Sto se ti sjekiras kad imas garazu![]()
Da ne živiš u Blok 9?
Ja sam zvala dva puta i niko ništa. Prvo sam zvala komunalnu pa oni nisi nadležni jer su auta proposno parkirana, pa upravu policije, ni oni nisu nadležni jer autima nijesu izvršena nikakva krivična djela.
Ravno 7 auta od jednog lika koji ih tu drži i kojeg baš briga a nema se gdje čovjek parkirati.
N akoji si broj zvao i šta si tačno prijavio da i mi riješimo više tu muku?
Sto se ti sjekiras kad imas garazu![]()
A ova auta su tu od proje dvije godine, tada nisam još parkirala u garažu, nego bi kružila oko zgrade.
A inače ne volim nepravdu, i ne borim se nikad samo za sebe![]()
Prije bi za komšiju nekog što drži kacu sira,pardon,biciklo kod brojila,no vlasnika placa koji drži 7 kola na parking.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Predlog budžeta za 2022 god.
- investicije u puteve (bez autoputa) - 77,2 mil. €
- autoput - 68,3 mil. €
Najvažniji projekti: obilaznice oko Berana, Pljevalja i Herceg Novog, most na rijeci Bojani
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Bulevar PG DG
Jel moguće da se neko sjetio da izmjesti šahte sa ulice i da budu sa strane:
Ko je čoek? Zna li se?
A sto i da su po sredini ???
zar niie trebalo da ta sredina bude zeleni pojas ,prostor za rasvjetu, zelenilo i za atmosfersku kanalizaciju su...
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
e stvarno dobro su se sjetili vise.
f6
ma kako god samo da se zavrsi prije autoputa)) e viva
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Lijepo izgleda taj pg - dg put
Vazda drugi kriv,Bajagic kaze bruka i sramota. Pa srastao si sa tom predsjednickom foteljom uradi nesto mrco mrceni. Pi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvi put vidim/cujem co'eka ali se vidi da je june koje ne zna jednu prosto-prosirenu recenicu sastavit'.
N'o takva nam je vecina ljudi na slicnim pozicijama pa ne cudi.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Na nezgodnom mjestu je klizište (u septembru, sada prošle godine prođoh tuda) jer je na relativno pravoj dionici, a znakovi upozorenja su na samom mjestu klizišta.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Valjda magistralni pravci nisu u nadležnosti opština.Mislim da je čovjek i rekao neštu u smislu,da je u našoj nadležnosti davno bi to aanirali
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks