USB je unazad kompatibilan, tako da ce i 3.0 ili 3.2 raditi. Mislim fleska.
Kablovi produzni su 2.0 svi kod nas, ali je na vecini televizora osim skupljih novih i dalje 2.0 standard
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
USB je unazad kompatibilan, tako da ce i 3.0 ili 3.2 raditi. Mislim fleska.
Kablovi produzni su 2.0 svi kod nas, ali je na vecini televizora osim skupljih novih i dalje 2.0 standard
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Naravno da ima da se kupi u usb3.0 produzni kabal. Kad vec kupuje zasto ne uzet njega, cijena je maltene ista kao 2.0
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Je li ko skoro registrovao garanciju na LG oled televizore. non stop kad pokusam da produzim garanciju (5g). Izbaca gresku Nije pronađen odgovarajući proizvod!
Podgorica Podgoricanima!
Za one kojima pare nisu problem, mogu misliti kakve će ove serije Sony-a biti
Ja se danas častih.
Dali mi jos 5% na ovih 10%.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa srećom. Odličan je X90J
http://lg5.eu/me/
Izaberi prodajno mjesto prije padajućeg menia za model TV-a.
Preko računara otvori, ili desktop mode na browser u telefon.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
koji je model TVa? Da probam ja sa mog računara.
Vidji PM.
![]()
Last edited by hercules; 06-01-22 at 19:01.
Koji televizor da se kupi za gledanje sa razdaljine 3 i po do 4 metra? Je li dovoljno sa ekranom od 55 inča? Šta da gledam od priključaka, mora li da bude smart i slično? Nijesam zahtjevan korisnik, ne mora da bude najnoviji model, poželjna je preporuka za neki model iz tehnoplusa. Možda tamo neki popust uspijem da ostvarim. Ne bih preko 500-600 eura davao za televizor. Ništa ne znam o televizorima pa je svaka pomoć dobrodošla.
Riknu mi plazma posle 13 god. (Samsung), paralelno mi ističe ugovor sa trenutnom kablovskom, isplati li se uzeti kakav tv preko kablovske? Znam za mtel a čini mi se da Picom ima ugovor sa Tehnomax-om?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
što veći koji može da se priušti i uklopi,sa tim da u tim većim dijagonalama kod jeftinih preovlađuje VA panel pa ako je za dnevni boravak i gleda se iz uglova može da bude loše rješenje.definitivno ga uzeti daljinski (preko neta ili telefonom) i onda može da se vrati kao neodgovarajuć.
Ja velim bolje i dobar Oled manje dijagonale nego veći sa prosječnim panelom...Dva svijeta
Gledam nešto ove cijene, možda bih ipak mogao da se iscijedim neđe do 700 eura. Računam da će da traje desetak godina pa ajde. Kad znam koliko koštaju telefoni i da je predviđeno da traju 3-4 godine onda i nije rasipanje para dati 700 eura za ok televizor. Ne mora da bude high end.
Vazda govorim da se televizori vremenom "fabrički" smanjuju.
Što ga više imam sve mi je manji i manji. A kad sam ga uzimao činilo mi se da je kao bioskopsko platno.
Always,forever and beyond ...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks