i Dritan isto
Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima
Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši
Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima
Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću
i Dritan isto
She is only here to annoy herself!
Kako ono vele, načural imjuniti 13x jači od fajzerice![]()
The more things change, the more they stay the same.
Milo je juče gostovao na Antenu M kod Šukovića, biće i njega pospremio.
Last edited by montenegrina; 24-12-21 at 06:51.
Krivom ne mogu ništa. Što čine antitijela.
Ima li šanse da je ovo taj predzadnji-zadnji talas virusa? (poredeći situaciju sa španjolicom)
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
pa nema jer koronavirusa je bilo i biće, zadnji talas "opasnog" koronavirusa je bila delta, jedino sad ovaj da mutira opet u nešto opasnije
A opet ima šanse da mutira u slabiji (na nivou sezonske gripe da bude)?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
pa ovaj i jeste taj slabiji, grip je gadniji od ovoga
Čini mi se da sam pročitao da nema dokaza da je omikron slabiji od delte. A širi se drastično brže.
naravno da ima dokaza, u J. Africi je već počeo da pada broj slučajeva što znači da je peak prošao a smrtnost je drastično manja od delte
slično je i u ostalim državama
Ne treba nikome veci dokaz od SA i situacije kod njih da se vidi koliko je Omicron slabiji.
Ova u zadnja 2-3 dana dupliran broj zaraženih u odnosu na broj testiranih.
veli JBB "može doći do povećanja zaraženih", nisu je apdejtovali
Vjerovatno i kod nas omikron postaje glavni sto bi vjerovatno znacilo dobru vijest u losoj da nam raste broj zarazenih.
Nije mi jasna jedna stvar,kako ovi naši znaju ko je kakvi virus?
jer IJZ ima labaratoriju pa da moze da definise koji je virus?
ima, počeli su sekvenciranje da rade
nevezano za to delta je već izdušila tako da se infekcije deltom vjerovatno više i ne dešavaju (ili možda jednocifren broj dnevno), ostalo je sve omikron što je dobro
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks