Izgledaju plastično i preko slike da se ne lažemo
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
Gdje najbolje izvesti desetak zaposlenih na veceru uz muziku (a da nije neki boom od muzike zbog kojeg ne mozemo rijec progovoriti :-) )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nidje u vrijeme pandemije
Častiš ih nešto umjesto večere i eto. Bilje parom nego da ih častiš koronom
Ovo je smao za lokalce u HN, jela sam Strikovu picu iz nekog lokala na Pode, imaju dostavu. Pica sa slaninom i paprikom, fenomenalna!!!! Ali da mi je ko pričaoo da ću najbolju picu da pojedem sa Poda haha.
Supruga srećom izbjegla izlazak sa kolektivom. Od njih 12 koliko ih je bilo u izlazak do juče 7 pozitivnih.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Moj tata pametan, kad je vidio kako skace broj zarazenih samo se najavio da nece doci zbog koronice. Ljude bukvalno boli uvo za pandemiju
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Woohoo![]()
![]()
Aoh.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zar se hard rock nije zatvorio ?
Bilo je price da zatvaraju, sto cekaju nije mi jasno..
Sele ga u centar, nadam se da se nece zatvorit. Dosta sam redovan tamo
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
I ja sam se iznenadio. Posljednji put sam bio sredinom novembra i reče mi menadžer da očekuju zatvaranje do 15-og decembra.
Odlično mjesto samo ne postoji računica kako bi ono bilo isplativo. Prvo zakup onamo je u krv, ogroman je kapacitet, troškovi su veliki, a kad uzmemo u obzir da ciljna grupa nije široka dolazi se do jasnog zaključka. Odlične vijesti ako se seli neđe, to vjerovatno znači da su našli neki kompromis (vjerovatno manji prostor), te da ga neće zatvarati.
Kristal digao cijene svih jela od 10 do 20 posto.
Kisjeli kupus je sa 1,5 akocio na 1,8, a i dalje za te pare nidje u PG se ne moze pojesti bolja salata.
Opet si znaci isao da krljas
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Pričah neđe sa Milošem koliko dugo radi tamo. Zaboravio sam koliko mi je tačno rekao ali to je nešto oko 15 godina.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Svi su oni bar 10-15 godina tamo...
Ima sad jedan mladi
Miladin, Rašo, Zoki, Miloš, Mirko...
Jes popeci su sa 6.60€ (sa 6€)
Dobra vijest je da ce iste cijene biti u city kvartu....
Jel otvoren taj u City kvartu?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nije jos. Trebalo bi da bude otvoren do 15. januara.
Kakva je hrana iz Pizza Cut-a ? Piroška konkretno.. Ili neka pizza
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks