Auh druze, nidje veze. Nema na ovoj strani takvih, sem djelovi DF "poslije mene potop".
Ovako ste vi rjesavali stvari, sa nikakvim interesovanjem i sa suzavcem i batinanjem naroda.
Ta se prica zavrsila. Gotovo je sa raznim Veljovicima, Bakovicima i Belivucima bar za neko vrijeme. Kad ode Katnic, nema vise nicega za kokice.
Evo je i danas receno. Manjinske vlade sa DPSom nema. Bez ako je ne budete pravili sa DF ili Demokratama. To me ne zanima, ali boh volio da cujem pojedine ovdje kako se to brani kao vrhunski dogovor u cuvanju multietnicke Crne Gore.
Od ostalog, vec je receno ako ovo nastavi ovako, ide se na nove izbore. Sto mislim da se nece deaiti, jer nema junaka koji ce to napraviti.
Da li ce biti da se glasa oko nekih stvari sa cudnim dogovorima, to hoce. Ali ja mislim da je to dobra stvar.
A sto se tice protesta, ne dozivam ih niti bih ucestvovao u istima. Samo govorim da bi mogli lagano da se dese, to sto ti mislis da ti se DPS vraca i da je to gotova stvar zbog Memoranduma, ista ti se prica zavrsava kao i onaj sogurni 41 poslanik.
Teska lazavina i spinovanje DPS medija i kafanskih spijuna.
Ali necu garantovati da necete napraviti dogovor sa DFom kao i x puta do sada, a sve na stetu ovog naroda.
Ali ce to tada vjerovatno biti cuvanje drzavnosti.
Kad razmislim, sad ozbiljno. Kad budete obarali vladu sa DFom hoce li i to tada biti dovodjenje cetnika na vlast i izdaja demokratske i multietnicke drzave ili ce biti demokratski proces.
Pitam za druga
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
evo ja nikad nisam pozvan za anketu od strane tih anketara sem za koronu
ocigledno oni dostave listu ko da se pozove
Ništa ne znači da se demokrate suturaju ako će glasovi da se preliju df-u. Pretpostavljam da je koliko-toliko manja šteta da se preliju u suprotnom smjeru. Svakako bi valjalo da se preliju u neku partiju koja tek treba da se osnuje. Ako se osnuje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Može da bude i većinski sistem.
Podijeli se CG na 81 izborni distrikt i glasa se za ličnosti.
Stvara se direktna veza između poslanika i glasača, može jednokružno kao u UK i USA gdje poslanik postaje onaj koji dobije najviše u prvom krugu, a može i dvokružni kao naši predsjednički npr.
Dobra stvar je što stranka ima manji uticaj, mada je potrebna da finansira kampanju.
Loša strana ove vrste izbora je što se može partiji desit da sa 30-40% glasova ne uđe u parlament.
Ima raznih sistema. Recimo Oziji su imali neku egzotiku, ne znam kako je sad, gdje se glasalo u za dvoje sa liste…
Svaki sistem može, samo skupi 2/3 glasova
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Osta nama sistem gdje se ne glasa za ugledne pojedince koji ce snositi svu odgovornost svog podizanja ruke u skupstini nego cemo vjecito u tabore i grupacije mi protiv njih i oni protiv nas.
Nova partija. Kakva nova partija - mi zvanicno imamo samo dvije grupe glasaca "Mi" i "Vi" i vazno je raditi protiv nas ili protiv vas, pa makar to bilo na stetu i nas i vas i nek nas djavo nosi, pa i bijela kuga nek nas satre, nije da nismo zasluzili.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Nova partija koja će da okine dio glasača primarno df-a, a evo ispade da i demokrate treba išamarat na izborima. Sve sa ciljem da se dps i df spuste na što niži procenat, minimum ispod 50%.
DNP: Krivokapić tetak novom direktoru NPCG
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/3...toru-npcg.html
Znači DF i ostali mogu zaposliti majke, sestre, ujne, strine i babe a Krivi ne može, how yes no, bucaj Zdravko nije ti ih majka rodila.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Kuka dnp na bivšeg fotoreportera Sputnjika zbog svoje pr-ke. Nekad je bilo ja tebi serdare, ti meni vojvodo, sad evo ja tebi pljako, ti meni penalčino. I svi su u pravu.
Još zaboravih da dodam da Pipunu ne smeta kad programer Milutin Đukanović sebe menadžerski ugovor dodjeljuje za predsjednika odbora direktora ni da je Murinjo elektroprivrede, ali mu smeta ovaj biser što oće profesionalizaciju funkcije. A jednako funkcije obojica zaslužuju.
A niste se bunili prije 30.08. Pustite ove sad malo, tako je posteno.
Bitno je da je narod zadovoljan i prethodnim i ovima.
Još zaboravih da pomenem da je taj isti Milutin uzeo ne samo službena kola, nego i vozača i lično obezbjeđenje. Ništa od toga njegov prethodnik nije imao. E moj Pipune, kad ti df ne dozvoljava da imaš makar trunčicu integriteta i kredibiliteta da nekog kritikuješ jer sve što kritikuješ tvoje df kolege rade na mnogo višem nivou. U prevodu, ćut puš, Pipune!
Last edited by NHM; 19-12-21 at 20:25.
ali tip fotograf tamo na Sputnjik bio i op fotelja dmaoto samo ođe ima i niđe drugo. ali jbg, koalicija Milačić - Praščević zapošljava sve. to su ti stručni kadrovi partija. a branio bih i ja Vladu, ka Marko da imam toliko koristi od države ka oni
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
SJAJNO!!!!
Zaslužuje da ide ođe, đe je čitanije
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
А ја бих то волио но се стварно трудим да имам таква очекивања због којих се нећу разочарати. Јбг реалност је таква да ће нашем морално деградираном друштву бити ок да краду док овај до њега то ради. Кад овај до њега престане и он ће.
Шта очекивати од људи којима се свијест није повећала већ временом још више сузила. Туга.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Jutros je imala sher od 23%,dovela oca čiji je sin iskpao babi oči šrafcigerom...
Znači Krivi premijer do 2024, onda izbori redovno?
Aj dobro...
Šta fali da se obali vlada sa DF-om? Bitno je da se ne pravi nova vlada sa DF-om, đe oni vuku uzde... Da obradim onu iz kengura "glasovi poslanika im ne smrde"...
Opet, nekakav rasplet se primakao, pa ćemo viđet lako jesam li bio u pravu...
Ovo je stvarno pakao što se radi od "sudija" i "tužioca", kako ovi ljudi obraza imaju da izađu i pojave se među narod, pih.
https://www.cdm.me/hronika/rozajac-p...uslovnu-kaznu/
Sto? Vidis da su svi ocijenjeni odlican i da su dobili stanove. Mora da ga je ona provocirala, pa je sudija shvatio da je to za njeno bolje da je vrati u normalu. Sprdnja
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
kad se zakace za neke druge primjere, a onda vidis kakav primjer daju sa ovakvim slucajevima, sve je smijesno.
neka vidi da je dokrajci sledeci put.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks