) narucena 28. decembra.
S' obzirom na praznike i zakrcenje, zadovoljan sam.
Ono sto me cudi je da jos uvijek nema nikakvih pomaka vezano za dvije posiljke koje su u CG stigle jos pred novu godinu... ili je fake tracking (ne bi trebalo) ili je zaglavilo na carini (valjda bi pisalo jer obicno pise) ili je nesto trece, meni nepoznato.
Do Not Disturb.
Rekoh da necu vise nista da kupujem preko bare, al bio dobar deal za black friday; doce sigurno preko USPS za mjesec dana. Posiljka br 1 nije jos uvjek napustila US. Posiljka br 2 trebalo tri sedmice da napusti US![]()
\\OFL•GIC
Meni danas stiglo iz Njemačke (poslato 7.12.2021)
Vidjeh da je u CG tek posle nove... Preeesporo...
Izgleda kako koja posiljka kako koji "voz" u'vati![]()
Do Not Disturb.
Solidno prolazno vrijeme.
\\OFL•GIC
koji bjese sledeci korak na eBay ako mi stigne ostecena roba? Contact seller, Return this item ili I didn't receive it?
Je li se dešavalo kome nešto slično s Indijcem? On tvrdi da mu nije vraćena pošiljka i da sačekam procijenjeni delivery date (21. januar). ��
![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Za sad ne.
Od kad ste javili ovdje da se vratio, narucio sam pvi put 3. decembra i uruceno je 22. decembra.
Onda narucih jos jednom prvih dana januara i ta posiljka nema apsolutno nikakvih informacija na 'tracking'-u koji sam dobio. Na eBay-u pise "item dispatched" ali na 'tracking'-u nema apsolutno nikakvih informacija... "This number can't be found at this moment". Tako stoji jos od pocetka januara, evo skoro 20 dana.
Prosle sedmice narucih jos jedan, za drugu osobu, na drugoj adresi i vrlo brzo su poceli da se pojavljuju 'update'-i za taj 'tracking', poslednji je bio prije 2 dana "Mumbai Central Rs TMO, Item Dispatched".
Ono sto mi se najmanje svidja je sto lik ne odgovara na poruke. Fino ga pitah da provjeri 'tracking' za tu posiljku gdje nema nikakvih informacija ali je skroz iskulirao iako je ocigledno i dalje tu jer je iducu posiljku poslao.
Rok je 8. februar pa cemo vidjet' oce li stic' ta posiljka do tada, definitivno je cudno sto nema apsolutno nikakve informacije.
Do Not Disturb.
Sacekaj da se jos neko javi ali mislim da je "Return this item".
Mislim ti uvijek mozes da ga kontaktiras i da se eventualno 'nagodite' mnogo lakse i brze, bez samog eBay-a ali ako oces odma da pocnes proces onda jedna od te dvije opcije a mislim da je 'Return this item' najpogodnija pa poslije imas vise detalja u smislu u cemu je problem, opis problema, upload dokaza (slike ostecenog proizvoda, idealno video gdje se paket otvara i vidi ostecenost artikla i sl.)
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks