zamisli braniš Maśu Kovačevića
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Teško nama s' vama, teško vama s' nama...
Teško nama s' nama.
Last edited by mneonly; 26-12-21 at 12:43.
Love, peace and respect.
Nedje ide neka emisija o koroni, Srbija, neki doktor prica o novom soju i na kraju veli "Hvala nasem predsedniku Vucicu i Vladi sto su obezbedili vakcine". Nevjerovatno kakav marketing oko posranog Vucica i nevjerovatnije koliko ljudi nisko padnu... I tu, kroz stavku - nisko padnu, moze se ukljucit i famozni NK gradonacelnik i ostatak DF ekipice.
LM, uporedjujuci ga sa nasim ocem, nas je sitna boranija kad je dozvolio da mu je nacitaniji medij bio onaj opozicioni.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Те категорије четник, комуњара... постају смјехотресне. Десемантизоване. Антифашиста Драгиња 😀 И слични примјерци.
Симболичан је датум, не то што имаш 18 година. Свакако, ипак је много прихватљивије кад си млад а против власти. ЦГ је једина земља на кугли земаљској ђе,се студенти никад нису побили са полицијом.
Nije jer to znavi da si zadojen mrznjom nekom i licnom koriscu
A ako si df mladi junisa znamo sve sto mislis da nam nista ne pricas
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
mora da mu je teško palo to što CG postade nezavisna, pa da on krene odlučno u borbu protiv toga
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa Marko jeste smrdljiva četničina, on to ne krije nego misli da time treba da se ponosi. Ne možeš balavit nad Dražom, Mladićem i sličnim kretenima i ne bit smrdljiva četničina.
Na konto te priče o desemantizaciji, sve zaboravljam da te pitam oko one tvoje tvrdnje da nisu Srbi jajare i tako to. Mislim, i to je generalizacija, ali nema veze. Ajd da pođemo od pretpostavke da isključivo u svoje ime možeš da tvrdiš da nisi jajara i neka bude da je to istina, jer jajarstvo ili nejajarstvo su individualne karakteristike, a ne grupne. Pitanje je sljedeće: Kako komentarišeš df koji vrišti da je vlada katastrofa i da će budžet sve da nas uništi, ali neće da glasaju za nepovjerenje vladi niti protiv budžeta jer se boje da će da izgube glasove? Ja kažem da teško da može da bude očiglednijih primjera jajare, ali me zanima tvoje mišljenje. I dodatno pitanje, da od tvog glasa zavisi oće li se stotine hiljada ljudi upropastiti, da li bi učinio sve što možeš da se to ne desi, ili bi uradio sve suprotno od neophodnog jer u tome leži tvoj lični interes?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Само кад су строго породичне ствари, онда ме лични интерес занима. Кад је нешто друго, калкулацију никада у животу нисам имао.
А што се овога закона тиче, послушао бих Сашу Дамјановића, гласај, па кад буде фалило пара нека их влада измисли без додатног задуживања. А ја бих додао, нека их Мицкеј потражи у Јапану. Једва чекају да му их дају.
Видим стално понављаш смрдљива четничина. Која си ти фела, је ли братоубице подржаваш?
Мада је све то смјехотресно до бола, 75+ година од краја рата овдје су још увијек те категорије доминантне.
I vi ispravljate krive Drine sa kafekuvaricom kojoj je jedino iskustvo u životu što je član partije koja je promijenila 100 boja..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Evo većinska Srbija gura jednu od te dvije kategorije, a ni Marko ne krije da radi isto. Nešto četnici nisu svoju braću zaobilazili.
Isto nisi odgovorio na pitanje. Jesu li ovi tvoji iz df-a jajare što ne obore vladu i što ne glasaju protiv budžeta kad su ubijeđeni da su tako katastrofalni? I samo zbog toga što se boje svojim pozicijama? Ti reče da si samo član, da nisi političar. Valjda imaš svoje mišljenje koje možeš da saopštiš, reče da ti ništa ne zavisi ni od ove ni od one vlasti. Jesu li df poslanici jajare zbog toga što ne glasaju u skladu sa svojim "ubjeđenjima" i u interesu naroda?
Ko je odradio maestralno? Spajić? A ako ne niko ne smije da glasa protiv, uključujući i df poslanike koji vrište da to ne valja ništa, zar nisu i oni jajare? Da se razumijemo, ne zanima me da li su u pravu kad kažu da je budžet katastrofalan, pričam o tome da su jajare jer ne smiju da glasaju kako misle da treba.
I ne reče, misliš li i ti da su df poslanici jajare?
Dobro. A postoji li neki poseban razlog što nikako da odgovoriš na jednostavna da/ne pitanja?
Da li su df poslanici jajare što ne smiju da glasaju po ubjeđenju jer se boje da izgube glasove, pritom tvrde da će to za šta glasaju da ošteti gomilu ljudi?
Da li bi ti na njihovom mjestu glasao za obaranje vlade i protiv budžeta?
Ovo nisu trik pitanja tipa znaju li ti kući da si upiši_po_izboru_najgore_što_ti_padne_na_pamet.
Odgovorio si dovoljno jasno.
Na ove teme niko osim nas dvadesetak zaludnika ne zalazi, ako je ođe problem da se čovjek izjasni, onda ne znam šta da kažem. I ja sam jajara, ali makar nikad nisam ni tvrdio drugačije.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks