Mašala... Fino prođe Miloš na svadbu. Biće da se tast dobro otvorio... Ima i okle (Tehnomax). Naravno to nema nikakve veze sa Lukom Bar i bescarinskom zonom.
https://www.cdm.me/politika/premijer...icom-sa-posla/
Sto bi sa Ljubom te pade, zna li se sto?
Izgubih konekciju zadjavola kad je bio njegov red, poslije kad se ukljucih cujem neka svadja, pominje se govor mrznje, vrijedjanje, pa pozivanje na mir i postovanje,...i vise nije bilo Ljuba![]()
Nastavise ka da nista nije bilo![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Mašala... Fino prođe Miloš na svadbu. Biće da se tast dobro otvorio... Ima i okle (Tehnomax). Naravno to nema nikakve veze sa Lukom Bar i bescarinskom zonom.
https://www.cdm.me/politika/premijer...icom-sa-posla/
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Jedna cetvrtina je 20k
Ja sam pravio najmanju svadbu pa sam zakucio bio 7-8
Nemoj gagarine vazda da njaske
Zdravinjo mi je sve vise antipatican ali ovo je bas regularno
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Koliki licemjer moraš biti da se baviš placom od 80000 a preśednik ima kolekciju satova od kojih su najjeftiniji otprilike toliko(nije upućeno gagarinu)
Naravno,uvijek sam za to da se provjeri svačije imovina,niko nema pravo da potkrada drzavu,ali ovo je bas dno...sto ne pišu o blažu djukanovicu gospoda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li je realno što se ođe sve može pročitati... Do juče su DPS sinovima svadbe bile takve da su im pjevali pjevači kojima je dnevnica ne ispod 30.000, a takmičili su se ko će više takvih da pozove, a proziva se za placeve, a ljudima se mjeri bogatstvo na milijarde skrajnutih para na egzotične destinacije. Hahah pa nerealno svega mi....
E crni kukavac zaduzio se kod poslodavca 60hiljada za plac, od cega kucu radit
f6
Sad vam smeta plac od 80 hiljada, a do juče ste slegali ramenima na 17 hiljada što ih je Predsjednik zaboravio na kartici debelog bankara. Ko će o tom sitnišu voditi računa.
Kako je vama samo svanulo, kako ste vi samo odjednom progledali... a vi treba 30. avgusta Svetom Vidu svijeću da palite.
Ako iko nađe post acs-a đe kritikuje svadbu bilo koga DPS zvaničnika častim ručak đe god oće. On se ne računa, morali bi se dohvatiti politike a to ne bi na dobro izašlo.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Gagi i u novu po starom...
A ne no ću po novom.
Kad se sjetim drame oko Roleksa koji je koštao 7000. Sad je 80.000 sitnica. Jbg... sad se naši vozaju, pa je OK![]()
Super je biti dovoljno retardiran i vjerovati da poslodavci pozajmljuju tada mandatarovom sinu za plac iz altruizma. Ništa banke, krediti...
Usput beskamatna pozajmica je jedina moguća po zakonu. Pozajmiti beskamatno 60K mandatarovom sinu je sasvim OK? Slučajno je zbog povoljne privatne pozajmice jedan njemački predsjednik (ne premijer) morao prije koju godinu da podnese ostavku. A Vijesti su tada pisale "kada će biti ovako kod nas?"
Evo sad je tako i kod nas![]()
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Nije niko "ugrozen" dosao.
Ali mi nije jasno kakve veze ima sad luka bar i bescarinska zona, kad niko vise ne smije da karton cigara ubaci u zonu luke bar, makar neko vrijeme.
Elem, mali je bio a mislim da je i sad, saradnik na medicinakom fakultetu, radio za agenciju za ljekove, radio kao zastupnik stranog proizvodjaca ljekova a sad je suvlasnik firme.
I sve je ovo bilo dok je DPS bio na vlasti. Ne bih sad ulazio u pricu koliko je pogresno da zastupnik farmaceutske firme dodje u agenciju koja im izdaje dozvole, ali eto.... Nije mu tata nista manje obezbijedio od prethodne vlasti
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Last edited by Hell Raiser; 10-01-22 at 15:09.
Pa da su kumovi, jesu.... Ali dobro...
Samo sto se oko luke bar sad pita ambasada UK, ali ajde....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Meni je bzvz sto momak iskoristi kredite kod poslodavca da bi rijesio stambeno pitanje tacnije ovo dodje ,, plac,, pitanje.
Koliko li mi tek za kucu treba i dje li ce to uzajmit kukavac.
No sto bi reka skoj, sto ne uhapsite brana …
f6
Opet Gagi i Aks ljubomorisu
Lose ste se ozenili momci... bilo glasat za pravu stranu na vrijeme pa bi i vi sad takve placeve kupovali, a ne za DPSD prsli od kojeg nikakve koristi ne vidjeste eo godinu dana.
Sad ce i raja obicna sa minimalcem da pocne da dize kredite i kupuje placeve, sto cete onda? Pocrkacete od zavisti sto ce i jadovi neki (sirotiljo na*** nam se ***ca) priustit sebi plac od 500kv u Berislavce, sto je do sad bila samo privilegija odabranih sto bliskih vlasti sto opoziciji. Ova vlada izgleda radi za korist i jednih i drugih, posebno za ove donje strukture pa vam se nesto kriva.
Jeste li vi od onih sto im je krivo sto se sad plata cistacice izjednacila sa inzenjerskom, a nije vam se krivalo do sad kako je bilo?
Eo Zdraka pusta u pogon zakon o porijeklu imovine preko 50 000, pa ce i sina potkacit da dokazuje. Eo gledacemo i praticemo, tj.vi cete pratit i javljat na vrijeme.
Nego skupljajte papire vi sto imate preko te sume.
Last edited by Kliker17; 10-01-22 at 15:56.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Kako ono bješe do klerofašističkog avgusta? Tri milijarde cigareta godišnje uđu u Luku Bar, a milijarda izdađe. Dvije nestanu.
DPS nam je donosio samo tu bar 700 miliona direktnih stranih investicija. Bratski se podijeli, devedeset posto njima u džep, 10% za kupovinu glasova. Malo li je 70 miliona građanima?
Ja počeo sa skupljanjem papira..
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Zbilja jel ostalo 50k ili su to povećali?
Sprdnja ako su ostavili na 50k, mada bih ja stavio i 30k za pokretne stvari (satovi, auta i slično).....
Ne znam jel se moglo to kako razdvojiti.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks