I onda da mi neko kaže da i vjernici, i "vjernici" i sektaši zaslužuju poštovanje zato što deklarativno vjeruju u boga. Neki od njih i vjeruju, a neki su "vjernici" i sektaši.
I onda da mi neko kaže da i vjernici, i "vjernici" i sektaši zaslužuju poštovanje zato što deklarativno vjeruju u boga. Neki od njih i vjeruju, a neki su "vjernici" i sektaši.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Znaci, ili Adnan ili ovi fini monci? Ima li jos koja opcija za nas nesvrstane?
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Može svako sa nama nulama da se druži.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
dok vas zamajavaju aidom
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-nedodirljivih
Zbog utaje poreza nikšićka policija juče je podnijela krivične prijave protiv Strahinje (28) i Radosave Koprivice (63) - sina i supruge dugogodišnjeg funkcionera Uprave policije, Duška Koprivice.
nothing comes from violence and nothing ever could
ahhahahahahha e sa srećom
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Opet kreće borba za prevlast....
https://borba.me/sprema-li-nam-se-jo...carine-u-baru/
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
e ko zna koliko cemo jos placat dpsove kombinacije propale
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...za-350000-eura
nothing comes from violence and nothing ever could
Ali baš svaki put kad sam ih vidio kroz grad, zajedno su.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
***** raspala.
Sjede svaku noc u Carmin.
Ovaj ne skida sesir ni kad lijeze ja mislim.
Pregadni likovi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nijesam znao ko su ovi ljudi pa reko da guglam...
https://www.portalanalitika.me/clana...-pucao-u-njega
Univerzitetski profesor i biznismen, a jos pucano u njega iz vatrenog oruzja?
Pametnome dosta.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Koliko je realno da ona bogobojažljiva braća dobiju ovih minimalnih pola godine zatvora koliko ih sleduje po Krivičnom zakoniku za performans od sinoć ispred RTCG?
Naravno da neće ni minimalno ležati štiti ih naujticajnija institucija SPC kojoj se niko u vlasti ne smije zamjeriti.
Ispod je više detalja…
Izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje
Član 370
(1) Ko javno podstiče na nasilje ili mržnju prema grupi ili članu grupe koja je određena na osnovu rase, boje kože, religije, porijekla, državne ili nacionalne pripadnosti, kazniće se zatvorom od šest mjeseci do pet godina.
(2) Kaznom iz stava 1 ovog člana kazniće se i ko javno odobrava, negira postojanje ili značajno umanjuje težinu krivičnih djela genocida, zločina protiv čovječnosti i ratnih zločina učinjenih protiv grupe ili člana grupe koja je određena na osnovu rase, boje kože, religije, porijekla, državne ili nacionalne pripadnosti, na način koji može dovesti do nasilja ili izazvati mržnju prema grupi lica ili članu takve grupe, ukoliko su ta krivična djela utvrđena pravosnažnom presudom suda u Crnoj Gori ili međunarodnog krivičnog suda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ne mora niko da ih stiti. Dovoljan je nas kazneni sistem koji naginje vise ka vanistitucionalnom kaznjavanju za laksa krivicna djela. Ako nisu ranije osudjivani za isto ili slicno krivicno djelo i ako budu odgovarali za ovo, dobice najvjerovatnije neke uslovne osude ili rad u javnom interesu.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
oni imaju imunitet pa zato pričaju to što pričaju. Draginja vrijeđa Srbe, Manda Crnogorce i poziva da se uzme oružje. ove debile treba u zatvor poslati plus debelo novčano kazniti. kao opomenu za sve nacionalističke idiote. pa bili oni Crnogorci, Srbi ili neki treći
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zamislite da par njemaca podje ispred nacionalne televizije i skandira da hitler nije bio to sto je bio i jos sa kojom zastavom kukastog krsta, ne bi slobode gledali dugo godina.
aok meni uporedjujem njemacku i banana drzavu u kojoj ubice leze po par godina, kriminalci po par mjeseci, a "kontraverzni biznismeni" se lijece i "kriju" po beogradu
Prije godinu dana Veselin Mijač je preuzeo Dnevne novine i ušao u medijsku priču sa pompeznim planovima da napravi medijski konglomerat koji bi osnivanjem portala, televizije sa nacionalnom pokrivenoscu i dnevnim listom bio pandan i Vijestima. Poslije nepunih 12 mjeseci planira da proglasi stecaj. Tako se najmladji dnevni list, 10 godina od osnivanja, gasi.
![]()
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks