eo aktivisti DFa dijele, reka' bih fejk mail u kome se kao daje otkaz nekome jer gazde ne mogu da isplaćuju zaradu radi novog zakona
dokle to ide, moj brale
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nema sanse da poslodavci ne mogu da ne isplacuje plate.
Gagarin Vucic je na vlasti 10 godina a ovi godinu. Da se isprave greske DPS-a trebace godine.
Last edited by Brk; 29-12-21 at 21:46.
Hasta siempre!
Simpatičan detalj je i dug prema FZO od 50-60 Mln (čitaj isto toliki dug FZO prema dobavljačima, klinikama i drogerijama). ukupno, država prenosi cca 100 Mln duga iz ove godine. Postaje loš dužnik, kasniće sa plaćanjima, usporavati ekonomiju jer će dobavljačima ugoržavati likvidnost...
Skrati li se kapitalni budžet pada GDP (učestvuje sa 6,5% građevinarstvo), građevinci idu doma, pada uplaćeni porez građevinskog sektora.Te dodatne troškove koje su im ubacili amandmanima je lako pokriti, smanjiće se kapitalni budžet i to nije toliki problem. Mislim pokušali su oni da im oebsmisle budžet, ali se to lako pegla.
Još ako neko pokrene ocjenu ustavnosti zakona to se sve može odložiti lako.
Tako da nije ni to kraćenje kapitalnih izdataka naivno.
Dream on... Kakav optimizam. u 2019. bio je 780 Mln... Znači 30% bolje. Đe te ukopava virus lagano. Važi...Ne zaboravite da ovaj budžet predviđa između ostalog da kao država ostvarimo milijardu eura prihoda od turizma.
A ne no će šteđet ili uplaćivat neko osiguranje ka budale.Neka je sa srećom budžet svima.
Pametno rasporedite veću zaradu, nemojte sve nove telefone, televizore i aparate.
Pricaju evo da ce pojacat profit kroz forsiranje tur operatora koji sprovode gej i lgbt turizam tj takve goste dovode u države, oni kao imaju para, nemaju djecu i dosta troše... e pakla
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pa isti taj DPS je glasao za sve ove gluposti.
Eto, imali su priliku da zazvuče razumno i kažu nešto tipa "ovaj budžet je nategnut, ali ako se ovo izglasa baš možemo upasti u problem i zato smo protiv".
Ali... glasali su isto kao i ovi nesretnici.
Dakle em su lopovi em su podržali gluposti.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Znači, kriv je DPS za izglasane gluposti. Nisam znao da je većina.
Znači, kad URA izije ono što se ne jede, prebacimo na "a što je DPS radio". Mislim može proći prvih 48 puta. Već 49-ti put i sub 85 počinje da se češka po glavi.
Ako ti je u redu takva argumentacija, sve OK.
Usput, za URA je Bratićka OK? Eto i to saznasmo danas. Pa neka su sa srećom direktori po Dontu.
Može li mi neko sublimirati glavne zamjerke koje se upućuju Bratićkoj?
Nadam se da smjena Laloševića nije jedna od njih?
E ako treba da ti se sublimira onda neka je tu dje je
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ne ispratih... A lijen kakvog me bog dao, ne izguglah... Oće li mi ko reć, jel ovo što je danas usvojeno znači da je onaj kalkulator Spajićev pravosnašan od januara?
Možda nisam izabrao adekvatan termin? Možete li taksativno navesti nekoliko najvećih grijehova.
Uzgred, ni ja ne mislim da je spajanje više ministarstava u jedno dobro rješenje, ali to ne možemo njoj pripisati kao grešku.
@Gandalf_White ode u vladu![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Мислим да је довољна пројекција да ће приход од сезоне бити 40% већи него овогодишњи. Оно, свака част, мудато, нема шта.
A evo kimmi oće da priča na spejs.
Kimi traži legalizaciju kanabisa, zabranu plaćanja kešom preko 50e, i da se daju pare ljudima koji prijave poreske nepravilnosti.
Last edited by lucke91; 29-12-21 at 22:59.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Izgleda da ljudi sve teže razaznaju ko je u DPS-u, a ko u DF-u.
![]()
nismo se zbunili ništa. no su post sa mejlom dijelili aktivisti DFa koje znam. i koji eo mjesecima napadaju vladu i premijera. to da može doći do toga da neki poslodavci daju otkaze ljudima usled ovoga se moglo i naslutiti (što dovoljno govori kakvi su poslodavci), ali da se koristi za napadanje ministara je dno. sad ja kao treba da vjerujem da bi finansijski stručnjaci Slaven i Jole bolje ovo odradili
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ја само видио ове дпс-овце.
Елем, видјећемо како ће поступати власници фирми. Ови што их знам кажу да ће нормално повећати половини, а ови други ће на завод. Наравно, што се мене тиче, да сам власт и имам могућности да контролишем, исконтролисао бих свакога ко би дијелио отказе. Али, плашим се да ови то нису у могућности.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks