Ali bi joj nametao da rodi dijete koje ne želi da rodi ili da abortira koje ne želi da abortira.
Zajebavaš li se ili ti je na sve odgovor oni su političari?
EDIT: Kad kažem nametao ženi, ne mislim na tebe lično i na tvoju ženu, mada se i na to može primijenit, nego uopšte na muškarce koji brane ženama pravo na abortus, uključujući i plaćene političare. I prije nego odgovoriš oni su političari i plaćeni za to, baš me zanima bradonje u mantijama kad to forsiraju kako se oni uklapaju u plaćene političare.
Last edited by NHM; 27-12-21 at 21:25.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Tipični dfovac i spc sektaš. Jer ima razlike između vjernika, "vjernika" i sektaša.
Hm. Jesi li svjestan da je Joanikije ustoličen noć prije odlaska na Cetinje? Pošto si neko ko zna o čemu priča, siguran sam da ćeš odgovorit. Kao i na svako prethodno pitanje.
О чему човјече причаш? Има толико тема у којима можеш да заблисташ, заобиђи цркву.
Znači, ništa od odgovora ni na ovo pitanje. Iako ti poznaješ materiju jer si turbo vjernik, a ja pojma nemam jer prezirem spc.
Dobro. Toliko o bilo čemu sa tobom. Uzaludnost je understatement.
Ja ti opet velim da je ustoličenje odrađeno ispred hrama u Podgorici 4. septembra, a to što je Joanikije zapeo da ide na Cetinje poslije toga dovoljno govori o tome kome je stalo oće li krv da padne ili neće, i da li je u pitanju neka tradicija ili zapišavanje teritorije i demonstracija sile. Ako ne znaš o čemu pričam, slobodno me zaobiđi sa dodatnim besmislenim postovima.
Ma samo treba premjestit postove na odgovarajuću temu. A nije nebitna priča pošto ta neka "krštena" većina gleda sa visine na one koji nisu vjernici i spore im pravo da se "miješaju" u pitanja crkve, a sami blage veze nemaju o crkvenim pravilima, niti su svjesni da ih sama crkva krši i zloupotrebljava.
To vjernicima nikad neces moci da objasnis ne znam zasto gubis svoje vrijeme i zivce na te gluposti, obesmisljeno je sve sto su nekad bili, da kazem, pravi porodicni praznici, evo prva slava je toliko obesmisljena da je ljudi proslavljaju u restorane kao svadbu, dalje necu jer je gubljenje vremena...
Jes, čudo kako "vjernici" slijepo vjeruju funkcionerima crkve, a crkva se pravi luda kad treba da izgura svoj interes. Fino je tu noć bilo objašnjeno da treba da se ispune dva uslova da bi ustoličenje bilo validno, odnosno legalitet i legitimitet, i fino je objašnjeno na koji se način ispunjavaju i jedan i drugi. Objašnjeno tokom prenosa skupa ispred hrama u PG na državnoj televiziji. I opet spc sektašima džaba.
Meni je mnogo vazniji podatak da nam je stepen realizacije Programa pristupanje EU ispod 50% (nedje 45-46)... Ako laze koza (izvjestaj o napretku) ne laze rog...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Evo usvojise TS, pa da vidimo koliko ce napredovat naredne godine...
Ja se slazem s tobom no nije tako jednostavno kako si napisao. Pricalo se vec dovoljno sta bi se desilo da nisu tamo to uspjeli da odrade. Jasno je da je ono bio pokusaj udara na drzavnu vlast i njihovu moc, nije dzabe Milo dolazio tamo. Ko zna sta bi sada radili da je drugacije odradjeno.
E sad, ovo samo iznosim sve okolnosti da se razumijemo. Ne moze da se jedan grad odmetne u odnosu na cijelu drzavu, to donosi svoje posledice. Srecom i samo srecom je sve zavrseno kako treba i tu treba tacku staviti.
Odje je problem sto to u korijenu nisu sasjekli umjesto da dozvoljavaju smradovima da pale gume i zatvaraju saobracajnice. E to je trebalo uraditi, time bi rizik mnogo manji bio.
Ovako Veljovic ce da odlezi malo i pokaze svojim primjerom da ne smije to da se radi, pogotovo sa ovim novim sudstvom sto mu spremaju![]()
Sate sate sate
Potpuno se slazem, ne moze niko da bude iznad drzave, besmisleno je da pricamo kako smo gradjasnka drzava ili ne znam sve kakva, a uskracujes nekome zagarantovana ustavna prava, svaki pojedinac ima pravo da kaze sta misli i da se nacionalno i vjrski izjasni kako zeli, a da mu niko to pravo ne smije uskratiti i tu je tacka, ostalo je sve suvisno komentarisati...
Knezevic podrzava memorandum, znaci koalicija nova se siri.
Kako se iz dana u dan pokazuje ko zaista postuje narodnu volju iz 30.8.2020.
Last edited by Brk; 28-12-21 at 21:21.
Vala niko ne brani narodnu volju ka Demokrate
Pozapošljavaše žene, sestre i kumove Šaranović, Krapović, Vlado Martinović i ekipa ka da neće.
Plus što izbušiše ovaj budžet nekakvim sumanutim predlozima, svaki težak desetine miliona eura.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks