AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Update što se tiče sijalica....
Pjaca stara dobra na gintaš, kupio četvoro nekih led žutih po 100 komada što mogu da se nastavljaju.
E pa ljudi moji kolko krugova oko jelke sad napravih, četres metara je trebalo obmotat.
Al dobro, svečano smo završili sa kićenjem jelke.
Ostala je još na ŽB da se okiti kad odemo prvog gore
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ali šta je to s vama i jelkom?! Ćoek mi izgleda nezainteresovan, ali svakog jutra kad ustanem nadjem jelku đe šljašti, uključi je u struju čim otvori oči i šeta oko nje sa kafom!!!
traume iz djetinjstva,nije nam moglo bit kad smo trebali da se zanimamo sa tim pa sad nadomjescujemo i naravno precerujemo
Ja se ne sjećam pretjerivanja kada smo bili djeca. Sjećam se i onih bombona i čokoladica sa kojima su se kitile skromne jelke. Ne mislim da smo imali traume. Većina koja pamti ta prošla vremena , pamti ih po drugim stvarima. Bile su nam bitnije Minerva petarde nego bombice na jelki, a ruska salata i dobra trpeza i pokloni od izgleda jelke![]()
Ja bih da` 100 Eura ženi samo da ne idem po prodavnica i butika i sl. u ove gužve.
Tačno tako Direktore.
Bombice nijesu mogle prenoćit Novu no ih šćasmo oburda`![]()
ja juce izvela psa, kad se momak vrti, gleda telefon, zvijera okolo, kad prilazi i pita: da ne znate gdje je ova radnja, covjek mi kaze sa dvorisne strane, ja to ne vidim. reko da vidim, da vidim... kad lik veli: trazim neku bombicu
ahhahaahah e ako mi nije uljepsao dan!
nothing comes from violence and nothing ever could
pusti, ne treba olako shvatiti specijalnu bombicu
nothing comes from violence and nothing ever could
Drugo vrijeme... Em što se nije imalo para, no se nije imalo ni izbora... Svakako jelka, i većina ukrasa, se kupuju na duže staze, bolje jednom kvalitetno, nego 5 puta jeftino (osim kad me ošišaju iz Rokija)
E ni ja, imam fobiju od salona za namještaj, ne mogu ni u zgradu da pogledam kad prolazim pored...![]()
#fakenews
Ja sam lampice na maslinu na balkon, jedva sam se izborila haha a ne da mi ide kupovat bombice.
Mada je i ovo vrijeme ludo, kupuju se jelke svake godine nove d aneko ne vidi da ti je ista kao prošle godine, ao. Neka smo bojali šišarke za jelku, pravili korpice od kore pomorandže, išli do šume po mahovinu da se stavi ispod jelke, a sad podloga za ispod jelke 6 eura u La mia Casa.
I plus stan da mi poklon ei kažu moraš g aopremiti za dv amjeseca sve hahaha, nema te sile. Bila akcija u Jysk kao sve na 50% i trebalo je nešto da idem sestri da vidim, nijesma mogla![]()
Moja sestra je nešto ljetos renovirala, kada mi je pričala muke sa majstorima, ja ne znam što bi čovjek uradio u takvim situacijama...+ ovo oko kupovine. Komšiji su majstori za kuhinje i plakare bili skoro mjesec dana kod njega, nešto su mu zeznuli, promašili čak i frontove, umjesto mat, donijeli mu visoki sjaj. Bješe prodimio kad se viđosmo, veli samo da mu je da majstore ne gleda više.
Baš je majstora da valja teško za bilo što nać.
Poštenoga, korektnoga i da to odradi kako treba.
Juzna strana. Maslna i fortunels
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Jutros kasirika u City (aroma)
-Samo da vas upozorim,kafa je "poskupela"
-OK
Pogledam 100gr 1.49 €
Sad kad pomenu kafu (a cini mi se da se pominjala i skoro) bas obratih paznju na onu 'Porto' kafu u zrnu.
Prije po' godine kad sam bio tu je bila tacno 10 eura. Okruglo. U Ulcinju je bila 9 eura ili tipa 8.80e, tako nesto.
Sad gledam u Voli, 16 eura kosta ISTA ta kafa.
Sto je s' mozgom.
Pitam se koliko je u UL.
Ajde da je poskupila sa 10 na 11 ili nesto sl. ali preko 50% druze... Jeste li vi normalni?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Pa kad se "obična" uduplala, ta ti je odlična...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks