Momci ja sam sad mrtav ozbiljan, dje je Mitro, da nije uplatio neki rehab zajedno sa Luisom i Totom![]()
Momci ja sam sad mrtav ozbiljan, dje je Mitro, da nije uplatio neki rehab zajedno sa Luisom i Totom![]()
A znači nisi upućen... Bio je prije neki dan na proslavi u Milton Keynesu. Vratio se u Hornerov tabor![]()
Kakvi su to navijaci sunce ti zarko!
Prema tome, šta da ti kažem?
Upravo to.
Ko dogodine pušti Maxa niz vodu-izio goMno
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Slazem se.
Samo bez lazne objektivnosti, a ovamo paljenja drkice na Hamiltona (ili bilo kog drugog) i sve je okej.
Ja sam reka:Još sledeću god.za Hamiltona da uzme 8-mu i ko ga hebe.Ponadah se da ću ove godine prestat sa navijanjem za njega ali ne dade Max
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Bogme sam mislio za jonija da je dobar momak, a onda sam pročitao da navija za Hamiltonovu osmu titulu...
Isto kao sto bi Botas da su mu to vozacke sposobnosti omogucavale, ali jbg nisu.
Neka se isplace sad dobro![]()
Jedini BS u toj priči je njegov tvit. Istu stvar je Mercedes uradio s Botasom u Zaandvortu, nego ga pamćenje očigledno slabo služi.
A sta je radio crnja u Abu Dabiju 2016 kada je vozio ispred Rosberga?
Pa da nema odbrane danasnja f1 ne bi bila interesantna uopste
Znaci najjaci bolid i cepaj
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ovo gledam svaki dan, i dalje ne mogu da vjerujem:
Nije, veli, Max zaslužio![]()
Bez DRS-a i protiv Mercovog max speeda - dobro si zapazio da su neravnopravni.
I Perez je imao znatno lošije gume...pa su svi očekivali da Luis samo prođe i mahne mu, kad ono Checov doktorat.
Da se Luis branio ko Perez, danas bi on bio šampion.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 21-12-21 at 08:30.
Luis je u duelima bio na staklenim nogama, bjezao je od kontakta i protiv Maxa i protiv Pereza da ne bi dozivio DNF. S pravom su mislili da im je pace dovoljan da zakljuce titulu ali sreca ovog puta nije bila na njegovoj strani.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ja bih samo ove tipove koji nisu impresionirani da je momak sa 24 godine o jadu zabavio sampiona koji od 2014-te sve zivo ponese sa bolidom koji treba samo da se drzi na stazu. Dje su oni bili sa 24 godine i da li su impresionirani sa tim, posto vidim da su standardi basss visoki.
Isto da ih podsjetim da Vetel za koga smo svi odje navijali(veci dio) od muke postade spiner i karijeru prosu zbog pritiska u toku borbe sa istim ovim Hamiltonom. Navijaci sa uzdama, uzivajte u sportu i ispratite malo trke iako vas tim/vozac nije najbolji u tom trenutku
U potpisu navijac Leklera (Ferrari).
Evo je neko snimio Tota kako partija..
Je li od muke ili radosti, pitanje je
https://www.instagram.com/reel/CXa93...dium=copy_link
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks