Page 534 of 543 FirstFirst ... 34434484524530531532533534535536537538 ... LastLast
Results 13,326 to 13,350 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Ko o cemu dps o zelenasima, bjelasima izdajnicima. A inace tema je tuzilacki savjet.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Blazo Jovanic i Privredni sud ponovo jasu
    https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...i-i-gradjanima
    Je li moguce da ovaj covjek sa ovoliko afera i dalje donosi odluke.
    Najbolje da ga sjutra izaberemo u TS kao uglednog pravnika

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,015
    Thanks Thanks Received 
    9,043
    Thanked in
    4,361 Posts

ipak je begzic remetio javni red i mir, da dusebriznici ne razmisljaju o njegovoj sudbini 🥳
    nothing comes from violence and nothing ever could

4. The Following 3 Users Say Thank You to goozica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ako je tacna info koju sam nacuo, da je 60 miliona nezakonito blokirano Atlas grupi....
    Bas ne znam kako misle da zive ovdje pojedini
    Prvostepena presuda jeste da blokirane pare nisu od utaje poreza, ali mi se sve čini da je ovo još jedan slučaj u kojem se potežu pogrešne optužbe. Milioni su prošli preko računa desetina i desetina firmi koje su se vodile na nekoliko direktora, radnika i vozača iz Atlas banke i na članove njihovih porodica, ko zna šta se sve tu radilo, koje su se pare oprale i slično. A ovi im blokirali pare za utaju poreza. Duško Knežević je karijerni kriminalac, nema veze što je uglavnom vezan "samo" za privredni kriminal. Sve mi se čini da je u najboljem slučaju tih 60 miliona rezultat toga što je DK našao rupe u regulativi koje je koristio da zgrće milione, u najgorem je kršio zakone, ali su pravosudni organi, po ko zna koji put, gonili za pogrešno djelo ili makar, namjerno ili nenamjerno, potpuno nekompetentno.

To što je neko sve to iskoristio da se blokiranjem tih 60 miliona obore parametri poslovanja banke pa je to pokrenulo niz događaja koji su uslijedili, to može bit i priča koja predstavlja iskorišćavanje ukazane šanse, a možda je i dio nekog većeg plana. Ipak, znajući naše "najsposobnije" izdanke, nešto mi ti veliki planovi nikad nisu bili previše vjerovatni. Oni su uvijek krali na jednostavan način, ali sa podrškom ili žmurenjem državnih institucija. Nisu nikad bili nešto specijalno kreativni.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ti kao da je za ovo trebala neka kreativnost.
    Katnic blokira i skine sa racuna 60 miliona(da nisu ostale u banci nego su prebacene na racun SDT. Dje su te pare niko ne zna)
    CBCG ekspresno uvodi moratorijum u banku i prinudnu upravu, tj dolaze do papira.
    Katnic jos uvijek mirise cvijece iako je mogao da predstavi slucaj UK tuzilastvu, koje ga odbija kao, pazi sad, "politicki progon neistomisljenika".
    Steta nastaje za gradjane, opstine i drzavu, dok se tajkunske pare u vrijednosti 20 miliona izvlace iz banke.
    Zavrsava se smijesnim sudjenjem u kojem SDT pokrece proces za stetu nastalu banci, a ne gradjanima/opstinama/drzavi.

Toliko o tome koliko je bilo kreativno

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Pa i rekoh da našim krimosima nije potrebna kreativnost.

Inače, nije uzalud DK platio par desetina ljudi da protestuju par dana protiv Mila, eto ga na konto toga politički progon.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Da je Katnic poslao dokaze o pranju novca i da su od kriminala, ili da je nastala neka steta, moglo je i 50 000 ljudi da bude na ulici.
    Nego je on poslao njegov set retardiranih budalastina, koje ne prolaze bi kod pitomaca komanskog mosta.
    Ali je bilo dovoljno da ga DPS mediji predstave kako nesto radi, dok se uzme 60 miliona tudjih para.
    Iskreno se nadam da ce neko reci dje su te pare zavrsile, jer nisu usle u stecajnu masu, nego su na racunu SDT

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Predao se pišu Vijesti nakon razgovora sa potpredjsednikom Vlade Dritanom Abazovićem.
    Podsjeća me na vađenje nekog dječaka iz mećave prije nekoliko godina u izvedbi jednog drugog potpredsjednika jedne druge vlade, takođe zaduženog za sektor bezbjednosti.

Da je DPS na vlast, naravno da bi ti gadovi spakovali ovakav udbaški igrokaz. Pošto nije, sve je danas bio sticaj okolnosti.

Kakva hipnotičko umirujuće djelovanje mladog Abazovića. Čak i preko telefona. Novi Alan Čumak?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Podsjeća me na vađenje nekog dječaka iz mećave prije nekoliko godina u izvedbi jednog drugog potpredsjednika jedne druge vlade, takođe zaduženog za sektor bezbjednosti.

Da je DPS na vlast, naravno da bi ti gadovi spakovali ovakav udbaški igrokaz. Pošto nije, sve je danas bio sticaj okolnosti.

Kakva hipnotičko umirujuće djelovanje mladog Abazovića. Čak i preko telefona. Novi Alan Čumak?

Najkreativniji takmac americkih predsjednicih izbora (dje znamo da se ne biraju sredstva) bi mu pozavidio na kreativnosti.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Jes, Vučić vadi dijete iz snijega, Marko Đurić slučajno snimljen dok po snijegu trenira za maraton, Toma Mona gura kola po snijegu da upale, a Dritan sve to gledao i pomislio: Kakvi amateri. Sad ću ja nać jednog potomka radnika Primorke, nagovorit ga da snimi pola sata snimak sa njegovim viđenjem situacije i snimljenim eksplozivom, nagovorit ga da isprazni poslovnicu banke i da sebi zagorča život samo da bih ja, Dritan Šmekerski Abazović, pokupio neki poen. Seems legit.

12. The Following 15 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

E kako ne podje Dritanga sa Blitvom iz Rastoka, po kojem se propisno izurinira', druge bi pjesme vi danas pjevali po forumu.
    Ah, ti vlažni snovi.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Kako je neko ljubomoran

Sta god da je uradio urodilo je plodom i treba mu reci hvala. Ocigledno je da raja ima povjerenja u njega i vjeruje da je posten i da ce odrzati rijec.

Mozes prevrtat koliko hoces, ali u ta ***** ga je uvalio Luksic, a ne bi ga ti pomenuo greoticu naivnu sigurno. Za tebe je on gospoce, a Dritko smijesan.

Nije za poredjenje vadjenje djeteta iz snijega, ali se sluzis bas primitivnim poredjenjima danas, kao da bi volio da se desilo nesto, pa ti krivo sto nije bilo tako. Da se nesto desilo pljuvao bi po Sekulovicu i istom Dritanu iz sveg mozga i slajma iz pluca.

Ovo je bilo daleko delikatnije i moguce je da je covjek i trazio da pregovara sa premijerom, mozda i sa predjsednikom, ali taj nema damu da se odazove.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

15. The Following 12 Users Say Thank You to Kliker17 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    366
    Thanked in
    233 Posts

Moze li iko ista uraditi korisno a da to nije iskritikovano sa tvoje strane ?

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Upravo pocinje Mehanizam na RTCG, eto ako nekoga zanima.
    "Nebo je granica" - o MNE Airlines.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by skostic View Post
    Moze li iko ista uraditi korisno a da to nije iskritikovano sa tvoje strane ?
    Može, vidjećeš jednog dana kad DPS uradi nešto korisno.

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Može, vidjećeš jednog dana kad DPS uradi nešto korisno.
    Ih,
    znaci necemo taj film gledat...

Thanks Thanks Given 
    1,419
    Thanks Thanks Received 
    5,629
    Thanked in
    2,645 Posts

OK, jasno mi je poltron je svako kome nije po meraku da ljudi prijete sa eksplozivom, gdje bi eventualno stradali klijenti unutra i šalterski radnici. Čovjek vjerovatno ima dijagnozu, ali heroj jbg...
    Daleko od toga da se brani ovaj očajnički potez, samo treba dobro da se zamislimo u kakvom to sistemu godinama živimo ako je ovo jedini način da se čuje glas oštećenih i poniženih.
    Kapiram da mnogi žive u paralelnom univerzumu nesvjesni raznih nepravdi i patnje nižih bića pa im ovakvi glitchevi mogu djelovati strašno.
    The more things change, the more they stay the same.

21. The Following 2 Users Say Thank You to starwalker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,831 Posts

A ima ih dovoljno sto brane, neki i ohrabruju prelistaj samo temu. Ali dobro, ima nas raznih.
    Pravda je spora ali dostizna. U CG ultra spora, puz varijanta. Svi mi cekamo neku pravdu. I moj roditelj je ceka, vrlo vjerovatno za zivota je nece docekat, iako je na sudu sve gotovo. Strpljen spasen rekli bi stari.

Institucije sistema jesu urusene, ali iste moraju da se izgrade. Ne treba uzimat pravdu u svoje ruke i pravit divlji zapad od drzave veci nego sto je sad. Jer hiljade ljudi bi se naslo da traze neku pravdu poput ovog momka danas. Neki je cekaju duze od Primorke, neki i vece iznose. Svakome je njegova muka najveca.

Ovo treba da bude opomena drustvu u cjelini, Vlasti, ali i opoziciji ako ih uopste tangira sto su napravili od drzave u prethodnim godinama. A bgm i sudovima i tuziocima.
    Poceli su ljudi da gube strpljenje.

Na srecu ovoga puta je sve zavrseno bez posljedica.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

23. The Following 3 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...i-za-novu-2019

Ne no ce svojim lecet 🤣🤣🤣

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Gladan nije onaj ko nema hljeba da jede. Gladan je onaj koji ga hoće preko pogače. Takvih je pun Parlament.
    https://www.pcnen.com/portal/2021/12...m-brate-edine/

26. The Following 2 Users Say Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Nekad se za ovakve ljude kojima je sve malo koristio drugi izraz: gladnik

Mislim da u CG ima vise gladnika nego gladnih.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Nekad se za ovakve ljude kojima je sve malo koristio drugi izraz: gladnik

Mislim da u CG ima vise gladnika nego gladnih.

Ima desetine miliona i ipak 27 puta leti državnim avionom da završava privatne poslove.

Kolika nesit čovjek može da bude.

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

Glede slucaja u Baru..
    Stvari su proste, neki covjek se opasao eksplozivom, bidonima sa ekserima, ne znam da li je imao pistolj, nije ni vazno. Policija ima dvije opcije, ili da pregovara i ubijedi ga da se ne digne u vazduh, i sebe i eventualno ljude u okruzenju. A ima i drugu opciju, da mu iz snajpera puca u glavu i da mu metak izadje na drugu stranu glave...

I jedan i drugi nacin se mogu svesti kao profesionalni. Postoje policije u svijetu koje bi prije koristile prvu metodu, neke bi koristile drugu. Treba uzeti u obzir da smo u vremenu da kad godj otvorimo medije neko tamo u nekoj drzavi se digao u vazduh i pobio sa sobom neke ljude, ili je istrcao sa nozem pa na taj nacin izvrsio ubistva, ili uletio kamionom, pucao iz automatske puske itd...

Mi nismo u...1953. godini nego na prag 2022. turisticka smo destinacija, posjecuje nas svakakva vrsta ljudi, clanica smo NATOa (koji s razlogom u nekim djelovima svijeta nije bas omiljen), ne smijemo se mi ni sa stranim a ni sa domacim ljudima kockati na ovakav nacin. Ovaj covjek nije rastrojen do nivoa da se opasao pravim eksplozivom, ALI JESTE rastrojen do nivoa da je spreman da napravi ovaj haos danas.

Ovo je bio horor, to sto smo mi poluzivotinje i mentalno-emotivno zakrzljali pojedinci kojima je ovo ili hrabro, ili zanimljivo, jer fala Bogu gledamo uzivo i svjedocimo necem sto samo patolosko-konzumeristicki halapljivo zderinjamo u filmovima i serijama punim nasilja kako bi zadovoljili svoje najprimitivnije i najprizemnije ljudske porive, to je druga prica. Bilo je strasno i ljudi su se iskreno plasili!

Nije idealno poredjenje ali ovo je ispalo nekako kao Trinaestojulski ustanak - Dobro je sto je ispalo tako kako je ispalo, a mozda je, iz nekog ugla, sve to bilo pogresno...ali dobro je sto je na KRAJU ispalo tako kako je ispalo...!
    ...

Sjecate li se kad je jedan frajer, mislim da se preziva Carapic, u centru PG prije jedno, ima mozda blizu 10 godina, malo manje, vitlao i pucao pistoljem u vazduh, jer je neki lik dosao za vikend sluzbenim drzavnim autom na autopranje, da mu ga ovaj opere, i ovaj tu poludio od svega toga...i tako arlaukao tu po magistrali pucao u vazduh, oko sebe jedno uru vremena ili vise...

Znate li sta je uradila policija? Molila ga i moljakala, klecala, da spusti pistolj, da se preda, da prestane...Ja ne znam...svatate li poentu?

Kad frajer drzi pistolj, puca, arlauce, prijeti...sa njim se gospodo ne pregovara i nema te policije koja takve moli osim nase! I jedno je ako drzi pistolj, a POTPUNO je drugo kad je opasan eksplozivom! Ovaj danas je bio opasan eksplozivom, to sto je taj eksploziv bio lazan, to nema nikakve veze u logici funkcionisanja profesionalne policije. A kakva je nasa...
    ...

Elem, nas policajac je nazalost tragicno zavrsio svoj zivot prosle ili pretprosle godine u HN kad su uhapsili neke albanske drzavljane prilikom ilegalnog prelaska granice. Nit ih pretresli nit stavili lisice, covjek je ubijen dok ih je vozio u policijskom vozilu, ne znam bijase li da je njegov kolega ranjen, da ne trazim sad po netu...

Mnogo ljudi ima psiholoske tegobe kao posljedicu raznoraznih uticaja, neke stvari nisu moguce samo u USA ili u nekom filmu iz njihove produkcije.
    Sjutra se moze neki opasati pravim eksplozivom, iz ko zna kakvog razloga, ocete li i njega da moljakate gospodo policajci?

Ali o cemu uopste pricati u drzavi dje jedan pedofil koji se skida go pred djecom i juri ih po Zabjelu dobije prekrsajnu kaznu i bude pusten na slobodu posle par sati a drugi isti takav bude pusten iz zatvora nakon 2 mjeseca.

Dje frajer iz Rozaja pretuce svoju zenu, i dobije uslovnu kaznu..Kad nemas institucija koje se ne mogu i ne umiju obracunat sa pedofilom kako ces se obracunat sa eksplozivom opasanim samoubicom...O cemu mi pricamo..?
    https://www.cdm.me/hronika/rozajac-p...uslovnu-kaznu/

Covjek se mora boriti za svoje. Ne na ovakav nacin...

Nase drustvo, od elita iz svih drustveno-uticajnih bransi, institucija, gradjana, su unakazene u toj mjeri da bi nam mozda najbolje pala jedna atomska eksplozija...
    Oni kojima je ovo super, nadam se da ce im sjutra neko ovako setati ispred zgrade ili kuce...
    Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post

Ima desetine miliona i ipak 27 puta leti državnim avionom da završava privatne poslove.

Kolika nesit čovjek može da bude.
    Prva familija je samo jedan radikalan primjer. Problem je sto bi vecina gradjana CG uradilo to isto, ili slicno, kad bi im moglo bit. Prvo mi padne napamet onaj Cetinjanin, zaboravih mu ime, sto je od zeljeznice uzeo, ako se dobro sjecam, 180.000 DM otpremnine nakon sto je kratko bio predsjednik upravnog odbora.

Najveci dio CG politicara je u politiku usao zbog licne koristi, a ne da bi nesto doprinio drustvu i drzavi. Najbolja ilustracija je bilo glasanje o povecanju svojih primanja u Skupstini CG. Svi poslanici listom su glasali za povecanje. To je bio pravi primjer "narodne sloge". Koji je ogoljeno pokazao gladnistvo CG politicara.

31. The Following User Says Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Uporedjujes nasu drzavu sa Amerikom i Evropom? Nasu policiju sa njihovom? Nase politicare sa njihovim?
    Da je ovo Amerika ili Evropa do ovoga ne bi doslo, kradu politicari i muljaju tamo, ali makar svaki covjek moze da zivi koliko toliko dostojanstven zivot, dok ovdje ne moze i zato smo prinudjeni da radimo stvari kao sto je ovaj covjek uradio danas.

Da je htio nekog da ubije ne bi dosao prije svih ispred banke i upozorio ih da ne ulaze.

Koliko su braca iz dps-a pokrala ovaj napaceni narod, mene cudi da do sad nije bilo vise ovakvih slucajeva i to sa smrtnim ishodima, lako je tebi pisat' bajke po forumu, ali kad od takvog giganta koji je nesumnjivo bila Primorka, sa toliko zaposljenih radnika i sa toliko proizvoda koje su plasirali, ti to privatizujes, zapalis, prodas sve u sekundarne sirovine i das otkaz ljudima koji su zivot posvetili toj firmi, koji su hranili porodice od toga, ukrades radnike par miliona, ukrades drzavu par miliona, prodas fabriku za par miliona, ne bi li napunio dzepove nekolicini glavesina onda je ovo jedini potez da te neko cuje.

Kad se vec prisjecas tih nemilih dogadjaja, mogao bi se prisjetiti svih oni privatizacija i ugasenih preduzeca od strane bivse vlasti, tipa PRIMORKA, IZBOR BAR, RUMIJA TRANS, BAR TRANZIT, TEHNOPROMET, ZIB BAR, CENTROJADRAN ovo su samo neke od ugasenih firmi SAMO NA PODRUCJU BARA u poslednjih 20 godina, znas li koliko je tu bilo ljudi koji su prepusteni ulici? I ti se cudis sto je nekome pukao film. Da moras da ides na brod po godinu dana, da bi izdravao sebe i roditelje koji nemaju dje da se zaposle jer je bivsa vlast sve pogasila i strpala ogromne pare u dzepove i na strane banke, a ljude ostavila na ulici da umru od gladi, nas problem je sto se svakim danom tjesimo bice bolje, a ustvari tonemo sve dublje i dublje, umjesto da izadjemo na ulice kao ovaj covjek danas i da poceramo bagru u zatvor i da im se oduzima imovina i vraca ovome napacenome narodu. Cudite se sto svake godine sve vise mladih ljudi ide iz ove pisljive drzave, pa idu jer znaju da ovdje nemaju perspektivu ako zele legalnim poslovima da se bave, ovdje uspjeva samo najveci sljam i oni koji su od davnina bogati zemljom pa su tu uspjeli da naprave koji dinar, radnicka/srednja klasa je odavno unistena, Lomi ima cuku od 200 000 na ruku, a prosjecan gradjanin toliki obrt ne napravi za citav svoj zivot i ti pricas nije ovo nacin, ovo je nazalost jedini nacin da te cuje neko, drugi nacin u ovoj drzavi ne postoji.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

33. The Following 5 Users Say Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Page 534 of 543 FirstFirst ... 34434484524530531532533534535536537538 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)