Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Od zaraze mozes sam da se trudis da se ne zarazis, vakcina sluzi da ako se zarazis prodje sve lagano. Slusao Jokica Vijestima i kaze nema povecanja pacijenata u bolnicama sto je izuzetno vazno i daje nadu da je ovom cudu mozda brzo kraj.
pa ne možeš da preležiš bolest bez sticanja imuniteta...virus ne izlazi sam napolje
She is only here to annoy herself!
Sjutra ima da bude preko 2k
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Nisam, prenosim šta veli struka
Zvanični izvještaj UK
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulat...tiveforcovid19
PDF: Coronavirus (COVID-19) Infection Survey, UK: Characteristics related to having an Omicron compatible result in those who test positive for COVID-19
Pogledaj i ovo:
The BNT162b2 mRNA vaccine against SARS-CoV-2 reprograms both adaptive and innate immune responses
Ipak, podatke ćeš najbolje osjetiti u tvom profesionalnom okruženju, pa izvještaj o tome podnesi ovdje za mjesec dana.
Ako ides sa 20-30 kolega koji su negativni i nemaju nikakve simptome nece ti nista bit, ali ako se vozis/pijes kafu/sjedis sa frajerom koji je pozitivan a zna da je pozitivan onda…takav po meni zasluzuje dobru kaznu.
Evo npr. na Kosovu 7-8 dnevno. Kod nas preko hiljadu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Preprint i ostale vragolije.
Ne vjerujem da ce biti vise od 700-800.
Danas 2032 testiranja, 4 pozitivna.
a važi, možda ga ne puštaju preko granice...
She is only here to annoy herself!
Starawalker, Da makar cjelovito prenosiš sto kaže struka, pa da ti covjek vjeruje. ovako zamajavaš narod sa poluinformacijama.
”though individuals who had received at least one dose of a COVID-19 vaccine continued to be less likely to test positive for COVID-19, regardless of variant. It is too early to draw conclusions from our data on the effectiveness of vaccines against the Omicron variant.”
Koji je ovo debilizam.Osim toga, medicinari zahtijevaju i da se za ulazak u Crnu Goru, osim potvrde o vakcinaciji ili odležanoj bolesti zahtijeva, u oba slučaja, i obavezan negativan PCR ili brzi antigenski test.
Slazem se sa tim potpuno.
Uh sto ce moralno "napredniji" da se bune ako to zazivi... Ima ih i na forumu podosta, vakcinisani radi putovanja a inicijalno bukali kako su se vakcinisali "jer tako treba i jer stitimo druge"...
Meni je licno logicnije da se trazi negativan test nego potvrda o vakcinaciji, to sto je neko vakcinisan ne znaci i da nije zarazen, valjda nam je to svima jasno.
PS
Samo prate ono sto radi i ostatak "razvijenog svijeta".
Last edited by beatnological; 29-12-21 at 08:58.
čekamo reakciju ugostitelja
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovo je Milo namjerno uradio da nema Dritan de da peva![]()
Ugostitelji su najveće blečke na svijet. Da su pametni davno bi registrovali crkve, kafane bi im bile vjerski objekti, a računi prilozi vjernika. I qratz bi ih iko smio zatvoriti.
Uz to još tax free.
Klanjamo se kultu dojč kafe, crkva svetog piva i sl...
Formalno mogu![]()
Fascinantno mi je da su za zatvaranje ovi sto najvise kafenisu i izlaze.
Fino ko je za zatvaranje nek se zatvori i prijatno.
Je li nam skocila hospitalizacija? Ocekujemo li 500-1000 novih ljudi u bolnice? Ako je odgovor da, onda zatvaraj, ako je odgovor ne, onda da se zivi.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks