Plemenska borba koja je se samo zove drugacije. Partijska, nacionalna, vjerska... Poglavica i ekipica se naplaste i ostatke podjele svom plemenu, a ostali ništa. Kad pobjedi drugo pleme opet sve isto. Ocekivati da u CG srbi ili crnogorci su bolji pa ce bit pravedniji je zora koja osvanuti nikad nece. Al to je pitanje svijesti za koju smo rekli, da ponovimo, kljucno je obrazovanje i…? Maniri naravno. Kad kazem obrazovanje ne mislim na zapamćene informacije već i na sistem uvezivanja tih informacija koji dobar obrazovni sistem svakako mize da postigne. Al to ce potrajati kad je Blakan u putanju.
Inače, Šešelj je bio veoma inteligentan lik i steta sto tu svoju volju i inteligenciju nije angazovao u nekoj drugoj oblasti tipa prava djece, zaštita životne sredine… Mnogo bi postigao. Ali inteligencija i razum kao sto se vidi ne idu ruku pod ruku u vecini slucajeva.
Draginju ne bih izdvajao ni u smislu inteligencije ni razuma. Da je manje bučna rekao bih lijepa, tiha i neugledna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Zena VDT za cijeg mandata se ukralo milijarde, zastarjelo isto toliko, a klanovi narasli do neslucenih granica.
Zena VDT za cijeg mandata je policija narucivala pucanje na novinare, pustala ubice klanova da vrsljaju po drzavi, mucila ljude....
Casna i postena da jebe oca
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pošto generalizujete onda da generalizujemo i Srbe za genocid ili svako je priča za sebe i sve je pojedinačno, pojedinci.
Slabo vam ide taj botovski aktivizam kad treba da se uključi mozak.
H.O.R.O.R.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Love, peace and respect.
I dalje mne o Draginji.
Ajmo
Poenta je bila da o njoj, a i o njenim kolegama sa druge bande prestanemo pricat, ali tesko je, bas je tesko izaci iz usadjenih ograda u mozgu.
Ovo je tipican predstavnik Balkanca i zato Eskobarci mogu samo da nam se cude sa strane i da dignu ruke od nas, posebno u smislu ulaganja.
Treba nas isto ko sa ovima na Bliskom istoku - zavadit nas i iscrpit nam sve resurse i pokupovat bogatstva.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
WTF jesi li realna da ja pričam o Draginji ?
Moj post je bio komentar na tvoj i tu se završava moja priča, ali pošto ispod mog posta vidiš botovanje i generalizovanje morao sam dodatni post samo da im pokažem da pričaju gluposti i to čak gluposti koje im NIKAKO ne idu u prilog.
Sinoć sam najmanje 6 stranica pročitao kako SKOJ vrti priču o Draginji iako mu NHM i Vanja pokazuju suprotno.
Ali dobro ja sam napisao možda ukupno 3 posta i ja i dalje o tome zar ne...![]()
Love, peace and respect.
Draginja se ljubila sa novakom adzicem pa kasnije sa vdt-om, a kvazi građanska opcija. Srbe bi zapalila da moze isto kao ovaj prasac iz krajine crnogorce da im može bit, a kako je krenulo mozda im i biDne. Dok je ovakvih glava u obje torine nema nama napretka.
Mada bih bas volio da se zarati između natoa i rusije dako nas poklope sa dvije atomske i da pomremo radioaktivni i zeleni, pa ovdje za jedno 200godina naselit germane ili britance ili vikinge (citaj skandinavce) mozda njima svane posto nama nece nikako.
Dok jedni žive u imaginaciji od 45-te da smo nekakvi autoktohonci, a drugi bi da se vrate na vrijeme kraljevine(a) nema nama evrope ni sa 2000€ a ne sa 450€. Desanti popova i vracanje kapele na Lovćen kao i nezadovoljna životom draginja i nikad dosta čvaraka vojislav bice nam tema br.1, a to sto umiremo kao nacija i sto nas je sve manje i manje to neka bude tema br.128, dok su nam povraćaju majkama kojima su dali pa uzeli tema br.2 a sto su nas pljačkali 30god. tema br.1836 itd stvarno nam treba jedna nuklearka izmedju dg i pg i jedna između pv i berana da nas izbriše. Jer nas je 60miLjeona a ne jedno predgrađe bg ili budimpešte atine Amsterdama
Draginja je poštena koliko i branimir gvozdeni, a seselj je patriJota koliko i britva 91 kad mu se šah nije igrao.
Bravo kreteni(u)
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Kao što sam i mislio problem je Draginja, a ne četnički vojvoda i pljuvanje po Crnoj Gori, Crnogorcima i Crnogorkama. I to nije samo zbog Šešelja, evo 2 godine konstantno se to radi.
Fantastično.
Spinovanje par ekselans. Priča za naivne budaletine.
Pozdrav od nule.
Love, peace and respect.
Ako ćemo da se inatimo, ajmo onda...
Šešelj nastavio sa monstruoznim uvredama na račun Vuksanović Stanković
https://www.cdm.me/politika/seselj-n...vic-stankovic/
Između ostalog, Šešelj izgovara sljedeće:
“ U ranoj mladosti, Draginja Vuksanović Stanković bila toliko promiskuitetna da je obećala da će se udati za svakog stotog muškarca sa kojim ja je bila u seksulanim odnosima. Udavala se tri puta i spremA se da se uda četvrti put. Ja spremam knjigu pod naslovom Montenegrinska ku******ja Draginja Vulsanović Stanjović…”, govori presuđeni ratni zločinac.
Iako je jasno da individue ovog kalibra ne bi trebalo da imaju bilo kakav javni prostor, a kamoli na televiziji, ne smije se ni prećutati, ali ni dozvoliti da ovakve brutalnosti koje udaraju na moral i integritet jedne dame, budu javno prmovisane.
Ovakvi ispadi zaslužuju najoštriju osudu svih, a prije svega i na koncu svega javni PREZIR i gnušanje.
P.S. Umjesto da svi stanete u odbranu Draginje, Crnogorki, Cetinjanki vi nastavljate sa šovinizmom, seksizmom, moziginijom itd. Niste ništa bolji, nego čak i gori od ovakvih bolesnika. I onda se ljutite kad napišem pojedincima da su foliranti!
Love, peace and respect.
Draginji je jedino spas što neće nikad završit' u zatvor, ovakvi sve odleže u Kotor..
You'll Never Smoke Alone..
Kakvih ima ljudina na ovaj forum…
Što ne odoste sa Korpvicom (nomen est omen, a etimološki mu je zanimljivo prezime kad se prebaci na latinski) da dočekate vašeg idola Šešelja?
Jel išao na doček u pauzi hvatanja Brana po Splendidu?
Kao ne volimo Šešelja. Važi…
Zamišljam kakav je životni peh biti vaša žena ili sestra.
Ovo za ženu vam ide malo teže, pretpostavljam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
vide kako Slaven Radunović i Makso Vučinić, i ona ergela 'mudonja' iz NKa vrijeđaju žene pa onda i oni počeli
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da neko sa strane uzme da čita ovaj forum došao bi do zaključka da je iza Draginje i ljudi 0 ostalo na stotine hiljada mrtvih.
Kako ste zglavom drugari...
U pozadini lagano ide playlist-a policajaca iz Priboja.
Nula
Dok alkohol, sarma i ruska salata polako isparavaju iz ljudi, ima li kakve istine u Mandićevoj izjavi od prije neki dan u kojoj govori da će se u novoj godini birat nova vlada, da će u nju da uđe df i da će da se seka otvorenim Balkanom i tako to? Ili je ta priča onako marketing za susjedna tržišta, pri čemu Mandić standardno laže?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
naravno da nema.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ima zbilja u ovoj novoj garnituri vlasti ljudi koji su, ili ciju roditelji su, da ja licno znam, doma drzali sliku Seselja, a nikakve blisko rodbinske veze nemaju sa njim. Zamisli drzis u dom dje zivis sliku nekadasnjeg tajnog agenta udbe.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Mislim da će biti manjinska Vlada koju će podržavati DPS. Oni neće biti u Vladi, neće se ništa pitati ali će dobiti čuvenu dubinu. Nešto slično kao do sada što smo imali sa DF i DDF samo što nećemo imati Šešeljovce. Čekaju se samo sankcije Amerike pa da formalizuju to.
Neko moje viđenje i razmišljanje preko signala koje odaju.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Samo da pitam, je li stvarno vjerujes da moze da se formira manjinska vlada URA/ Manjinske bez novih izbora?
A da neki haos ne bude?
Uber naivna prica.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks