Da li biste Vi... Da li si ti... Šta si ti, Vi ili ti?
Imam 16 godina. Moje djetinjstvo sam proveo igrajući igrice na Playstation 1, vozeći biciklo, biti napolju sa prijateljima, i slično... Za ove sadašnje generacije... Iskreno, zabrinut sam. Mozak će im biti ispran zbog TikTok-a, i sličnim glupostima... Ja, trenutno sa 16 godina provodim vrijeme igrajući igrice, gledajući anime, slušajući muziku (Engleski drill, Američki rap/trap, i slično.. ne ovu našu, današnju "muziku"), bavim se programiranjem, ali se naravno i mnogo socijalizujem.
napredovali su ovi botovi
She is only here to annoy herself!
16 godina, pise na temi o nostalgiji i djetinjstvu![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
"Neizrecivo meko pecivo"
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Zaboravio sam kako se zvala igraonica u Kotoru, preko puta danasnje Kamelije, valjda je sad onaj parking tamo...
P.S. Fotka je sa neta nego se sjetih gdje sam ja provodio dane na pocetku srednje, priie nekih 20 godina.
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
Na urc je bila igraonica ne mogu ni ja da se sjetim imena.Vlasnik je bio sadasnji predsjednik upravnog odbora crnogorske plovidbe(Da ne bude zabune ovo sam samo naveo jer si ti vezan za pomorsku djelatnost).
I ja sam tamo dosta vremena proveo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bas je bilo neko ime koje mi je negdje u malom mozgu ali se ne mogu sjetit' nikako... Valjda ce se sjetit' vec neko..
Doduse, ovakav monitor sam imao vise godina prije toga. Na Windows 95 je bio ovakav CRT, 15 inci.
Rokao se 'Jazz Rabbit' a kao 'screensaver' je bila ovca koja je setala po ekranu i svasta nesto radila. Famozni 'MessageMates', makar onima iz tog 'doba'![]()
Do Not Disturb.
@assassinate pomagaj
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ovo su flat ekrani tako da bi trebalo da su 17ke po mojoj procjeni, evo ga jedan pored mene (LG 775FT) nije upaljen 15 godina, nabavio sam konačno SoundBlaster AWE (doduše 64 a ne 32 kako sam zamišljao al jbg one su otišle preko 300e a ovu sam nabavio za 80) pa sklapam uskoro retro mašinu
Imam ga i ja neđe u podrum, kakva je to zvjerka bila, pentium 5 i 2gb ram-a.. Zvijer![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jedina ovca na ekran6 koja je bas svasta radila bila je Sven Bomwollen
![]()
Have a parachute.
Ih, kad se sjetim IBM x286, monitor neki Filips bio. To je bila mašina... Koliko sam je samo gledao na izlog, pošto je koštao toliko da nisam imao para ni da uđem u prodavnicu, a kamoli da ga kupim.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
PC je bio nagrđeno kad se pojavio kod nas po 5-6 hiljada maraka, 486 kad se pojavio dobar bili su po 3 hiljade kasnije pa po 2500 dobri Pentiumi i polako je padalo
Moj prvi PC je u Čikomu placen 1350 DEM... Neđe, 1996. Čikom je bio u sklopu tehničkih fakulteta...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
slaba ti je to bila neka konfiguracija onda, a Čikom je par god. nakon toga prešao na Zabjelo ako se dobro sjećam
Š š š...
Have a parachute.
evo je crna prije 6 god
![]()
ne brini riješeno je toali svakako će se produvat, uzeo sam i neki 22" CRT stigao mi je iz Holandije ima malo lošiju geometriju ali odmagnetisaće se to
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks