Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
Je li ovo realno?????

Ja ne mogu da vjerujem kakvi ljudi ovdje zive.

Do sad vam je plata dobra bila, je li?

#@&#**#&+ nezasitna, zavidna!!!!!

Umirilo bi vas da se toj medicinskoj sestri smanji plata?

Sve ove godine, INZENJERU, cutao si ko mula i zadovoljno uzimao tu istu platu svakog mjeseca srecan sto njome mozes da mases ispred nosa medicinskoj sestri koja je uzela duplo manje od tebe koja cisti povracke i krv, donosi i odnosi patke svaki dan dok vicu na nju sto nadredjeni sto pacijenti. Ali vazno da se ti zbog "diplome" i "plate" osjecas nadmeno.

E sad taman tom diplomom obrisi obraz mjesto gu**ce.

Da ste se ranije bunili na plate pa i da vam covjek da za pravo, ovako ste pokazali kakva ste bagra.

https://www.portalanalitika.me...ti-...icinska-sestra

"

Ekonomista će imati platu kao medicinska sestra", kazao je glavni sistemski inžinjer u Institutu za javno zdravlje, Marko Škatarić.

"Ja ću pocijepati diplomu elektro fakulteta. Imaću platu kao medicinska radnica u KCCG ", poručio je on.

Nadaju se da više neće biti podjela i očekuju da njihove kolege medicinski radnici stanu uz njih."

P.S. Prastajte, preburno reagovah. Ovo me je bas trigerovalo iako mi je ovaj "covjek" kolega po struci.
Ovaj brat stvarno treba da pocijepa diplomu elektro fakulteta i da je nabije sebi u manju rupu kad je pristao da radi sa fakutetkom diplomom u drzavnu firmu za 300 eura. Privatno bi mogo uzet bar duplo vise pjeske, nego naucila guzica da nista ne rabota i jos se buni.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk