Ne mogu se sjetiti koja je tačno godina bila (osamdesete) , ali i dan danas pamtim tu sreću kad sma dobila "lutku koja plače".
U ledjima mala ploča, sa jedne strane ploče plače a sa druge strane se smije! I naidjem juče ladno na sliku hahahah.
![]()
Moja sestra je jos ima u org pakovanju
Sent from my iPhone using Tapatalk
e kako sam patio za ovim ljudi, jedva sam čekao da idemo u goste đe su ovo imali...
https://www.ebay.com/itm/184625726031?&autorefresh=true
She is only here to annoy herself!
Ja sam imao crvenu formulu... zna @DJuzla, komso moj (prije jedno 25+ godina)
A sjecam se u BG me nije srecnijeg bilo kad bi sjeo u jedno od onih auta... tamo nedje na Kalemegdanu je bio co'ek koji ih je iznajmljivao...
Last edited by Fidel Castro; 27-12-21 at 10:05.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
$eća li se ko
~19 godina je prosl!Ovo je bio pocetak onih par indijskih pjesama koje su zavladale svijetom
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Imao moskviča na pedale, makar neku domaću verziju. Kad sam ga prerastao, proslijeđen kumovom sinu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kad sam dobio BMX, svijet je bio moj (a prebrojao sam i zvijezde par puta).
![]()
The more things change, the more they stay the same.
mi smo vjezbale na poni i bmx, sto velis ti, kako se padalo, sestra mi se zakucala u kontrjner
nekad nije bilo ovako ravno nego su stanari betonirali "spust" da bi mogli kolima normalno da udju, a onda mi zalet pa usput nauci da pedalas .
a sve gledam, mozda to i nije bio neki velili spust, jer sam imala 6god kad sam zadnji put vozila biciklo ovuda
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Jos ko je imao banana sic... Taj je bio glavni u kraju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod nas se policajka zvala kristijana a biciklo je bilo Violeta sa nožnim kočnicama
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 01-01-22 at 16:24.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks