Danas je sahranjen DPS, a takođe i DF. Moja sućut ožalošćenim forumašima.
Kako se uglavio, da nam ne poručuje nešto? Pa i suptilno?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Danas je sahranjen DPS, a takođe i DF. Moja sućut ožalošćenim forumašima.
Zezate li me ili je prepodobni Pipun slagao i nije glasao kako je rekao da će glasat? Šokantno da Pipun laže.
Je li montaža ona slika sa Dajkovićem? Ako Spajić i Milatović misle da prave stranku, a sa Dajkovićem zajedno nastupaju, onda neka neko odmah izbaci onaj meme sa mišem koji izlazi iz rupe, vidi šta se dešava i vrne se nazad.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Slatke muke, Ko nam je odvratniji. Meni DPS jer ovi iz DFa su mi za nijansu duhovitiji mada opet sa druge strane ovi iz DFu su nekako mislim vece karikature. Agonija izbora. Mislim da treba osmisliti neki ultimativni test gdje ce se pokazati ko je veća splaka. Nesto tipa Stanford experimenta pa da se mijenjaju uloge. Ovako bojim se da ce trka biti bez jasnog pobjednika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Može li mi ko reći ko je od poslanika glasao protiv povećanja PDVa ugostiteljskim objektima sa pandemijskih 7% na redovnih 21%?
Ovo su onemogućili, što je veoma bitna stavka u punjenju budžeta.
Nisu glasali za povećanje akciza, što je dodatnih 22.5 miliona planiranih prihoda.
Nakantarili su naknade majkama, dječije dodatke i minimalne penzije....
Ukratko, okinuli su obije noge vladi i rekli "aj' sad trči".
Ako ovo nije za ulicu, ne znam šta je.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Reče li ono neko jednom za poslanike i šupakštinu Mapet Šou?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jedva čekam izbore da ove sa stomačinama XXL koji primaju masne plate decenijama, svedemo na SDP procente
Vlada bez DFa i DPS je jedini izlaz iz ovog političkog pakla.
Mučno je gledati kako veprovi sa masnim platama i svim privilegijama donose ovakve odluke na štetu države i da im niko ništa ne može.
Sprdaju se sa nama i našom đecom. Sa državom. Ološ ukratko.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Razumijem političku borbu ali ovako namjeno štetočinstvo iz gole ljubomore...
Pa Dajko ima dosta zajedničkog sa ovom dvojicom: oni su pekli zanat po inostranstvu, radili u struci, zarađivali dobre pare, isto tako i Dajković... hoda na dvije noge.
To je bio onaj momenat kad su svi bili uzdržani? Fckin cijela skupština.
A URA je pojela govnno glasanjem za ovaj idiotski predlog Demokrata o smanjenju PDVa na 7%, kao uostalom i komplet skupština, jer su SVI glasali za taj teški kretenizam mlađanih Demokrata.
Očigledno su SVI poslanici pootvarali kafane, drugog objašnjenja nemam.
Da, definitivno je za ulicu.
Ali mislim da su velike šanse da će Crna Gora biti jedina država u istoriji u kojoj će narod izaći na ulicu ne da ruši vladu nego skupštinu.
Užas đe živimo.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Oće li se utvrdit ko prepisuje predloge amandmana od ovih drugih - opozicija ili vladajuće stranke? Jer nemoguće da svi predlažu isto.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ispade da će svaka partija pojedinačno da trubi kako su ispunili obećanja koja su dali svojim glasačima. Ja se i dalje bojim daljeg sunovrata zdravstva, jer kontam da nema veze koliko je loše sad, može da bude mnogo, mnogo gore.
Pretpostavljam da je Spajić, kad već nije mogao da progura budžet bez idiotskih stavki, kupovao vrijeme odlaganjem početka primjene nekih isplata ili povećanja za april, septembar i koji već bješe treći mjesec.
Mi nismo jos ni svjesni kako nas je Bog/Amfilohije pogledao sto je postavio Krivokapica na celo koalicije ZBCG a kasnije i na celnu poziciju Vlade CG....
Niko nije ni slutio da su ovako ustopovani blizanci iz DF/DPS... i bukvalno ovo im je umiranje na tenane... nemojte misliti da oni toga nisu svjesni.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks