A novogodišnje proslave firmi lijepo doprinose povećanom broju.
Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
Jer to IJZ moga da radi i prije korone,da definiše neki virus,ili smo tu opremu skoro dobili?
A novogodišnje proslave firmi lijepo doprinose povećanom broju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
i svadbe koje su puštene "do 100 ljudi", jer se baš desilo da neko uđe na svadbu da broji koliko ljudi ima i uopšte nije problem ako se 100 ljudi zarazi odjednom
She is only here to annoy herself!
Mnogo je bezbjednije biti na otvorenom nego u zatvorenom, tako da zabrana okupljanja na trgovima a dozvola proslava u zatvorenim prostorima nema nikakvog smisla; kod nas sve naopako.
evo veli Igor Galić jutros na jutarnji "AKO omikron postane dominantan u januaru itd" možda da ga neko obavijesti da od ovih 500 slučajeva dnevno bar 400 mora bit omikron jer je delta isprđela
She is only here to annoy herself!
Nemoj tako NSX, nije to Omicron, puka koincidencija je u pitanju!![]()
![]()
JZU Dom zdravlja Herceg Novi obavještava da je broj oboljelih od COVID bolesti u kolektivu biohemijsko-hematološke laboratorije toliki da je značajno umanjen kapacitet laboratorije.
https://jadrannovi.me/drustvo/do-lab...ozni-pacijenti
Omikron je vec uzeo svoje, svaki dan po 50-60 raste broj zarazenih i vec danas je 580, znaci do 31 imacemo izemdju 700 i 800 novozarazenih ako ne steluju brojke, a posle nove i bozica ko pretekne pricace...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Samo neka raste i po +100 zarazenih slucajeva dnevno... Sad smo po prvi put u stiauciji gdje ima ovoliko zarazenih a da je dosta manji procenat preminulih/teze oboljelih.
Otac se testirao u institut, em je čeka dva dana rezultat em evo na ezdravlje mu stoji "REZULTAT: ", prazno, wtf ?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Do sada smo pokazali da kao zajednica ne umijemo da nosimo masku i vodimo racuna o higijeni i razmaku.
Pa kad pogledas da i mladji cesto sad umiru, kako je krenulo ne znam kako ce zavrsiti, evo od prije neki dan momak od 32 godine potpuno zdrav (nevakcinisan) umro, dvoje male djece ostade bez oca, jer eto po vama ovo nije nista strasno, ali dobro, vazda nam je svijest bila "boli me dupe za druge samo da je meni dobro"...
Meni covid potvrda nevalidna sada (trece doza prije mjese ipo) , a ove nove evropske je nemoguce preuzeti sa e-zdravlje portala. Zaista katastrofa nisu morali ove da ukinu dok ne puste nove.
Last edited by Brk; 28-12-21 at 12:04.
JBB ubjedljivo najgori ministar zdravlja ikad, a nije da joj je neka konkurencija
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Hahahhahahahah, najgori tebi po nacionalnoj osnovi. A bas je obrnuto.
Ovi tvoji dobri nisu znali ni vakcine da nabave.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Evo sada radi konacno validna potvrda. Zvao da pitam neka greska kao bila, a ezdravlje i dalje ne radi. Ocigledno da imaju neki problem sa sistemom.
U Herceg Novom u DZ nema vise brzih testova. ^^
Danas ce biti 1100+ ...
Bit ce da smo uzgajili neki nas soj, ako tvrde da Omikron nije jos dominantan kod nas.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
ANALIZIRANA 4.332 UZORKA
Alarmantno: Registrovano 1.120 novopozitivnih, preminule tri osobe
Do 15:00 časova prijavljen je oporavak kod 172 pacijenata.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...nule-tri-osobe
Biće nove mjere koliko sjutra
Sent from my KB2003 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks