Poštovani,
Uprkos svim izazovima, održali smo obećanje.
Povećana minimalna zarada sa *222 na 450 eura;*
Povećana prosječna zarada sa *534 na 700 eura;*
Povećana najniža penzija sa *147 na 200 eura;*
Vraćen dječiji dodatak za *svu djecu do 18 godina;*
Obezbijeđeni besplatni udžbenici *za sve osnovce.*
Ovo je vaš uspjeh!
Čestitam vam na tom uspjehu sa željom da vas tokom 2022. prati dobro zdravlje i da zajedničkim snagama nastavimo da podižemo životni standard i kvalitet života svih građana i građanki Crne Gore!
*SREĆNI PRAZNICI!*
Premijer prof. dr Zdravko Krivokapić
Ovo? Ne piše da će bit od januara koliko vidim,od septembra će oni to kao sto je i rečeno ranije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kaže Abazović da iako su neki u vlasti protiv Otvorenog Balkana , on smatra da je to dobra ideja i da mu se sviđa bez obzira na to od koga ona potiče.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Last edited by Isak; 05-01-22 at 17:12.
Dakle, problem je za poluretardiranog stvora, punog mržnje i zlobe, poput Draginje, reći da je upravo to, jer to je seksizam, šovinizam, jer žensko je.
Ne vidim da su vam ti principi etali dok ste npr. svašta lisali za Jocićku, Brnabićku itd (ja ih ne mogu smislit, da ne bude da ih branim), ali ćemo principe da punemo na ON dugme samo kad su ataci na "naše", a?
A jbg brato, nismo mi ostali krivi što imamo mozgove, pa se služimo "moziginijom", bar se ne "zalećavamo".
Forever young, i want to be forever young
Taman koliko i u onih tvojih stotinu tisuća godišnje.
Brato,ne znam šta je rečeno za jocicku(jel to ona iz fronta?),za brnabicku znam da je bilo svega,ali ovo sto je ovaj plaćenik javno rekao za draginju je sramota,happy tv treba zabranit i zbog ranijih emisija,niko normalan ovo ne podržava pa ni ako je u pitanju omrazena draginja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije uopšte problem napadati nekog zato što je žena. Ja se u tom pogledu ne ustručavam.
Međutim, Šešelj je prosuo priču da je Draginja toliko promiskuitetna da se vjenčava sa svakim stotim partnerom, a imala je tri braka, te da se uskoro približava četvrtom braku.
Taj dio sasvim jasno zalazi u domen seksizma i mizoginije, i sa političkim prepucavanjem nema nikakve veze.
Last edited by ASC; 05-01-22 at 18:27.
Brato, mašiš kontekst odje, dakle nije odje u pitanju Šešeljevo vrijedjanje Draginje, oboje su iste prskotine (iako je on intelektualno za nju Tesla, ali ljudski kvaliteti su im tu nedje pata-pata), već je u pitanju ovo što forumaši pišu za nju, pa se pokušava provuć kroz filter mizoginije i šovinizma, što npr. kad su se napadale Brnabićka i Jocićka niko tada ne ustade da lotegne te filtere, jer se tada nisu napadale "naše".
Prvi ja sam, a i sad, najblaže da kažemo, oštro kritikujem Jocićku, jednog teškog licemjera i kvazi-borca za običan narod, dok je prva potrčala da prima godinu dana apanaže nakon isteka poslaničkog mandata, ima tu još materijala, i često sam sa njom ima' polemike na FB, a to što je žena me ni najmanje ne koči da kažem o njoj ono što zaslužuje, ako je neko splači a, bio on muško ili žensko, i dalje je splačina.
O Brnabićki sam rijetko kad šta pisa', takodje teški pacijent i splačina, ali nije iz CG pa i nemam neku veliku želju da o njoj nešto prokomentarišem.
Da sumiram, samo bode oči licemjerje da dok forumaši o Draginji pišu ono što jeste, drugi im udaraju etikete mizoginije i šovinizma, dok istima tim što lijepe etokete npr. ni najmanje ne smeta kad se slične ili gore stvari pišu za žene koje nisu oz njihovog tabora.
Kakav avetni Šešelj, odje je priča o Draginji mnogo davnija od današnjeg posta dje je preneseno šta je ta prskotina izjavila za tu drugu prskotinu.
Dakle, nije atak na pisanje Šešelja o Draginji, već na forumaše šta pišu o toj spodobi za kojom Dobrota plače
Last edited by technus; 05-01-22 at 18:30.
Đe si druže srednjičarski?
Ono jeste, baš su isti ova avetinja koja pežorativno naziva crnogorske Srbe ********ma i Šešelj kreator velikodržavne ideologije, bivši udbaš, četnik, koji 3 decenije truje srpsku javnost i koji je sa svojom partijom organizovao i poslao preko 30,000 radikalskih dobrovoljaca na ratišta u Hrvatskoj i BIH, a onda ta ista ratiša obilazio i huškao Srbe protiv država u kojima su živjeli, ogranizovao prebijanja političkih protivnika, maltretiranje Hrvata po Zemunu i Vojvodini kao osvetu za Oluju... ovako sa vr' glave o "tvrdim" postupcima.... A kad bi smo pričali o tome šta je rekao i izjavio ne bi nam 100 strana bilo dovoljno.
Last edited by ASC; 05-01-22 at 18:35.
Pa vidimo i po Draginim izjavama da nije ni ona odmakla ljudski daleko od Šešelja, samo na njenu nesreću joj ne može bit da išta učini po tom pitanju, jer se pita taman ka' p'jan sa gaćama.
Mal9 je bezveze da pojedinci koji su Jokicku pred izbore zvali nimfo-majka, danas pricaju o seksizmu, ali dobro.
Happy je odavno trebalo zabraniti, a Seseljev uticaj je lokalni klovn, taman kao Draginja. Nasla krpa zakrpu.
Drzava moze da blokira emisju obicnom odlukom i to bi trebali da naprave.
Ali za situaciju sa zenama i javnim prostorom je pomalo ista kriva. Da nije predlozila kakav zakon o tome ili nesto....lakse je pljuvati.
Svakako treba, da ponovim, zabraniti emisije koje vodi Maric, nezavisno od gostiju
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Oće li mi ko reći koji su to grijesi Draginje Vuksanović da je izjednačavate sa Šešeljom? (o njemu znamo dosta)
Živo me interesuje pošto ne znam (skupštinu rijetko pratim) ali znam da treba da si baaaaš zajebani splač da bi se izjednačio sa "kvalitetom" dotičnog.
Majka joj je Srpkinja čisto ako neko nije znao. To što ona voli da se osvrne često na Podgoričku skupštinu i ulazak Srpske vojske na CT i da pjeni na temu CPC vs MCP (ima li gore teme), je druga priča.
Da me pogrešno ne shvatite ne simpatišem je uopšte ali Vojislav Šešelj ljudi, seriously?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
U pitanju je i odgovor, majka joj je Srpkinja, tu lezi problem, mrze je jer oni su se od oba roditelja crnogorske nacionalnosti posrbili, a njoj majka Srpkinja i nije se posrbila, Znaci problem je Draginjina ljubav prema CG, a njihova mrznja, a znamo da niko ne mrzi tako jako kao izdajnik domovinu koju je izdao![]()
Last edited by mneonly; 05-01-22 at 19:02.
Love, peace and respect.
Prelistah evo, ka što rekoh razglaba svako malo o 1918-oj, crkvi, blabla, izdajnici, blabla, mi antifašisti blabla, mlati i napada Vladu konstantno ka i svi ostali. Uglavnom priča ona najgora na koju se pecaju obje opcije.
Ne viđeh da je ikog vrijeđala već da je samo odgovarala na uvrede upućenoj njoj, ponekad istom mjerom vrati... Moguće i da jeste, ne velim ali Šešelj je vjerovatno i najgori "čoek" u Srbiji.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Problem sa Draginjom, bar kod mene u ovoj raspravi na forumu, je ta sto oni nju vide kao nekoga ko je heroj, zastitnik, da je mrzimo jer brani drzavu....
Da je valjda odbrana drzave kad avetinja kaze "svi izdajnici treba da se sele iz drzave, i da ce vidjeti kad ona dodje na vlast" (parafraziram nekoliko izjava).
Sad to sto su Draginji svi koji ne glasaju za DPS ili SDP/SD/Manjinske su izdajnici, to ne vide nikako.
Valjda ako nisam crnogorac po draginjinom metru, onda sam izdajnik.
Nego kako se racuna izvorni Crnogorac po Draginji. Ima dva stana na Vracaru ili nesto drugo. A i ziva istina. Kakav si to Crnogorac bez stana u Beogradu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
ne znam samo kako mogu isti biti čoek koji je slao ljude da ginu u rat zatad ličnih interesa i Draginja. meni je Milan Knežević splačina ali ga opet nikad ne bih poredio sa kanalizacijom od osobe kakav je Šešelj
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kako tačno?
Već par stranica se piše o Draginji (tema podje u tom smjeru), nelo ubači špicu sa Šešeljevom izjavom o njoj, i ispade da se relativizuju Šešeljeva nedjela pričom o Draginji?
Pravo da ti rečem, ta svinja zadrigla me ne dotiče puno, on je problem Srbije, pa nek' se oni pozabave sa njime, ako uopšte žele i umiju, svakako njihova stvar,meni nit' iz džepa ni u džep.
Dok su npr. Draginja, Medo i ostale slične penalčine itekako moj i problem države u kojoj sam rodjen, živim i kojoj plaćam porez, tako da me malo VIŠE dotiču njihove "avanture", logotovo jer oh ja (istina nevoljno) plaćam iz mog džepa.
Last edited by technus; 05-01-22 at 19:24.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks