^^ Ovaj post bi mogao i na topic "sex" samo da si stavio navodnike na riječ televizor.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
sa 3+ metra gledanja?džabe mu sva crna i kontrast kad je ne vidi.
edit: za 700e otiđi vidi onu teslu 70" u mlatimudicom hoćeš li moći da sažvaćeš taj panel i hoće li ti biti dovoljan taj skrndelj webos.ako ne,za te pare žickaj neku 65ticu samsungovu po akcijama sad,ili šta već od srednje klase iskoči za te pare.šaomija nema koliko ja znam i neće ga uvoziti neko vrijeme.
Last edited by umart; 07-01-22 at 15:14.
E brate zalud 65 i 70" ako nije OLED ili mini Led. Nagledao sam se slika mnogih TV-a i svako ko kaže da je bolje veći TV nego dobar panel manje dijagonale, ne pristupa iskreno. Kakvi su samo uglovi gledanja kod mnogih VA panela, isprane boje, da ne pričam o kontrastu i svjetlini, oštrini. To da ne konstatuješ kontrast i svjetlinu na 3+ metra je priča pričina. Do prije 2 godine su ljudi pričali da im je i 40" top...
pa eto ti,nađi onaj prvi sonijev oled od 15" pa na njemu gledaj fudbal i čitaj titl slovo po slovo.valjalo je jer nije bilo boljeg,sad ima.da ne pričam da on nije ja ili ti pa je navikao na taj kontrast,crnu nego je gledao do juče neki skrndelj tn panel na skrndelj t comovom ili mtelovom boksu ili će i dalje da gleda i zaista mu ni signature lg ne bi to ispeglao...
na kraju krajeva,za 700e ne da ne može oled već pitanje bi li qled našao polukršten nebitno dijagonala.
Ima za 990 Philips odličan model 55", LG A1 takođe.
Šteta što Tehnomax nema svaki TV upaljen da se vide očigledne razlike u kvalitetu slike. Evo je dostupan svima Youtube, imate na hiljade reviewa. Na kraju dovoljno je pogledati sliku prvo na OLEDu u prodavnici i pored Hisense ili Samsung VA, razlike su veoma očigledne. Razumijem da većini ljudi nije bitno kakav je kontrast, uglovi gledanja, boje i sam kvalitet slike ali fakat da su razlike velike. Na kraju, govorimo o recimo 50" koji nije mali TV pa da se ne mogu titlovi pročitati, pa nemojmo da pretjerujemo.
Slabo šta razumijem od toga šta pričate.
ne sjekiraj se,pogledaj kad se otvori tu teslu pušti da prenoći pa javi utiske,pa ćemo te sjetovat'.
edit: i da,jućub rivjuovi zvuka i slike nemaju poentu izviše da ti pojasne specifikacije i nove tehnologije,samo uživo sopstvenim očima i/ili ušima.
Last edited by umart; 07-01-22 at 17:15.
Ljudi, opušteno, radi tv-a se srdite...
Momak je tražio preporuku do 500-600€, koliko god bio bolji, Oled se tu nema šta pominjati, jer su najjeftiniji 900€+...
Samsung ima u tom rangu vjerovatno najbolje tv-ove za uloženo/dobijeno... Pročačkaj par modela po netu (da su ok review-i) pa u prodavnicu da se testira, ne odgovara svima isto...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Zbilja da ne znate nekog ko popravlja plazme u NK? Ne vjerujem da mu je ekran otišao ili slično nego prosto tv ne dobija struju a isključio sam mogućnost da je do kablova.. Ova jes odradila muški evo 13ta godina..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E ja se ojadu zabavih na Sony Bravia da prebačim Chrome u favorite apps, nidje mi ne prijavljuje tu aplikaciju ka' da nije ni instalirana, mada nije preko storea, nego preko downloadera skinuta, ali ima i drugih app koje sam skinuo tako pa ih uredno prijavljuje.
Jedino kako mogu pristupiti aplikaciji je da udjem u settings>apps>downloaded apps>Chrome pa tu one opcine open, force stop itd.
Forever young, i want to be forever young
Zato što si je sideloadovao, skini sideload launcher sa playstorea i biće ti sve dostupne na home screenu.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Ok, probaću to, mada mi nije jasno kako druge podržava, jer sam na isti način skinuo par aplikacija, poput ePSXe, neke unzippere, čak sam preko istog tog Chromea skinuo nekoliko apk fajlova, instalira' i njih mi prikazuje da mogu da dodam u favorite, samo sa Chromeom imam problem.
Hvala.
Šta još da se gleda pri kupovini osim panela? Koje priključke je poželjno da ima, koje je neophodno? Da li svaki ima mogućnost da se preko njega gleda netflix, eon i slično?
Ako je smart vecina ima sve te dodatke preinstal vec fabricki netflix i slično od ostalog ako zelis da igraš sony onda vidi verziju hdmi
Sent from my ELS-N39 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Koliko je bitno da li je televizor sa android OS u odnosu na druge OS?
Kako misliš korisnu, za šta ti treba, strimovanje, IPTV...?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks