@Antares Daješ ovoj temi finu dinamiku i nadam se da ćeš nastaviti i u 2022.
Ja još nijesam limitirao iznos koji bih nekada, u nekom dobrom scenario odvojio za sat (fan sam Taga i Omege) ali na digitalni model ne bih odvojio ovoliki budžet. Svakako ću da odgledam klip, volim da širim vidike...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ukusi su različiti, tako da je o tome bespotrebno raspravljati. Neki obožava Rolexa, neko Omegu, neko Pateka... sat (i bilo šta drugo na ovom svijetu) vrijedi onoliko koliko je neko voljan da plati za njega, a ovaj defitnitivno ima svoje kupce, pogotovo po ovoj cijeni.
Većina mojih satova su automatici, imam jednog digitalca - Casio GMWB5000G-2, dobih ga na poklon prije godinu dana, i od tada mislim da mi je jedan od satova koje najviše nosim, samo zato što je tako jednostavan i lagan za svakodnevnu upotrebu.
Nema navijanja, nema podešavanja vremena i datuma ko na automaticima kad im nestane rezerve, lagan da se ne osjeća na ruci, lako čitljiv i po danu i po noći, sam se sve ažurira preko bluetooth-a i aplikacije na telefonu, a kad ga ne nosiš, samo ga baciš neđe na prozor i sam napuni baterije.
Prije nego što sam njega dobio, mislim da ne bi dao ni 100 eura za digitalni Casio.
Sad se ozbiljno razmišljam da dam tih ~850 eura za toga, jer znam da ima modul i sve opcije kao ovaj moj plavi "square", znam da mu je cijelo kućište i narukvica od titanijuma, plus "premazana" DLC-om.
Takođe, posebna je serija "square" modela, koja je bilo gdje sa strane 1300-1400 dolara minimum, tako da ako mi nekad dosadi, znam đe mogu da ga prodam makar za pare koje sam ga platio, ako ne i više.
Narucim neke zakrivljene 'end link'-ove sa neta i tek kad je stiglo provalim da nisam ni gledao kakvi su zavrseci... uglavnom mi ne odgovaraju uopste![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Slika sa neta ali to su ti nesretnici...
Imam i 20mm i 22mm pa ako ti odgovaraju, javljaj.
Do Not Disturb.
Jesu, ali kako je ovo "limited edition" vjerujem da mu nece cijena padat, i sto veli Bor1s uvijek se moze prodati za istu cijenu. Licni utisak, uz rezervu da ga jos ne vidjeh uzivo - u moru G-Shock satova ovo je naljepsi G-Shock, u stvari ovo mi je i naljepsi Casio do sada.
Iako je masu novca rado bih ga uzeo ali treba zenu prezivjet, bez ako neko nece da me neko od vas forumasa udomi u tom kirticnom periodu, nekih par godina![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Stigao ti je u Leandro prije neki dan, evo ti ga za 93 eura sa novogodisnjim popustom.
https://www.leandro-stores.com/item/GA-2100FR-3AER
Do kad je popust, zna li se?
Posto bi ga uzeo sigurno al' sam lijen do PG da odem![]()
Do Not Disturb.
Nijesam siguran, ali najbolje da ih cimnes na telefon ili mejl i da pitas da ti ga posalju u neku od svojih prodavnica, pa izaberi koja ti je od ovih najbliza ako nema u tvom gradu.
https://www.leandro-stores.com/p/prodavnice
Nema ih u Baru.. sve su prilike da cu u PG onda sjutra..
Da se pogleda/proba PRX PM 80 + Casioak Camo
Potencijalni novogodisnji poklon.
Last edited by Fidel Castro; 29-12-21 at 23:18.
Do Not Disturb.
Imam ovakav Doxa sat( https://images.app.goo.gl/b2TSa1Nxrjh2w8p26 ) , star sigurno 30 god.. Navih ga posle toliko vremena i radi, pa da vidim sa vama vrijedi li ovo sta. Razmisljam da ga osvjezim, zamijenim staklo, stavim kozni kais i ako treba neki servis.. Ne razumijem se u satove, pa ki treba vas savjet.
Radi li neko poliranje narukvica?
Sent from my IN2020 using Tapatalk
Stay salty.
Sam svoj deda mraz.
![]()
Poslato preko goluba pismonoše
Last edited by Fidel Castro; 31-12-21 at 12:57.
Do Not Disturb.
Auuu, nisam fan dress satova, ali ovaj kida
Sent from my IN2020 using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks